CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na měsíc duben 2021 od Marty

Horoskop na měsíc duben 2021 od Marty

Duben bude ve znamení změn. Mnoho lidí bude mít pocit, že se nachází chvílemi nahoře a chvílemi dole. Kolem poloviny měsíce se začne situace vyjasňovat a ke konci dubna dojde buď k úplnému vyřešení, nebo alespoň k osvětlení. Nebojte se těchto změn a přijměte vše s láskou a pokorou.


BERAN (21.3. - 20.4.)

Pro většinu Beranů bude duben měsícem lásky. Vztahy v tomto měsíci budou velmi šťastné a pokud jste sami, tak se právě v tomto období zamilujete. Do Vašeho života se s plnou intenzitou vrátí vášeň, která Vás motivuje a naplňuje.

Láska: Vaše vztahy se v tomto období budou vyznačovat stálostí. Pokud partnera nemáte, je velká pravděpodobnost, že vztah navázaný v tomto měsíci bude na velmi dlouhou dobu. Zejména po překonání předchozího kritického období si užijete trošku klidu.

Finance: Na začátku měsíce budete muset vynaložit větší úsilí, ale v průběhu dubna se Vaše příjmy stabilizují a Vy budete expandovat. Je to vhodný měsíc pro tvorbu a inovace. Budete doslova oplývat novými nápady.

Zdraví: Potíže můžete mít zejména s klouby a pohybovým aparátem obecně. Choďte hodně na procházky do přírody a dopřejte si masáž.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Pro všechny Býky bude měsíc duben velmi dobrým obdobím pro provedení pozitivních změn v životě. Nemusíte se obávat udělat i něco odvážnějšího nebo bláznivého. Důvěřujte své intuici a objevíte v sobě poklad netušených rozměrů.

Láska: Spontánnost a rozmazlování bude provázet Vaše dny. Je to vhodné období pro uzavření manželství, které by mělo vytrvat. Pro osamělé je zde příležitost k uzavření nového velmi vášnivého vztahu. Nebojte se popustit uzdu své fantazii a toto období si užívejte. Je to dar a Vy si ho zasloužíte.

Finance: V této oblasti se Vám také bude velmi dobře dařit. Převezměte iniciativu do svých rukou a budete velmi úspěšní. Pokud máte nějaký rozdělaný projekt, podaří se Vám ho právě v tomto období dokončit.

Zdraví: Ve zdraví se naplno projeví Vaše síla a vůle k životu. Pokud trpíte nějakou nemocí, dojde právě v tomto období k výraznému posunu.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Věnujte hodně času přemýšlení a probírejte si minulé zkušenosti, a to zejména na poli pracovním. Pokud se na vše nebudete dívat s nadhledem, budete propadat skepsi. Ve chvílích největšího ticha se Vám otevře nová cesta. Nespěchejte a vyčkejte, úspěch je na dosah.

Láska: Začněte si všímat zdánlivě nepatrných gest, které k Vám vysílá okolí. A budete se divit, co vše jste v minulém období přehlédli. Co se lásky týče, čeká Vás velmi příjemný měsíc. Budete prožívat šťastné období plné něhy, lásky a porozumění. Neupínejte se příliš na partnera, spíše si užívejte jeho blízkosti.

Finance: Pro mnohé Blížence bude nutná změna zaměstnání, protože ve stávající práci příliš upřednostňujete povinnost nad vlastními kvalitami. To se dá krátkodobě vydržet, ale Vám to nesvědčí. Vaše příjmy v tomto měsíci nebudou stačit, ale nezoufejte. Zlepšení je na cestě.

Zdraví: V důsledku finančních starostí můžete propadnou depresi a to by mohlo vést ke zbytečným úrazům, popřípadě k oslabení celého organismu. Udržujte si pozitivní mysl.


RAK (22.6. - 23.7.)

Vaše emoce Vám nedají spát a často můžete cítit až tlak v oblasti břicha. Z tohoto důvodu budete několikrát postavení před situaci, kdy budete muset krotit své emoce. Snažte se zachovat klid a věci řešte s určitým časovým odstupem.

Láska: Nejkrásnější chvíle zažijete především v rodinném kruhu. Právě rodina Vám bude útočištěm při vyrovnávání se s nepříjemnými situacemi, které Vás mohou potkat. Láska má mnoho podob a Vy si jí v tomto měsíci opravdu užijete. Zejména druhá dekáda přeje navazování nových vztahů, nebo utužení stávajícího partnerství.

Finance: Dařit se bude zejména těm, kteří se věnují obchodu nebo pracují na pozici, která je spojena s častým cestováním. Je to dobré období pro vytvoření stabilní ekonomické základny. Můžete očekávat i možnou výhru v loterii.

