CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc květen 2021 od Marty

Horoskop na měsíc květen 2021 od Marty

Jak říká známý básník, květen je lásky čas. Je to nové zrození přírody - ať už flory nebo fauny. A pro nás je to měsíc naděje.

Beran (21.3. - 20.4.)

Energický Beran jde rychle a elegantně ke svému cíli. Neuhýbá z cest a to mu může přinést určitou újmu. Ale Berana nic nezastaví. Povaha žen i mužů narozených v tomto znamení je přímá a upřímná. Když Vám Beran něco poradí, buďte si jistí, že to, co říká, tak to samé si myslí. Ženy mívají plavé vlasy a hezké obličeje, muži zase vynikají úsměvem a pohledem, který vidí až do Vaší duše.

V tomto měsíci je vhodný čas započít vše, co si usmyslíte. Hlavně na to, co jste dlouho odkládali, je správný čas. Zdraví si opatrujte - rychlé starty mohou uškodit Vašemu zažívání. V přínosu financí si ale nebudete libovat dlouho, tak myslete i na pozdější dny.

Býk (21.4. - 21.5.)

Býk je naladěn už od svého zrození k pohodě, klidu a pevnému zázemí. I když občas jako každý býk vyletí jako čert z krabičky, je to jen jeho možnost odblokovat těžké situace. Jinak jsou býci mírumilovné znamení. Jejich zázemí a rodina jsou nejdůležitější na světě. Bývají však také požitkáři a to je může zavést na scestí. Býk moudří věkem a stává se oporou všem svým blízkým. Ženy narozené v tomto znamení jsou krásné ztepilé bytosti a muži jsou siláci, kteří dokážou nést na svých bedrech celou starost o svou milou a jejich děti.

V tomto měsíci Vás Býky čeká znovuzrození. Můžete se těšit na příliv energie v podobě lásky, štěstí a obyčejné lidské radosti. Máte možnost otevřít nové cesty života a ať se rozhodnete jakkoli, budete na své cestě úspěšní. Také můžete počítat s přílivem financí a hmotných majetků. Je Váš měsíc a tedy máte možnost využít všech přízní planet a uskutečnit každý nápad, který dostanete. Nezapomeňte, že i nepodařené dílo Vám do života přinese tolik potřebné znalosti a moudrost. Všechny hvězdy ve všech směrech jsou Vám nakloněny.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

Vzdušné znamení a trošku přelétávající povaha dává Blížencům možnosti poznat mnoho přátel a nových známých. Můžou na okolí působit neustáleně, ale jsou to vnímaví a vše podporující lidé. Bývají připraveni pomoci, ale také ze své pomoci očekávají užitek. Blíženec nesnáší nudu a nicnedělání. Je otevřený, pracovitý a společenský. Ženy narozené v tomto znamení jsou vzletné, plavovlasé, s krásným úsměvem. Muži bývají štíhlí a vysocí, přičemž je charakterizuje velmi milý úsměv. Blíženci jsou prostě okouzlující.

V tomto měsíci mohou očekávat přírůstek do rodiny, navýšení platu nebo naplnění svých představ při změně práce. Pozor však na nevěru a nové zamilování. Půjde jen o flirt a může přinést pláč a smutek. Rozhodně je tento měsíc pro Blížence přínosný a vcelku otevírá mnoho životních možností.


Rak (22.6. - 23.7.)

Rak vypadá na první pohled milý, citlivý a hlavně poddajný. Ale poslední vlastnost není správná. Rak vnitřně vše analyzuje a nakonec se dokáže tvrdě postavit protivníkovi. Rak dokáže říci "ne". Nepodceňujme tedy jeho milou povahu. Raci mají ctižádost, kterou však realizují velice rozvážně. Jsou to velmi silná znamení. Občas bývají náladoví. Avšak v důsledku jsou velice dobří kamarádi a partneři. Raci ženy jsou drobnější postavy, světlého vzezření a mají okouzlující půvab. Muži bývají střední výšky a mají velmi moudrý a usměvavý pohled.

