CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na měsíc srpen 2021 od Marty

Horoskop na měsíc srpen 2021 od Marty

Vaší úlohou pro tento měsíc je to, abyste pouvažovali nad tím, co je pre Vás důležité a co je pro Vás ztráta času. Pokud řešíte "něco" a nenacházíte řešení, tak to "nechte". Pusťte se prostě do něčeho jiného.

BERAN

V lásce Vás čeká zajímavé a možná i vášnivé dobrodružství. Pokud jste ve stabilním vztahu, je vhodná doba na jeho oživení. Vymyslete něco „nového“. Pracovně se Vám moc dařit nemusí, ale to v tomto období až tak moc nevadí. Raději si udělejte pauzu. V tomto období pozor na urologické potíže, které mohou plynout z koupání v nekvalitních vodách.

BÝK

V lásce se Vám bude dařit. Jste na dobré cestě ke spokojenému vztahu. Cizí omyly a chyby v práci Vám přinesou užitek. To se někdy stává. Co se týče zdraví, tak vězte, že zotavení či zlepšení choroby ještě neznamená vítězství. Začněte s prevencí Vašeho zdraví co nejdříve.


BLÍŽENCI

Právě teď je pro Vás důležité odpustit partnerovi. Pokud to dokážete, odpustíte i sami sobě. V práci je někdy nutné opustit to staré, aby mohlo přijít nové. Bohužel to nové ještě není na obzoru. Ale vydržte a mějte trpělivost. Zdraví – dávejte si pozor na deprese, ze kterých mohou vzniknout zbytečně úrazy.


RAK

Milostný trojúhelník není někdy na škodu. Ve Vašem případě je to nyní spíše výhoda. V práci se Vám opravdu něco povede a budete odměněni. Může to být i povýšení. Pozor na žaludeční problémy, které plynou nervozity. Udělejte něco, abyste se cítili lépe – příroda léčí.


LEV

Prožijete romantické chvíle při svíčkách a udělejte „vše“, aby se partner cítil dobře. V práci v této době můžete zvolnit, nic Vám neuteče. Zároveň nepodceňujte Vaše zdraví a v případě nutnosti problém neoddalujte a navštivte lékaře.


PANNA

V lásce se Vám bude opravdu dařit. Všechny „věci“ se dějí ve Váš prospěch. Pokud zvažujete změnu v práci nebo podnikání, pečlivě to zvažte. Není pro to dobrá „konstelace“. A to i přes to, že se Vám zdá současná situace opravdu neodvratitelná. Se zdravím nyní problém mít nebudete, „jdete na to dobře“.


VÁHY

Změna v lásce nikdy neškodí. Trošku Vás to vytrhne z každodenního stereotypu, ale nemusí to být nic, co by Vás v této oblasti „vychýlilo“. Co se týče práce, může se stát, že Vás současná situace donutí ke změně. A hlavně nepodléhejte depresím, které mohou vést až k hospitalizaci.


ŠTÍR

V lásce „našlapujte“ nyní velmi opatrně. Rozchod před podzimem je opravdu bolestivý. Pokud se v práci trápíte, zamyslete se nad tím, zda Vám takové trápení stojí zato. Někdy je lepší odejít. I Vy se vyhněte depresím a nervozitě, které Vám brání, abyste se na věci dívali z toho správného úhlu.


STŘELEC

V lásce není Vaše situace tak zlá, jak si myslíte. Hlavně se naučte lásku přijímat. V zaměstnání máte dost sil, elánu a intelektu, abyste se dostali z potíží. Pozor na problémy se štítnou žlázou.


KOZOROH

Pozor na to, aby s Vámi partner nehrál „falešnou hru“. Dívejte se na celou situaci trochu jinak. Po pracovní stránce vytrvejte v píli a snaze. Budete odměněni. Chraňte si své srdíčko. Hlavně si dopřejte hodně klidu a pohody.


VODNÁŘ

Po špatném období v lásce přichází klid. Budete si to užívat. Možný odchod z práce Vám přinese nové nabídky a příležitosti. Nebojte se a vykročte. Po zdravotní stránce se budete cítit lépe, než v předchozím období.


RYBY

S partnerem si v lásce „půjdete“ na ruku. Jen by to chtělo trochu více vášně. V práci se něco „pozdrží“, ale nedlouho na to se situace „vyjasní“. Zdraví budete mít dobré, jste vitální. Ale pozor na zbrklost, která by Vám mohla způsobit a přivodit úraz.


Přeji Vám krásné prožití prázdninového srpna.


Vaše Marta / Věštírna Jednička