CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc duben 2020 od Marty

Horoskop na měsíc duben 2020 od Marty

Tentokrát jsem psala velmi stručně. Jako každý rodič, který má nyní doma školáka, se s ním musím učit. A děkuji učitelům, že jsou "s námi" - i když jen virtuálně.

Duben bude ve znamení velkých změn. Mnoho lidí bude mít vzhledem k současné „koronavirové“ situaci pocit, že se nachází na houpačce, která nejde zastavit. Nebojte se těchto změn a přijměte vše s láskou a pokorou. A ke konci dubna uvidíme, že se situace s nákazou zlepšuje.

BERAN (21.3. - 20.4.)

Pro většinu Beranů bude duben měsícem lásky. Vztahy v tomto měsíci budou velmi šťastné a pokud jste sami, bezpochyby se právě v tomto období zamilujete. Do Vašeho života se s plnou intenzitou vrátí vášeň, která Vás motivuje a naplňuje.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Pro všechny "v Býku" bude měsíc duben velmi dobrým obdobím pro provedení pozitivních změn v životě. Nemusíte se obávat udělat i něco odvážnějšího nebo bláznivého. Důvěřujte své intuici a objevíte v sobě poklad netušených rozměrů.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Věnujte hodně času přemýšlení a probírejte si minulé zkušenosti, a to zejména na poli pracovním. Pokud se na vše nebudete dívat s nadhledem, budete propadat skepsi. Ve chvílích největšího ticha se Vám otevře nová cesta. Nespěchejte a vyčkejte, úspěch je na dosah.


RAK (22.6. - 23.7.)

Vaše emoce Vám nedají spát a často můžete cítit až tlak v oblasti břicha. Z tohoto důvodu budete několikrát postavení před situaci, kdy budete muset krotit své emoce. Snažte se zachovat klid a věci řešte s určitým časovým odstupem.


LEV (24.7. - 23.8.)

Nenechte se příliš ovládat svými vášněmi. Předejdete tak zbytečným konfliktům, kterých byste mohli v budoucnu litovat. Pokud dlouhodobě uvažujete o zbavení se nějakého zlozvyku, například kouření nebo chuti na sladké, mohlo by se Vám to v tomto měsíci podařit.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Naděje, která ve Vašem srdci doutnala, se nyní projeví ve skutečném životě jako realita. Čeká Vás velmi příznivé období plné světla, tepla a lásky. Po přestálých těžkostech prožijete opravdu krásné týdny.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Nenechávejte se příliš ovlivňovat svým okolím a raději se držte svého rozumu. V momentě, kdy se na sebe budete dívat očima ostatních, začnete být příliš kritičtí. Pokud máte nějaké to kilo navíc, je vhodná doba k úpravě jídelníčku.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Neustále se točíte v kruhu a nedokážete najít cestu ven. Změny ve Vašem životě už započaly. A to ať chcete nebo ne. Nechte věcem volný průběh, protože štěstěna stojí při Vás, a ať uděláte cokoli, bude to mít úspěch.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Pro mnohé Střelce bude právě tento měsíc ve znamení ukončení nebo počátku. Může Vás potkat mnoho zvratů, a to zejména v oblasti lásky a partnerství. Změny, které u Vás již započaly, budou na začátku trošku bolet, ale budou Vám ku prospěchu.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Vaše opora je velmi důležitá pro lidi okolo Vás. Pokud někdo potřebuje radu, s důvěrou se na Vás obrací. Vyžadujte však to samé i po ostatních a nechte se hýčkat. Zasloužíte si chvíli odpočinku a relaxace k načerpání nových sil.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Dost dlouho jste přešlapovali na místě a teď je potřeba uvést věci do pohybu. Aktivitou dokážete vyvinout neuvěřitelnou sílu, která pohne Váš život dopředu. Nebojte se, že uděláte chybu.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Čeká Vás období plné zvratů a změn, které nebudou vždy vítané. Je to však fáze, kterou musíte projít, abyste se očistili od všeho, co Vám už neslouží. Obrňte se trpělivostí a věřte, že vše nakonec dobře dopadne.


Přeji Vám ze srdce láskyplný měsíc duben. Také Vám přeji, abyste byli zdraví. A všem lidem přeji, aby to „koronavirové zlo“ odešlo co nejdříve.


Vaše Marta / Věštírna Jednička