V tomto měsíci má Rak ještě prostor pro odpočinek po silné zimě. Jeho čas na velké změny teprve přijde. Čeká Vás klid, pohoda a možnost vyřídit si vše potřebné s úřady, či se připravovat na změny, které uskutečníte, až nastane správný čas.


Lev (24.7. - 23.8.)

Lev je nepřehlédnutelné znamení a je jedno, jak vysoký nebo štíhlý je. Lev už svou chůzí a vyjadřováním dává najevo svou moc a sílu. Bývá někdy uštěpačný a náladový, ale v jádru je velmi loajální. Pro svou rodinu upustí i ze svých požitků a dokáže žít a pracovat jen pro blaho svých blízkých. Ženy ve znamení lva mají menší sportovní postavu, ale vždy je zdobí bohatá hříva a ladnost pohybů. Muži jsou svalovití a mají velmi bystré oči. Lev je pánem nad všemi životními situacemi.

V tomto měsíci máte prostor pustit se do všech plánovaných akcí. Bude se vám dařit a práce Vám půjde od ruky. S jistotou se dočkáte pochval a odměn. Pozor na vyčerpání - máte v sobě tolik uložené energie, tak ji vydávejte postupně, aby se síly rozložily na všechna pracovní období roku.


Panna (24.8. - 23.9.)

Panny jsou opatrné, ale zároveň velmi usilovné. Tudíž na nás mohou působit občas jako realisté a občas mají tendence unikat rozhodování. Mají totiž rády jistoty a ty je vedou ke všem životním rozhodnutím. Pro chaos není v jejich životech místo. Panna žena je štíhlá a má ostrý, avšak chápající pohled, kterým bystře analyzuje okolní svět. Muž ve znamení Panny je silný a chytrý. Má velmi vnímavé srdce.

V tomto měsíci čeká na Panny probuzení ze zimního spánku a pomalé příjímání nových situací a nabídek. Pozor na vykutálené osoby ve Vašem okolí, protože budou mít tendenci zneužít Vaší dobroty a spravedlnosti. Čeká Vás zajímavé období částečně ve spěchu, proto sami sebe trošku brzděte. Pokud použijete svou vrozenou bystrost, čeká Vás nová láska či upevnění současného vztahu.


Váhy (24.9. - 23.10.)

Váhy jsou krasavice, které nesmírně dbají na svůj zevnějšek. Muži ve znamení Vah si libují v hezkém oblečení, ale jinak jsou obě pohlaví ohromně zdrženlivá. Nemají rády změny a novinky. Raději pečují o to, co doposud nabyly. Nesnášejí hlučnou společnost a nezdvořilé chování.

Vrozený cit pro harmonii Vám přinese v těchto dnech nabytí zasloužených odměn a zvýšení platu. V rodině dojde k úplnému uklidnění a budete mít čas se dobře připravit na letní dovolenou. Rozmary počasí Vám mohou přinést melancholii, ale nebojte se, vše se brzy napraví a šťastných chvílí Vás čeká opravdu mnoho.


Štír (24.10. - 22.11.)

Rázný, bystrý a zároveň ostrý je štír, a to ať v podobě muže či ženy. Přitahuje své okolí jako magnet. Jeho povaha je věrná a zároveň dostatečně samostatná. Díky své síle mají Štíři velké možnosti. Ženy narozené ve znamení Štíra bývají velmi ambiciózní, a to hlavně v mladším věku. Mívají nazrzlý vzhled a krásné velké oči. Muži jsou vzhledově trošku obyčejní, ale jejich vnitřní svět je fantastický a každý, koho do svého nitra pustí, je musí milovat.

