CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc červen 2020 od Marty

Horoskop na měsíc červen 2020 od Marty

Konečně venku bez roušek. Ale stále dodržujme pravidla, aby k nám už nikdy tato zhoubná pandemie s nemocí COVID - 19 nepřišla.

Červen bude úspěšným měsícem zejména v lásce. První dny budou přát zejména počínajícím vztahům. Uprostřed se bude dařit podnikajícím lidem a na konci lidem s partnerskými vztahy již fungujícími.

BERAN (21.3. - 20.4.)

Láska je velmi důležitá pro všechny znamení, ale Berani se budou ocitat přímo ve víru spalující vášně. Nepotlačujte své city a dejte zazářit své krásné osobnosti. Partnera určitě překvapíte a i Vy se budete cítit nádherně. Zbytečně se bojíte vyjádřit své city naplno. Zejména Vás ovládá strach z důsledků takového jednání. Přestaňte si namlouvat, že máte rádi svůj stereotypní život a vneste do něj trošku radosti. Vaše nadšení strhne i partnera. Nakonec zjistíte, že tyto pozitivní změny měly přijít už dávno. Nebojte se přát si pro sebe víc.

V oblasti financí a kariéry zažijete opravdový příliv všeho nejlepšího. Nebojte se pustit do něčeho nového. Štěstěna je Vám nakloněna. Zvyšte svou bdělost a budete velmi úspěšní ve všem co uděláte.

I ve zdraví Vám nebude chybět dostatek energie a vitality ke zvládnutí jakékoli nemoci. Může Vás mírně potrápit alergická reakce.

Motivace pro BERANY: Láska je největší síla.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Hodně věcí se děje najednou a Vy máte strach z nadcházejících dnů. Do Vašeho života přicházejí změny, aby Vás zbavily všeho, co už Vám neslouží a obírá Vás to o čas. Nebojte se a zůstaňte nohama pevně na zemi. Vneste do Vašeho partnerského života více otevřenosti. Vše si vyříkejte bez ohledu na to, co by se mohlo stát při vyslovení pravdy. Procházíte změnami a proto byste neměli dělat zásadní rozhodnutí, ale ujasnit si své postoje a přání. To můžete udělat jen tak, že se budete snažit o upřímnost a od partnera budete chtít totéž.

V práci Vás skleslost a nedůvěra nikam neposune. Neočekávejte pořád to horší. Podívejte se na věci z jiného úhlu. Zamyslete se nad tím, co byste mohli udělat jinak, či zda není na čase změnit profesi.

Pro zdraví jste toho v poslední době pro sebe moc neudělali a teď se to projevuje na Vašem celkovém stavu. Začněte se o sebe více starat.

Motivace pro BÝKY: Slunce svítí, i když jej přes mraky nevidíte.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Pro Blížence bude červen ve znamení duchovního růstu. Důležitá bude zejména práce s energií, které máte sice hodně, ale často s ní plýtváte na nedůležité věci. Jinak bude měsíc červen velmi přínosný zejména pro nalezení podstaty Vašeho života. Důležité pro Vás bude zejména vyjasnění si určitých problémů, které jste měli v oblasti vztahů. Nebojte se říci otevřeně, co Vám vadí a také co byste si přáli a očekávali od společného soužití. To samé platí i pro nové či vznikající vztahy. Buďte k partnerovi upřímní a totéž očekávejte i od něj.

Ve financích se Vám nabídne více možností, jak si vydělat peníze, ale jste příliš nerozhodní na to, abyste dokázali věci posunout dopředu. Přestaňte se tolik bát a jednejte podle své intuice. Trošku odvahy se vyplatí.

Vitalita, energie a schopnost sebeuzdravování jsou teď Vaší základní devizou. Překážky pro Vás nic neznamenají, máte dostatek síly na to, abyste je dokázali překonat.

Motivace pro BLÍŽENCE: Otevřenost a komunikace porazí nejistotu.


RAK (22.6. - 23.7.)

Vše se děje příliš rychle a překotně. Z tohoto tempa mohou vznikat nevratné změny ve Vašem životě. Je zbytečné se bránit osudu a snažit se věci vrátit do původního stavu. Po prodělaných změnách přijde obnova, která bude ku prospěchu Vašemu novému životu. Pro nezadané Raky může být červen počátkem nového vztahu, který bude vyvážený a bohatý zejména po citové stránce. Můžete také očekávat potěšující telefon nebo email, na který čekáte již delší dobu. Ve stávajících partnerských vztazích může dojít k převratné změně. Dosáhnete toho, oč jste už delší dobu usilovali.

V práci nastává vhodné období pro uzavírání obchodů a investic. Určitě se poohlédněte po vhodném zhodnocení úspor. Budete mít šťastnou ruku. Očekávejte zprávu nebo nápad z nečekaného zdroje, který Vám otevře cestu k dalším financím.

