CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc červenec 2021 od Marty

Horoskop na měsíc červenec 2021 od Marty

Všeobecně je tento měsíc ve znamení péče, ochrany a také boje proti koronaviru a ve znamení jeho konce. Tak jako matka pečuje o své dítě a dává mu lásku, tak učitel vede svého žáka a učí ho moudrosti a vzdělání. Každý z nich udržuje rovnováhu. Je to o dávání a prostoru pro jejich růst. Proto dbejte i Vy na to, že přilišná láska, ochrana, či péče o druhého, mnohdy může spíše ublížit než pomoci. Mějte v životě rovnováhu, vše Vám půjde snadněji.


Beran (21.3. - 20.4.)

Buďte celiství, bohatí ve vědění i ve svém fyzickém těle. Rozpolcený člověk nikdy nic nedokázal, věci „napůl“ nefungují.

Láska: Stále to není ono, ta pravá láska stále nepřichází. Přestaňte hrát a sundejte masku svých falší, a to především vůči sobě.

Finance: Dělejte to, co milujete. Čím více budete tvořit, tím větší bude Vaše odměna. Vaší hojnost máte ve svých rukou.

Zdraví: Uvědomte si, že zdraví máte jen jedno. Květina, když jí přestanete zalévat, zvadne. Pokud se nedostaví včasná pomoc, pak uschne a zemře. Proto o sebe pečujte.


Býk (21.4. - 21.5.)

Staňte se vodou a nepřestávejte být v pohybu. Plujte klidně, ale do hloubky. Buďte nenároční, nechtějte být první - i tak dojdete do cíle. Nenechte se odradit těžkostmi.

Láska: Buďte trpěliví, počkejte na správný okamžik. Věřte, že vše je nyní tak, jak má být. Brzy již zahoříte v plamenech nepodmíněné lásky. Nebuďte nedočkaví. Hudba, radost a tanec Vám v tom čekání pomohou.

Finance: Stále se snažíte najít východisko ze své současné situace. Tím, že vše budete odkládat a nebudete to včas řešit, se Vaše situace jen zhorší. Toto „nekonání“ je nebezpečné pro Vaší budoucnost. Jednejte a uleví je Vám.

Zdraví: Nepropadejte zoufalství či bolesti. Vše je jen přechodný stav. Je to jen odezva na věci, které jste nerespektovali. Jediný způsob, jak se ozdravit, je jít do svého středu. Spojte své tělo s duchem.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

Nic pro Vás není "nic". Vše má svůj význam, svůj potenciál. Nic je pro Vás všechno. Proto nemějte starosti, strach a úzkost. Neposlouchejte přehnané ambice svého ega. Pak jste zbytečně pro "nic" zoufalí.

Láska: Vaše mysl projektuje Váš vztah na plátno reality. Zamilujete se a vidíte Vašeho partnera krásného. Když však začnete nenávidět, je pro vás tím nejošklivějším. Nesuďte druhého podle toho, co vidíte. To vysílá jen Vaše mysl. I ten ošklivý a na první pohled nepřístupný, může být uvnitř krásný a otevřený. Dívejte se skrz a vnímejte vibrace Vašeho srdce.

Finance: Tento čas pro Vás připravil totální a intenzivní hojnost. Váš život v bohatství by se měl dotknout i ostatních. Rozkvetli jste jako květina a šíříte svá semínka kolem pro všechny. Toto je pro Vás skutečná hojnost, radost a naplnění.

Zdraví: Jste až příliš zabraní do své práce a cílů. Pociťujete únavu a vyčerpání. Uvolněte se a nechte pracovat universum. Nemusíte za každou cenu doběhnout do cíle jako první. Udejte si své tempo. Zvolněte, Vaše tělo o to žádá.


Rak (22.6. - 23.7.)

V každém Vašem okamžiku buďte „totální“. Ať děláte cokoli, nechte se tím pohltit natolik, aby Vaše mysl neměla šanci hodnotit a posuzovat. Když přemýšlíte, dumáte a kalkulujete, vzdalujete se od svého cíle. Nedejte se Vaší myslí zviklat.

Láska: Vaše nová láska přijde jako úderem blesku. Ani nestačíte zaregistrovat, že se ve Vás děje něco jedinečného. Tak dlouho jste čekali na jediný okamžik, až jste ho propásli. Vše se již děje. Jste v plném proudu lásky.

Finance: Naslouchejte Vašemu nitru - opravdu máte pocit že strádáte? Že Vám chybí finance? Někdy musíte ztratit vše, abyste pochopili, že peníze nejsou to, co nám v životě dělá radost. Buďte rozvážní ve výdajích.

Zdraví: Jste plní emocí. Zloba a nenávist Vám ubližují. Snažíte se vlastnit a ovládat něco, co není ve „Vaší kompetenci“. Přestaňte si ubližovat. Relaxujte, nebojujte, složte zbraně.