V tomto měsíci čeká na štíry rychlý a přímý vzlet. Podaří se Vám všechny naplánované akce a ty Vám do budoucna přinesou radost, štěstí a hojnost. Zároveň prožijete milostné zajiskření.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Optimistický střelec Vás vždy totálně "uargumentuje". Nic pro něj není překážkou. Když střílí slova, je vždy přesný. Dokáže velmi dobře zanalyzovat situaci a během pár sekund najde řešení. Ženy narozené v tomto znamení jsou krásných rysů hlavně ve tváři a mají hluboké oči. Muži střelci jsou dobře rostlí, mají pevné tělo a hbitou mysl. Střelec má rád nezávislost a svobodu.

V tomto měsíci Vás čeká naplnění tajného přání v osobním i profesním životě. Buďte připraveni na postup nahoru. Pozor na vlastní nadbytek energie, který může vytvořit domácí bouřku. Připravte svůj protějšek na náročné období plné změn a naplnění. Štěstí i hojnost Vás neminou.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Vážný a na povrchu i seriózní Kozoroh je občas trošku líný. Jeho představa o práci či zaměstnání je spíše méně pracovat a hodně získávat. Odvíjí se to od jejich vysokého ega. Kozoroh muž je bystrý, ale bývá pomalý ve změnách a tím trošku "ztrácí". Jeho postava bývá šlachovitá a atletická, má dobrý úsudek. Žena ve znamení kozoroha je chytrá, trošku pomalejší, ale přesto vždy dosáhne toho, co si umane. Její tvář mívá mírně ostré rysy, avšak dokáže být krásná, zářivá a milující.

V tomto měsíci Vás čeká velké zlepšení Vašich zdravotních komplikací. Jdete správným směrem, který Vás dovede k cíli, jako je přínos zdraví, pohody, štěstí i mírně zvýšené hojnosti. Pozor na pesimismus, mohl by Vám ve Vašich plánech uškodit.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Vodnář je velmi svobodné znamení. Touží po seberealizaci, dosahování vysokých met a obdivu. Pro jejich nevypočitatelnost a proměnlivou povahu je někdy jejich okolí velmi zmateno, co si má o takové osobě myslet. Avšak Vodnář jako by vše vycítil a promění své chování v laskavost, podporu a podá pomocnou ruku. Těmito proměnami získává mnoho přátel. Muži bývají velmi silní a mají sportovní postavu. Ženy "Vodnářky" bývají útlé, avšak velmi ženské postavy, navenek jejich očí působí mírně.

U obou pohlaví nepodceňujme jejich vzhled - jsou opravdu velice silné znamení. Avšak nemusí jít vždy do konfliktu. Když jim ublížíte, prostě Vás ze života odstřihnou.

V tomto měsíci není vhodný čas pro jakékoli změny a novinky. Pokračujte v započaté "cestě" a připravte se na změnové období, které pro Vás bude ideální až v červnu. Pozor na unáhlenost. Naopak si užívejte volného času pro zaslouženou relaxaci a spojení s milovanou osobou.


Ryby (20.2. - 20.3.)

Ideály a sny provázejí Ryby celým životem. Pokud je postihnou problémy, uzavírají se do sebe a přemýšlí, jak celou situaci co nejlépe vyřešit. I když jejich konečné rozhodnutí může navenek působit, že není v jejich prospěch, je tomu přesně naopak. Přináší jim velkou radost konat dobro jiným. Ženy i muži mívají trošku severské vzezření, ale určitě jim nechybí krásný smích a vřelé srdce. To jim dodává nadpozemskou krásu.

V tomto měsíci můžete být v klidu a pohodě, nečekají Vás velké změny. Dokončíte započaté úkoly a můžete pomalými krůčky začínat nové. Pozor na lenost, ke které můžete inklinovat právě pro pomalé plynutí energie. Může to nalomit Vaší sebekázeň. Určitě je vhodný čas na naplnění volného času sportem a výlety.


Krásné květnové dny plné lásky Vám přeje Vaše Marta / Věštírna Jednička