CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na měsíc květen 2022 od Marty

Horoskop na měsíc květen 2022 od Marty

Beran (21.3. - 20.4.)

V tomto měsíci budete řešit osobní zdravotní problémy. Ve Vašem chování se bude projevovat nervozita. Rodina bude muset mít s vámi trpělivost. Udělala by Vám dobře změna klimatu. Vzhledem k očekávanému vyššímu výskytu alergenů odložte své sportovní aktivity venku. Raději dejte přednost důležitějším věcem. Bude Vás čekat zpráva, která Vás moc nepotěší.



Býk (21.4. - 21.5.)

Budete odolávat životním nástrahám. Mějte oči otevřené, nebo uděláte chyby, kterých budete litovat. Vše dělejte s pocitem, že je to pro Vás to nejlepší, že Vám to přináší uspokojení v životě. V pracovní oblasti se můžete rozhodnout, změnit práci za novou. Čeká Vás cestování, poznáte nová místa a budete se rádi zase vracet zpět. Ke konci měsíce pozor na psychické vypětí. Dostanete se do situace, kterou budete muset rozdýchat.



Blíženci (22.5. - 21.6.)

Jste-li sami, čeká vás nový milostný vztah. Mějte oči otevřené - možná je "někdo" blízko a Vy ho nevidíte. Bude to velká láska. Milenecké vztahy nebudou mít dlouhého trvání. Raději dejte přednost perspektivnímu vztahu. Předejdete případným mrzutostem. Čeká Vás úřední zprava, která Vás moc nepotěší. Přijměte vše v klidu, jinak to pro Vás může být zdlouhavé a řešit to můžete delší dobu.



Rak (22.6. - 23.7.)

Stále se rozhodujete, jak a co dál v životě. Nic Vás nebaví, nepociťujete žádnou úlevu. Změňte na čas místo svého pobytu a přijdete na jiné myšlenky. Pořád řešíte jiné, ale měli byste se zaměřit hlavně na sebe. Věci se pak dají do pohybu, protože budete mít dostatek energie. Nezapomínejte si vyslovit přání, po čem toužíte. Nedejte průchod negativním myšlenkám. Znečišťují Vaší mysl a nepociťovali byste radost ze života. Máte pocit, že se nic neděje tak, jak má.



Lev (24.7. - 23.8.)

Zatím jste nepřišli na to, jak se posunout v životě dál. Nezoufejte, zlepší se to. Milostné vztahy se budou obnovovat a dostanete další šanci žít společně. Kdo je sám, najde partnera pro dlouhodobý vztah. V lásce Vám štěstí přát bude. V práci bude větší shon a Vy budete rádi, když Vám skončí pracovní doba. Čekají Vás také změny v bydlení. Může se jednat o stěhování, rekonstrukci bydlení, koupi nemovitostí.



Panna (24.8. - 23.9.)

Nejednejte zbrkle, ale kráčejte kupředu opatrně a s rozvahou. Jedině tak se před Vámi otevře správný směr, jímž se máte vydat. Dost často si překážky stavíte do cesty sami. Hodně vás ovládá strach, proto dejte všemu volnost a hodně se Vám uleví. Pořád bojujete se strachem, obáváte se, co bude do budoucna. Řešte přítomnost a raději se soustřeďte na to, co je a ne na to, co bude. Negativní myšlenky mohou souviset také se zhoršením zdraví.



Váhy (24.9. - 23.10.)

Budete řešit finance. Osoba ženského pohlaví Vám pomůže, jak na to. Pokud usednete za volant, dávejte na sebe pozor. Budou události, které Vás potěší - toho si užívejte. Každý den, který prožijete s radostí, Vás ve Vašem životě obohatí. Jste moudrá duše, ale víc si naslouchejte. Abyste byli zdraví, dopřávejte si dostatek vitamínů a minerálů.



Štír (24.10. - 22.11.)

Můžete konečně něco ukončit a měli jste to udělat už dávno. Na ničem nelpěte a osvoboďte se. Čekají Vás menší problémy v práci s nadřízeným. Budete uvažovat o změně práce. Ale nebojte se, čeká Vás lepší pracovní nabídka. Ke konci měsíce května už budete vědět, na čem jste a co budete chtít změnit. Hodně si věřte, protože máte na víc, než se nechat ponižovat. Myslete více na sebe - Vaše spokojenost je v tomto měsíci velmi důležitá.



Střelec (23.11. - 21.12.)

Seberealizujte se v novém vztahu. Vše se uvádí na pravou míru, zmírňuje se a obrací se ve Váš prospěch. Snažte se více prosazovat tak, jak to cítíte. Ve vztahu více komunikujte - příjemná romantická večeře Vám oběma udělá "dobře". Hodně věcí si začnete uvědomovat a zjistíte, co děláte špatně. Začněte na sobě pracovat - vyplatí se Vám to a zvedne se Vám sebevědomí.



Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Nepouštějte se do obchodu. I když vše vypadá nevině, nenechejte se svádět k nečistým praktikám. Pozor na zneužití moci. Není vhodná doba pro koupi nemovitostí. To platí i o prodeji. Vyčkejte na vhodnější dobu, jinak dost proděláte. V partnerském vztahu pociťujete napětí a čeká Vás krize. Ale máte šanci si vztah "vyřešit", i když to bude hodně vysilující. Neztrácejte naději...



Vodnář (21.1. - 19.2.)

Stojíte pod šťastnou hvězdou a ve vztahu máte dobré vyhlídky. Vaše tužby a naděje se naplňují. Čeká Vás spojení s partnerem, po kterém toužíte. Ženy, které touží po dítěti, mají šanci otěhotnět. Pečujte o své tělo - potřebuje to. Příjemná masáž Vám udělá dobře na Vaše bolavá záda. Myslete víc na sebe.



Ryby (20.2. - 20.3.)

Nepodléhejte iluzím. Dobře svoje činy zvažte, jinak budete zklamaní. Pozor na intriky a faleš. Ve Vašem okolí je osoba, která Vám nepřeje. Budete řešit zdravotní problémy a může Vás čekat krátká hospitalizace. Pozor na krádeže osobních věcí, proto si vše hlídejte. I když se nedaří, nezoufejte. Zlepšení se brzy dostaví a věřte, že bude líp.


Vaše Marta / Věštírna Jednička