Zdraví: Nepropadejte pocitům beznaděje. Tento měsíc je zkouškou Vaší psychiky. Dělejte jen věci, na které máte náladu a naučte se pracovat s emocemi.


LEV (24.7. - 23.8.)

Nenechte se příliš ovládat svými vášněmi. Předejdete tak zbytečným konfliktům, kterých byste mohli v budoucnu litovat. Pokud dlouhodobě uvažujete o zbavení se nějakého zlozvyku, například kouření nebo chuti na sladké, mohlo by se Vám to v tomto měsíci podařit.

Láska: Oporu, kterou hledáte, naleznete v partnerovi. Čeká Vás období plné lásky a oddanosti, což Vám vnese do života trošku klidu. Velkou radost Vám budou dělat i Vaši potomci, což uvítáte zejména po předchozím bouřlivějším období. Pokud uvažujete o založení rodiny, je to opravdu vhodná doba.

Finance: Po stránce ekonomické se Vám bude opravdu dařit. Vyřeší se spousta věcí, které doposud čekaly na vyřízení. Ohledně práce a financí dostanete dobrou zprávu, na základě které si zajistíte stabilnější příjmy. Můžete též získat nové zaměstnání.

Zdraví: Pozor na fyzické přepínání organismu zejména při cvičení. Raději zvolte protahovací cviky po ránu, předejdete tak zbytečným úrazům.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Naděje, která ve Vašem srdci doutnala, se nyní projeví ve skutečném životě jako realita. Čeká Vás velmi příznivé období plné světla, tepla a lásky. Po přestálých těžkostech prožijete opravdu krásné týdny.

Láska: Nároky, které máte na svého partnera, ať již stávajícího nebo budoucího, jsou přehnané. Nesnažte se partnera měnit k obrazu svému. Naplánujte si společné aktivity a snažte se více porozumět jeden druhému. Máte velkou šanci navázat trvalejší vztah s velmi přitažlivou osobou.

Finance: Dostanete nabídku, která se neodmítá. Půjde především o vylepšení Vašeho rozpočtu. Oporu můžete očekávat od osoby, která se nachází ve Vaší bezprostřední blízkosti. Štěstí budete mít zejména, pokud se pracovně spojíte s člověkem mladším, než jste Vy.

Zdraví: Zdravotně se budete cítit ve velmi dobré kondici. Můžete si dovolit přidat nějakou sportovní aktivitu. Pohyb Vám prospěje.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Nenechávejte se příliš ovlivňovat svým okolím a raději se držte svého rozumu. V momentě, kdy se na sebe budete dívat očima ostatních, začnete být příliš kritičtí. Pokud máte nějaké to kilo navíc, je vhodná doba k úpravě jídelníčku.

Láska: Ve vztahu může docházet k častějším výměnám názorů a prosazování jednoho na úkor druhého. Tyto šarvátky Vám budou ku prospěchu a nakonec se s partnerem domluvíte. Vždy je lepší si věci vyříkat a dojít ke kompromisu, než se dlouhodobě trápit. Pokud jste sami, vydejte se na cesty. Čeká Vás nová láska.

Finance: Dojde k několika zdržením, které budou pokoušet Vaši trpělivost. Nenechejte se vyprovokovat k unáhleným závěrům a raději si vše dobře promyslete. Pozor na unáhlené nákupy a nečekaná vydání.

Zdraví: Může Vás potrápit infekce, a to zejména v oblasti krku a úst. Upravte si jídelníček a přidejte více potravin bohatých na kyselinu listovou.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Neustále se točíte v kruhu a nedokážete najít cestu ven. Změny ve Vašem životě už započaly. A to ať chcete nebo ne. Nechte věcem volný průběh, protože štěstěna stojí při Vás, a ať uděláte cokoli, bude to mít úspěch.

Láska: V oblasti lásky kladete velký důraz zejména na svou sexualitu. Odráží se v ní Vaše nespokojenost v milostném životě. Nebojte se o všem si s partnerem promluvit. Právě výměna názorů může Váš vztah posunout na vyšší úroveň. Pokud jste v současné době bez partnera, narazíte na někoho, kdo bude sdílet Vaše představy o lásce.

Finance: Pracovně si nejste úplně jistí, avšak je důležité, abyste důvěřovali své intuici. Peněz sice nemáte moc, ale bude to stačit na vaše výdaje. Dobře poslouchejte, co Vám kdo říká. Dostane se Vám rady, jak si stabilizovat příjem.