Ve zdraví Vás mohou potrápit bolesti v zádech, zejména pak v krční oblasti a oblasti křížové. Zajděte si na masáž a začněte po ránu lehčí cviky na posílení zad.

Motivace pro RAKY: Dívejte se do budoucnosti s důvěrou a úžasem dítěte.


LEV (24.7. - 23.8.)

Budete postaveni před určité rozhodnutí, které můžete špatně vyhodnotit. Vyvarujte se zaslepenosti a sebeklamu. Zjistěte si více informací a s konečným úsudkem příliš nespěchejte. Vyčkávání se tentokrát vyplatí. Nespokojenost ve vztahu se může projevit výčitkami, kterými zahrnete svého partnera. To však není řešení. Spíše si navzájem sdělte svoje potřeby a snažte se nalézt způsob, jak je naplnit. Může sice dojít k částečnému ochlazení citů, ale zato se pročistí Vaše komunikace a budete mít šanci začít znovu a jinak.

V práci dávejte pozor na možný konkurenční boj. Vše se může točit kolem ukvapených soudů, které nikdy neměly být vyřčeny. Vyhněte se stejně ukvapeným rozhodnutím a zjistěte si více informací. Budou se Vám hodit.

I ve zdraví platí známě rčení "spěchej pomalu". Z nepozornosti může docházet k úrazům, kterým lze předejít.

Motivace pro LVY: Trpělivost přinese své ovoce.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Zvažte své možnosti s ohledem na situace, které jste již prožili. Je dobré se poučit s předchozích chyb a příště se vyvarovat jednání, kvůli kterému jste se dostali do problémů. Vše co jste doposud odkládali začněte posouvat dopředu. Nevyčítejte partnerovi, že jeho postoje jsou tolik odlišné od Vašich. Zkuste ho přijmout takového, jaký je, nebo vztah v klidu ukončete. Nic mezi tím nemá smysl. Nezadaní mají velkou šanci nalézt partnera k trvalému soužití, přičemž tento vztah může vyústit ve svatbu nebo početí potomka.

Ve financích se neustále otáčíte dozadu a vzpomínáte na své předchozí úspěchy. Uvědomte si, že je můžete zažít znovu. Zbavte se závislosti na druhých a postavte se na vlastní nohy. Máte na to, abyste to dokázali.

Přestože Vás ve zdraví v minulosti trápily určité problémy, nezoufejte. Právě teď je velmi dobré období na zotavení a nabrání síly.

Motivace pro PANNY: Břemeno, které nesete, můžete lehce odložit.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Blíží se dlouho očekávaný šťastný obrat ve Vašem životě. Dosáhnete úspěch a to i po materiální a finanční stránce. Stanovte si nové cíle, kterých budete chtít v budoucnu dosáhnout a začněte dělat kroky k jejich naplnění. Toužíte po naplněném trvalém vztahu a děláte pro to opravdu hodně. V tomto období se Vám bude Váš sen dařit naplnit. S parterem si budete rozumět a dokonce můžete potkat i někoho nového. S tím mohou vyvstat obavy, abyste o vše nepřišli. Varujte se žárlivosti a strachu. Mohli byste vše pokazit.

V práci se Vám bude opravdu dařit a budete se navíc dobře bavit. Je však potřeba počítat s poněkud opožděnými zisky, i když ocenění přijde také ve formě pochvaly. Na to finanční si budete muset trošku počkat, ale rozhodně o nic nepřijdete.

Pozor na zrak. Potíže se zrakem můžete eliminovat, pokud se budete vyhýbat zakouřenému prostředí. Pokud hůř vidíte, pouvažujte o zakoupení kvalitních brýlí.

Motivace pro VÁHY: Zasloužíte si nejvyšší dobro.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Důvěřujte své intuici a nenechte se svést z cesty. Je potřeba, abyste přestali žít tak, jak to od Vás chtějí ostatní a vnesli do svého života trošku radosti. Pokud se budete cítit šťastnější, začnou se postupně zlepšovat všechny oblasti Vašeho života. Červen je velmi dobrým obdobím pro počátek nového velmi silného vztahu. Pokud již ve vztahu jste, může se Vám podařit tento vztah posunout na novou vyšší úroveň prospěšnou pro Vás oba. Předchozí zkušenosti můžete použít, abyste podpořili společné soužití i jinak než vášní. Ta Vám rozhodně nechybí a tak jí nepotlačujte.

Ve financích se nespoléhejte na štěstí a vrhněte se do práce. Neočekávejte příliš mnoho a dostanete tím víc. Budete velmi překvapení, jakých dobrých výsledků dosáhnete. Dařit se bude zejména těm, kteří pracují v profesích souvisejících s krásou a estetikou.

Ve zdraví pozor na přetížení neustálými obavami o budoucnost. Vše se však nakonec vyvine dobře, tak si nepřivoďte zbytečné problémy se žaludečními vředy.

