CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na měsíc únor 2021 od Marty

Horoskop na měsíc únor 2021 od Marty

Beran (21.3. - 20.4.)

Čeká Vás rušné období a budete vše přehodnocovat. Určité osoby Vás mohou blokovat v tom, co si přejete. Po zdravotní stránce některé problémy, které se na chvilku zklidní, se můžou znovu projevit - pozor na oblasti páteře a zubů. Může Vás to dlouhodobě trápit. Dostatek pohybu a méně stresu může Vaše zdraví ovlivnit pozitivně. Čekají Vás větší finanční výdaje, ale ke konci měsíce se to zlepší.


Býk (21.4. - 21.5.)

Nenarážejte hlavou stále do zdi a mějte vše pod kontrolou. Než cokoliv řeknete, nebo uděláte, hodně přemýšlejte. Moc a rychle "chcete", ale osud má s Vámi jiné plány. Buďte trpěliví a bude se dařit. Šlapete si po štěstí. V práci zmírněte své tempo - bude se Vám lépe pracovat. Čeká Vás potěšující zpráva o přírůstku do rodiny.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

Vše si pořádně zmapujte, potřebujete v životě jistotu a pevnou půdu pod nohama. Rovnováha je pro Vás nejdůležitější (k Vašemu dalšímu růstu). Nerozhodnost Vás brzdí. Udělejte krok dopředu. Nebojte se učinit změnu, vyplatí se Vám to do budoucna. Mohou Vás trápit dýchací cesty. Letos Vás čeká rok velkých změn.


Rak (22.6. - 23.7.)

Čeká Vás nové citové vzplanutí, bude to láska Vašeho života. Přijdou velké změny, na které se můžete. V práci se Vám bude dařit, můžete být i povýšení na lepší post. V rodině se urovnají spory, které se už táhnou delší dobu. Máte šanci se udobřit. První krok uděláte Vy. S osobou, se kterou nekomunikujete, si vztahy urovnáte.


Lev (24.7. - 23.8.)

Zas tak moc nebojujte. Šetřete sílu, protože přijde čas, kdy ji budete potřebovat. Únor může být pro Vás čas, kdy budete řešit úřední záležitosti. S partnerem Vám to může trochu skřípat, ale vše je o komunikaci... Myslete víc na rodinu a také se udělejte čas na sebe. Jste už dost vyčerpaní a tak musíte zpomalit. Jinak se vše projeví na Vašem zdraví.


Panna (24.8. - 23.9.)

Budete řešit vztahové záležitosti. Váš partner mění dost své nálady. Nikdy nevíte, s čím přijde. Mohou se "ukázat" menší zdravotní problémy v rodině. Pozor na "rodinný" konflikt se ženou. Čeká na to, že Vás "vytočí". Přijde Vám nová pracovní nabídka - změnu už potřebujete. Nepropásněte tuto šanci.


Váhy (24.9. - 23.10.)

Načerpejte sílu - nejlépe v přírodě, kde si pročistíte hlavu. Čeká Vás zásadní rozhodnutí, kterého nebudete litovat. Klid na srdci a čistá mysl Vás posune pozitivním směrem. Mějte v sobě víru a věřte si. Nerozhodnost změníte, pokud budete chtít něco změnit k lepšímu. Je ten správný čas.


Štír (24.10. - 22.11.)

Tento měsíc bude plný vášně a čeká Vás milostné pokušení - bude se jednat o milenecký vztah. Zahoříte láskou, ale pozor na zklamání. Pokud se chystáte na operační zákrok, dopadne to dobře. Budou se odehrávat velké změny. Hvězdy Vám přejí štěstí. Nic nedělejte unáhleně, u všeho přemýšlejte.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Máte možnost získat výhodné obchody. Peníze se Vám budou sypat, ale pozor, ať neuděláte chybu. Je možné, že přijdou zdravotní komplikace. Malé potíže se nasčítaly a teď se to projeví. V citové oblasti potkáte novou známost, která bude mít budoucnost. Můžete se těšit.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Pozor na podrazy od lidí, od kterých byste to nečekali. Můžete pociťovat dost vyčerpávající období. Co se týká financí, budete sklízet, co jste zaseli v minulosti. Nebojte se stále, že nebudete mít dost peněz. V podnikání se Vám dařit bude. Nepříjemná zprava přijde z rodiny. Čekají Vás velké starosti, ale Vy budete mít sílu to zvládnout.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Změňte své návyky a začněte měnit svůj život. Udělejte si více času na sebe. Moc pracujete a jste dost vyčerpaní. Zdraví máte jen jedno, proto pečujte o své tělo i duši. Čeká Vás bohatý sexy nápadník. Prozáří Váš život a Vy začnete konečně žít. Štěstí je Vám nyní nakloněno. Může se však jednat pouze o milenecký vztah.


Ryby (20.2. - 20.3.)

Budete řešit zdraví, rodinu i práci. Vše řešte v klidu, i když máte pocit, že někdy vybouchnete. Máte silného anděla, který Vás ochraňuje. Budete to potřebovat. Váš život se změní od základu. Štěstí Vám bude přát v pracovní oblasti a učiníte změnu k lepšímu. Únor bude pro Vás měsíc zpráv, a to jak pozitivních, tak i negativních. Hlavně zachovejte klidnou a chladnou hlavu.


Vaše Marta / Věštírna Jednička