CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na červenec 2022 od Marty

Horoskop na červenec 2022 od Marty

Červenec je pro děti a studenty symbolem prázdnin, pro pracující dospělé je symbolem dovolených, pro všechny pak symbolem lásky a tepla. Skoro všichni se na tento měsíc těší již od začátku roku. Je pro nás osvobozením od tíživých myšlenek, ale také od šatů, protože se těšíme na koupání a procházky ve sporých letních oděvech. A já Vám přeji, aby se Vám skutečně vydařil a abyste v něm načerpali sílu do zbylé části roku.


Beran
"Jděte svou cestou" a nenechte se ovlivňovat názory jiných. V práci buďte kreativní a nebraňte se zdánlivě nerealizovatelným nápadům. Vaši nadřízení to ocení. V rodině ucítíte klid - nejvíce tomu přispěje „tělesno“ mezi Vámi.


Býk
Budete mít elán ke komunikaci, zejména pak ve vlastní rodině. Na jiné budete působit svými životními zkušenostmi. Nebojte se toho, protože lidé Vám rádi naslouchají. Řešte spíše věci hmatatelné, s romantikou moc nepočítejte.


Blíženci
Budete krásní, přitažliví, sympatičtí, budete mít šarm. A ostatní Vám to dají najevo svým příjemným chováním Budete cítit obrovskou energii a Vaše vztahy budou harmonické. Ale pozor na vztahy rodinné, tam to může „drhnout“.


Rak
Také Vy, podobně jako Blíženci, se budete cítit dobře a budete dobře vypadat. Navíc budete vtipní a plni nápadů. Rodinné vztahy budou Vaší doménou. Můžete se setkat i s příbuznými, které jste nějaký čas neviděli. V práci se Vám bude dařit.


Lev
Budete mít štěstí téměř ve všem. Tedy v rodině, práci i lásce. Naslouchejte rodinným příslušníkům. V tomto měsíci je to Vaše role. Své úkoly v rodině i práci si splňte s předstihem, abyste měli čas na ostatní "věci".


Panna
Věnujte se své rodině a budete mít pohodu snoubící se s odpočinkem. Svou činnost spojte se zútulňováním svého bytu, domu nebo zahrádky. V práci můžete být pro svého nadřízeného za hrdiny a to vzhledem k Vašim dobrým výsledkům.


Váhy
V červenci budete sebevědomí, Vaše nejistota se rozplyne. Pojmenujete věci pravým jménem a aktivně prosazujete své myšlenky a nápady. Pro svého partnera budete krásní a přitažliví. Nebraňte se tomu, zažijete s ním pěkné chvíle.


Štír
Červenec bude pro Vás důležitým měsícem ze všech hledisek – práce, láska, zdraví. Nebojte se svému partnerovi říci, co chcete změnit. V tomto období to pochopí. To samé platí v rodině i vůči nadřízeným nebo podřízeným v práci.


Střelec
Tento měsíc bude pro Vás obdobím řešení vztahů v rodině a s Vašimi blízkými. Ale dostane se Vám i určité kritiky, která nemusí být moc příjemná. Když si vše dobře "do puntíku" naplánujete, v práci se Vám bude dařit. A to je dobře, protože budete dobře odměněni.


Kozoroh
Nebuďte ke svému okolí zbytečně moc kritičtí, aby se kritika neobrátila proti Vám. V partnerském vztahu to může zaskřípat, ale nebude to nic zásadního. Poměrně hodně se o Vás bude mluvit kvůli Vašemu životnímu postoji – a Vy se o tom dozvíte. Neberte to však jako nějakou špatnost a nenechte se jinými ovlivňovat.


Vodnář
Nesnažte se svět chápat jako nějakou „racionalitu“, tedy jako něco, co je neměnné a předem naplánované. Někdy věci, události a živé bytosti, nemají logiku a přece nám pomáhají. V lásce je Vám přáno a Vaši známí se s Vámi oběma rádi setkají. Vaše sebevědomí je zdravé.


Ryby
V tomto krásném letním měsíci budete mít mnoho energie a budete se cítit duševně i tělesně velmi silní. Budete hodně přemýšlet o životě a díky Vaší energii a síle dojdete k závěru, že je na tomto světě krásně. A to vlije další nadšení do Vaší mysli. Zjistíte, že jste rádi na světě.


Přeji Vám krásné prožití léta.

Vaše Marta / Věštírna Jednička