Motivace pro ŠTÍRY: Přestaňte přežívat a začněte žít.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Musíte něco starého opustit, aby Vám do života přišly změny, jejichž příchod už delší dobu cítíte. Víte, že by se mělo něco stát, ale cesta je zatím zavřená. Nespěchejte a pomalu kráčejte se vztyčenou hlavou. Dopřejte sobě i partnerovi čas na oddych a zbytečně se nesnažte vše vyřešit hned. Můžete být zmítání pochybnosti a nejistotou, ale zbytečné hádky by celé situaci nepomohly. Právě v tomto období je lepší nechat věci plynout a nedělat žádná ukvapená rozhodnutí. Za čas poznáte, že jste udělali dobře.

Ve financích je už jen Vaše přítomnost velmi užitečná pro lidi kolem Vás. Pokud rozjíždíte nový projekt, úspěch Vás nemine. Máte všechny předpoklady k tomu, abyste věci dotáhli do úspěšného konce. Zažijete finanční úspěch a radost z dobře odvedené práce.

Ve zdraví bude nadcházející období spíše příjemné, i když byste měli přehodnotit svůj vztah k vlastnímu tělu a více se o sebe starat.

Motivace pro STŘELCE: Důvěřujte a kráčejte vpřed rovně a svobodně.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Pro to, aby se věci hnuly dopředu, se budete muset něco učit a bude to vyžadovat určité rozhodnutí, které ovlivní váš život na delší dobu. Nebojte se tento závazek učinit, protože se rozhodnete správně a nemůžete prohrát. Ve vztazích byste měli otevřít i méně příjemné věci a navzájem si je s partnerem vyříkat. Není nic, co byste měli odkládat na později. K vyjasnění musí dojít co nejdříve. Nečekejte na pozdější dobu, protože by Vás to stálo hodně sil. V tomto období nezačínejte nový vztah a raději počkejte na příhodnější období.

V tomto období je možná změna zaměstnání, která sebou přináší trvalejší úspěch v oblasti financí. Nebojte se, že se nezvládnete učit nové věci. Opak je pravdou. Příležitosti, jak vylepšit rodinný rozpočet, se Vám budou nabízet samy.

Ve zdraví pozor na úrazy způsobené v souvislosti s řízením a cestováním vůbec. Jinak se budete cítit dobře, pokud budete více odpočívat.

Motivace pro KOZOROHY: Změny dosáhnete pomocí komunikace s ostatními.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Určitě je dobré o věcech přemýšlet. Ale Vy přemýšlíte až moc a nedělá Vám to dobře. Více než materiální úspěch potřebujete v tomto období uspokojit své srdce. Myšlenky Vás však stále odvádějí k řešení finanční otázky. V tomto období nalézáte potěšení zejména ve smyslné lásce a tělesnosti. Je velmi příjemné si užívat něčí blízkosti, ale vzájemnou lásku je potřeba podpořit i dalšími aspekty. Pokud postavíte svůj vztah pouze na tělesném prožitku a vzájemné přitažlivosti, začne Vás to brzy nudit. Milujte naplno a se vším všudy.

Větší finanční ztráta Vás může potkat v souvislosti s přílišným lpěním na materiálních hodnotách. Toto rozpoložení ve Vás vzbuzuje strach z neúspěchu, čímž ho uměle přivoláváte. Změňte myšlení a zlepšíte svůj rozpočet.

Ve zdraví Vás mohou potrápit problémy související s hormonální nerovnováhou. Pokud samy neustoupí, poraďte se s lékařem.

Motivace pro VODNÁŘE: Očekávejte vždy to lepší.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Zklamání, které provází Vaše snažení, hluboce zasahuje do Vašeho života a vytváří Vám negativní stereotypy, kterých se nemůžete zbavit. Věnujte v tomto období zvýšenou pozornost snům. Tam naleznete odpovědi na vaše otázky. Přílišné očekávání a prosazovaní vlastní vůle může v partnerském soužití způsobit konflikt, který povede k ukončení vztahu. Snažte se pochopit, proč se Váš protějšek takto chová. Pokud se Vám společně podaří najít příčinu, posune to Váš vztah do další fáze. Nezadaní otevřete svá srdce a přestaňte hodnotit. Láska je na dosah.

Ve financích zkuste začít znovu a jinak. Každý den si stanovte úkoly, které ten den splníte, nebo alespoň uděláte něco pro jejich dokončení. S penězi zacházíte dobře, ale teď je čas zisky znásobit. Červen je pro Vás vhodným měsícem k vylepšení rozpočtu.

Nebojte se pohybu a snažte se každý den pro sebe něco udělat. Je lepší cvičit málo a opatrně než vůbec.

Motivace pro RYBY: Sny jsou klíčem k lepší budoucnosti.


Přeji Vám krásný měsíc červen.

Vaše Marta / Věštírna Jednička