CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH

Věštírna Jednička

Vážení návštěvníci, vítejte v naší online věštírně. Pokud chcete znát svou budoucnost, hledáte řešení svých problémů, máte zájem o osobní koučink, nebo se jen potřebujete poradit o nějakém důležitém rozhodnutí, zavedl Vás osud na správné místo. Ty nejlepší kartářky a věštkyně jsou připraveny Vám kdykoliv pomoci.

Naši poradci na Vás čekají.


Volejte 906 460 099 za 46,- Kč/min.

Cena včetně DPH, max. délka hovoru 26 minut.


Poradci online

Výklad karet, astrologie, výklad snů, numerologie a koučink od nejlepších věštců - nyní online:


Výklad karet

Výklad karet je jednou z nejtradičnějších metod věštění budoucnosti. Výklady budoucnosti pomocí karet se datují již od období starověkého Egypta. Kartářky a věštkyně dodnes používají andělské karty, tarot, cikánské karty a mariášové karty jako nejčastější prostředky k věštění. Díky moderním technologiím dnes navíc zažívá velký rozmach online výklad karet.

Výklad snů

Sny se skládají z našich prožitků a zkušeností z bdělého světa, a tak jsou svým způsobem jeho pokračováním. Výklad snů je tedy velmi dobrou metodou věštění budoucnosti. Kartářky a věštkyně při něm komunikují přímo s naším podvědomím, a tak jsou schopné dle symboliky, která se ve snech objevuje, pochopit, co nám naše duše sděluje.

Numerologie

Numerologie se zabývá hledáním souvislostí mezi čísly a lidským chováním. Její kořeny jsou vysledovatelné už v egyptské a babylonské symbolice. Postupem času se numerologie vyvinula v jednu z nejpoužívanějších metod věštění budoucnosti a rozšířila se do mnoha větví, jakými jsou např. numerologie vztahu, numerologie jména, numerologie narození apod.

Astrologie

Astrologie je jednou z nejtradičnějších metod věštění budoucnosti. Výklad budoucnosti tímto způsobem má kořeny více než dva tisíce let před našim letopočtem. Od té doby se astrologie vyvinula v poměrně komplexní systém, pro nějž je zásadní zkoumání vztahu postavení nebeských těles k jevům odehrávajícím se na Zemi.

Minulé životy

Už v jedné z nejvýznamnějších posvátných knih hinduismu, Bhagavadgítě, je psáno: „Tak, jako se člověk zbavuje starých obnošených šatů a obléká si nové, stejně tak duše uvězněná v těle se zbavuje starých těl a vstupuje do nových.“ Každý člověk přichází na svět s tzv. vzorci duše, které formují všechny jeho minulé životy.

Rituály

Rituály provázejí lidstvo už odnepaměti. Jedná se o obřady, založené na opakování přesně daných postupů. Rituály jsou typické svou schopností naladit nás na předmět našeho zájmu. Kartářky a věštkyně jejich prováděním akumulují energii, kterou poté mohou směřovat tak, aby se splnil účel rituálu.



Jak vybrat věštce a zavolat?

ZodiacPro nejpřesnější věštbu je třeba mít pouto ke zvolené metodě, proto Vám nabízíme konzultace s nejzkušenějšími odborníky na výklad karet, numerologii, astrologii, výklad snů a věštbu kyvadlem. Vyberte si tedy z níže uvedeného přehledu poradce, jehož specializace je Vašemu přesvědčení nejbližší a vytočte naše telefonní číslo 906 46 00 99. Poté, co se dovoláte na naši linku, zadejte kód Vámi zvoleného věštce. Během okamžiku budete spojeni a Vaše konzultace může začít. Maximální délka hovoru je 26 minut.

Dobří andělé

Dobří AnděléU nás pracují Dobří andělé, kteří pravidelně pomáhají rodinám s dětmi, které se vlivem onkologického nebo jiného vážného onemocnění dostaly do finanční tísně.

Pokud i Vy chcete zažít radost z pomoci druhým, staňte se Dobrým andělem na www.dobryandel.cz.

Nadace DOBRÝ ANDĚL Vaše příspěvky odevzdá do posledního haléře rodinám nemocných a navíc každý měsíc uvidíte konkrétní příběhy rodin, kterým pomůžete. Děkujeme Vám...

Rok 2023

Ryby Co Vás čeká v roce 2024 v lásce, rodině, zdraví a financích. Naše věštkyně Vám to řeknou.

My Vám přejeme jen to dobré, hlavně dobré zdraví, štěstí a také lásku ke svým blízkým. A komu můžeme, pomáhejme. Je to naše povinnost. Snad tato zima přispěje ke zdraví a lásce nás všech.

Dnes má svátek Josef, zítra Světlana