Lev (24.7. - 23.8.)

Toto období je pro vás transformací na všech úrovních. Měníte se, stáváte se díky Vaším zkušenostem lepšími, uvědomělými. Dveře se otevřely možnostem a jen Vy vyberte, do kterých vstoupíte. Na tuto chvíli jste čekali. Vstupte.

Láska: Přišli jste do bodu, kdy jste si uvědomili, že nežijete na maximum. Váš plamen lásky slabě doutná. Odstraňte myšlenky, které jste si v minulosti nastřádali a kterými dusíte Váš vztah. Nyní nechte vyšlehnout gejzír čisté, jasné a živé lásky.

Finance: Vyčerpali jste své úspory a cítíte se ohroženi. Mysleli jste si, že jste připraveni na nečekané výdaje. Avšak něco se pokazilo. Možná Vaše přehnané lpění na financích způsobilo vítr ve Vaší peněžence. Je to energie dávání a braní. Pokud peníze „pustíte“ bez strachu, vrátí se Vám zpět z druhé strany.

Zdraví: Cítíte se plni energie. Jako na jaře pučí květy i Vy máte ten pocit vnitřního mládí a elánu. Pečujte o váš vnitřní květ. Dejte si oddych od reálného světa. Nechejte se naplnit radostí bytí.


Panna (24.8. - 23.9.)

Jste ve středu Vašeho dění. Blížíte se Vašemu naplnění a radost z Vás začíná sálat na dálku. Rozdávejte úsměvy. Sdílejte Vaše štěstí s ostatními. Buďte sami sebou.

Láska: Probouzí se ve Vás světlo které září. Nic Vás nemůže ohrozit. S otevřeným srdcem plným lásky vstupujete do úžasného období. Teď je ten správný čas pro Váš nový vztah. Uzráli jste pro tento okamžik. Jste připraveni.

Finance: Neberte život tolik vážně. Hrajte si a tíže spadne z Vašeho srdce. Váš strach ze ztráty zmizí. Zkuste se povznést nad problémy a hrajte si, jako kdysi. Je to možnost jak změnit Vaší situaci.

Zdraví: Přestaňte se obviňovat z toho, jak se cítíte, jaký je Váš zdravotní stav. Myslíte si, že vše děláte špatně a nic Vám nepomůže. Právě naopak. Pomoc je uvnitř Vás. Neodsuzujte se a jednejte. Vaše tělo se uzdraví, jen když Vy sami budete chtít.


Váhy (24.9. - 23.10.)

Jste zahlceni vším možným. Vaše mysl je plná až po okraj a je zaměstnaná honěním myšlenek. Je to velký mrak, který zakryl realitu Vašeho života. Zmizí, jen když se ho zbavíte na základě Vašeho rozhodnutí. Pokud na tom všem „harampádí“ lpíte, zůstane. Pak se nedivte, že se nikam neposouváte.

Láska: Když Vaše láska není jen touhou, když je sdílena, nic nežádá a chce jen dávat, je to soucit. Soucit není lítost, nýbrž nejvyšší jev lásky. Pak opravdu milujete a je Vám žehnáno.

Finance: Finance pro Vás nejsou v tuto dobu až tak důležité. Dostává se Vám tolik, kolik potřebujete. Radost prožíváte i bez nich, a to je dobře. Vždy se spoléhejte sami na sebe. V tom je Vaše výhra.

Zdraví: Pokud se začnete uzavírat do sebe, tak si ubližujete a škodíte. Nedáváte průchod ozdravným energiím. Vaše emoce potřebují ven. Cílem uzdravení je Vaše nejniternější bytí. Ne krásný dům, ale krásní „Vy“. Ne peníze, ale „Vy“ bohatí a moudří na duši.


Štír (24.10. - 22.11.)

Máte pocit, že musíte stále bojovat a dobývat si svou pozici. Stát výš než ostatní. Dokazovat druhým, že jste lepší. Vše toto vám brání jít kupředu. Jsou to Vaše věčné boje sami se sebou. Uvědomte si to.

Láska: Odhoďte Vaše masky, identitu, zařazení a minulost. Začněte jako znovu narozené dítě bez všech zátěží. Jen tak Vaše láska může proudit a být naplněna.

Finance: Nemarněte Váš čas tím, co vše jste v životě ztratili, kolik Vás to stálo peněz a času, a o co vše stále můžete přijít. Zbořte Váše hradby strachu. Nebojte se a pusťte svou minulost. Postavte se situaci čelem. Přijměte zodpovědnost za Vaše činy. Dejte řád toku peněz.

Zdraví: Vaše zdraví odráží Váš dosavadní život. Změňte Váš přístup a pocítíte náboj energie. Žijte teď a tady. Tančete a radujte se, žijte.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Mnoho lásky přijde samo od sebe. Být s ostatními je stejně krásné, jako být sám se sebou. Nejste závislí na nikom. Když se Vaše cesty mají rozdělit, netrapte se a rozlučte se. Vše je tak, jak má být.