Zdraví: Mohou Vás potrápit problémy s očima. Je možné, že budete potřebovat silnější brýle. Před ostrým sluncem se chraňte slunečními brýlemi.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Pro mnohé Střelce bude právě tento měsíc ve znamení ukončení nebo počátku. Může Vás potkat mnoho zvratů, a to zejména v oblasti lásky a partnerství. Změny, které u Vás již započaly, budou na začátku trošku bolet, ale budou Vám ku prospěchu.

Láska: Neustále se cítíte omezováni a to Vás přivádí do stavů, kdy se máte tendenci zavřít před světem. Snažíte se potlačovat vlastnosti, o kterých se domníváte, že by je partner netoleroval a tím se dostáváte do ještě většího bludného kruhu. Nebojte se zariskovat a buďte zase sami sebou. Právě takové Vás chce Vaše láska mít.

Finance: Žijete více ve světe fantazie a potřebujete finanční oporu. Nezoufejte, protože ti největší vizionáři také začínali s nižšími příjmy. Společenské uznání Vás nemine, ale na to finanční si budete muset ještě počkat.

Zdraví: Celková slabost organismu je důsledkem dlouhodobě potlačovaných emocí. To se může odrazit i na stavu Vaší pokožky.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Vaše opora je velmi důležitá pro lidi okolo Vás. Pokud někdo potřebuje radu, s důvěrou se na Vás obrací. Vyžadujte však to samé i po ostatních a nechte se hýčkat. Zasloužíte si chvíli odpočinku a relaxace k načerpání nových sil.

Láska: Komunikace s Vaším partnerem mírně vázne. Někdy máte pocit, že mluvíte jinou řečí. Nezoufejte a hledejte jiné možnosti, jak s partnerem najít společný cíl. Bude to důležité s dlouhodobého hlediska. Pokud jste sami, nenavazujte nový vztah. Spíše si dopřejte klid a samotu k ujasnění si, co od života čekáte.

Finance: Mívali jste i lepší období a neustále se k němu vracíte. To Vás nikam neposune. Raději se dívejte dopředu a do své budoucnosti investujte. Toto období je vhodné pro zajištění úvěru. Přemýšlejte o zvýšení své kvalifikace.

Zdraví: Zamyslete se nad tím, jak zacházíte se svým tělem. Pokud si chcete udržet zdraví, musíte pro to něco udělat.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Dost dlouho jste přešlapovali na místě a teď je potřeba uvést věci do pohybu. Aktivitou dokážete vyvinout neuvěřitelnou sílu, která pohne Váš život dopředu. Nebojte se, že uděláte chybu.

Láska: Vyvíjíte velmi silnou energii, která se bohužel míjí účinkem. To může vyvolat napětí ve vztahu a dokonce také opakované hádky. Neplýtvejte zbytečně energií a raději se pokuste jí zužitkovat jinak. Pokud jste sami, nevrhejte se bezhlavě do nového vztahu za každou cenu. Vaše instinkty Vám napoví, zda jste se zamilovali nebo ne.

Finance: Čeká Vás příznivé období, pokud v sobě najdete sílu a podnikavost. Je to vhodná doba pro vyřízení různých povolení, protože štěstí stojí při Vás. O své finance se nebojte, včas se dozvíte co dělat.

Zdraví: Posilujte zejména horní část těla a věnujte pozornost jeho správnému držení. Uvidíte že se budete cítit lépe.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Čeká Vás období plné zvratů a změn, které nebudou vždy vítané. Je to však fáze, kterou musíte projít, abyste se očistili od všeho, co Vám už neslouží. Obrňte se trpělivostí a věřte, že vše nakonec dobře dopadne.

Láska: Drobné rozmíšky mohou přerůst ve zničující konflikt, který už nebudete moci překonat. V partnerství nejde o to, kdo má v daném případě pravdu. Lepší je se vždy na všem domlouvat a snažit se pochopit i přání toho druhého. Pokud odhalíte příčinu toho, proč se Vám v lásce nedaří, budete odměněni novou formou vztahu.

Finance: I v oblasti zaměstnání a financí na Vás čeká období zkoušek, které bude potřeba přestát. Nepodléhejte panice, protože zisk na sebe nenechá dlouho čekat. Ve Vašem okolí je dostatek lidí, kteří by Vám dokázali pomoci.

Zdraví: Potrápí Vás zpomalená činnost trávícího traktu, kterou však můžete předejít změnou jídelníčku. Vyvarujte se zejména nadměrné konzumaci sladkostí.


Přeji Vám ze srdce láskyplný měsíc duben.


Vaše Marta / Věštírna Jednička