Láska: Pokud si uvědomujete, že je ve vztahu důležitá morálka, pak jste na dobré cestě. Odpovědnost za své činy a rozhodnutí je důležitá. Faleš a masky zde nejsou vítány. Buďte k Vaší lásce otevření a upřímní.

Finance: Vaše rozpolcenost ve financích Vám nedá spát. Neustálé otázky, zda na vše budete mít, Vás ubíjejí. Snažte se uklidnit. Vaše obavy nejsou na místě. Stačí si jen seřadit priority, co je potřeba zaplatit a co nyní musíte mít.

Zdraví: Nespokojte se s tím, jak vám nyní je. Ve skutečnosti Vám může být mnohem lépe. Relaxujte pohybem. Jděte do přírody, naplňte Vaše plíce energií léta a Slunce.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Otevřete se základní pravdě. Budou Vám sděleny odpovědi na dlouho kladené otázky. Začínáte chápat vše, co se ve Vašem životě doposud dělo. Našli jste Vaše kořeny a pravdu o sobě.

Láska: Přestaňte se stále ovládat a hlídat, co a jak děláte. V lásce není přeci třeba se kontrolovat, zda je něco dobře či špatně. Prostě jen milujte a neočekávejte nic.

Finance: Dosáhli jste Vašeho vrcholu. Pracovali jste na tom, abyste se měli dobře a nestrádali. Nyní je Vám odměna přiznána. Zasloužíte si ji. Oslavujte své vítězství a radujte se.

Zdraví: Vykonali jste již dost a proto zpomalte. Nemusíte „běžet“, stačí pozvolná chůze. Po procházce si sedněte pod strom a nechte se chladit vánkem. Čerpejte nyní novou energii na další období.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Vaše chování je rozpolcené. Ráno jste plni lásky, večer zuříte a jste někdo jiný. Co Vás k tomu vede? Spojte své nitro v jeden celek. Jen tak Váš život nabere nový směr.

Láska: Pokud Vás trápí delší dobu samota, je to jen Vaše iluze. Rozhlédněte se kolem. I když se zamilujete a máte někoho kolem sebe, i tak se můžete cítit sami. Nejprve začněte milovat sebe a už nikdy nebudete sami. Vaše pravá láska přijde v nestřeženém okamžiku.

Finance: Ve Vaší hlavě se stále rodí nové nápady, jak získat a vydělat finance. Nestačí však jen plánovat v mysli, čiňte a vložte do Vaší akce i své srdce a touhy. Jen tak bude Vaše cesta reálná a zhmotněná.

Zdraví: Chcete změnit svůj zdravotní stav. Je to cesta jako každá jiná. Chce to Vaší píli a vytrvalost. Někdy se dostaví výsledky za delší dobu. Důvěřujte a naslouchejte svému tělu, co Vám nyní chce sdělit. Pokud Vás něco bolí, zpomalte a zastavte. Bolest nám říká, že „jdeme“ přes naše možnosti. Pokud se cítíte fit, radujte se. Ale na péči o tělo nezapomínejte.


Ryby (20.2. - 20.3.)

Život je opakující se koloběh zrození a umírání. Po lásce přichází nenávist, po nenávisti zase láska. Když tento rytmus pochopíte, uvědomíte si, že bez ztráty není návratu, bez nemoci není uzdravení, bez smutku není radost. Jakmile tento kruh uvidíte, budete vědět, jak z něho vystoupit ven.

Láska: V lásce jste nějak „zlenivěli“, nemáte dostatek energie. Jste otupělí a ospalí. To vše je však jen Váš pouhý pocit. Máte spousty energie, ale nechcete ji na lásku vydat. Jste líní. Pokud někoho hledáte, pak pravděpodobně nejste připraveni na vztah, nebo ho vědomě nechcete.

Finance: Nesnažte se být vychytralí, jinak se Vaše stávájící situace nezmění. Pokud to vaše situace vyžaduje, požádejte o pomoc své blízké. Nežádejte však víc, než to, co Vám pomůže. Pokud jste zmatení, určete si své priority. Vstupte na cestu a jednejte.

Zdraví: Hlídejte si své zdraví jako nejcennější poklad. Bude Vás potřeba, abyste byli plni energie pro vyšší záměr. Důležitá je pravidelná strava a pitný režim. To nepodceňujte. V budoucnu byste toho mohli hořce litovat. Mějte se rádi a dopřejte si dostatek odpočinku.


Ještě moje motto na červenec: "Minulost už není a budoucnost ještě není. Zbytečně se těmito směry pohybujete. To, co bylo, bylo, a to, co teprve bude, závisí právě na této chvíli, na tomto okamžiku. Nyní tvoříte budoucnost. Zlatá brána přítomnosti je pro Vás otevřena."


Vaše Marta / Věštírna Jednička