CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop podle TAROTU od Marty na září 2021

Horoskop podle TAROTU od Marty na září 2021

Září je měsícem, ve kterém bude hodně důležité řešit zejména rodinné vazby a vztahy. Právě rodina je hlavní věc, kterou byste v tomto měsíci měli řešit. Přitom není důležité „tlačit na pilu“. Informace k Vám přijdou včas a samy. Spíše byste měli dělat vše s lehkostí a hravostí a pozitivně přistupovat k ostatním. Určitě se to do budoucna vyplatí.


BERAN (21.3. - 20.4.)

Cosi se změnilo a část Vašich jistot se zhroutila jako domeček z karet. Pokud nevíte jak dál, nezoufejte. To, co jste ztratili, se už nevrátí. Musíte jít dál a porozhlédnout se po jiných možnostech.

Láska: Vezměte odpovědnost za své vztahy do svých rukou a projděte závojem poznání. Musíte své vztahy očistit a otevřeně mluvit o starých ranách. To Vám pomůže plně se vyrovnat s pocity ublížení a křivd. Láska je rozpínavá a můžete se o ní naplno opřít.

Práce a finance: Čeká Vás nový začátek, který vede k novým úkolům a vše bude hodně záležet na Vaší volbě. Začněte přemýšlet o vytváření finančních rezerv.

Zdraví: Začnete o sebe více pečovat a upravte si jídelníček. Pozor na sklony k cukrovce.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Energii, která Vám je dána, nevyužíváte správným směrem a příliš s ní plýtváte. To může vést k únavě a chaosu jak v rodinném tak v pracovním životě. Zároveň tento stav blokuje hojnost a radost ze života.

Láska: Někoho jste v životě ztratili a tato ztráta na Vás právě v tomto období dolehne. To povede k pocitům opuštěnosti a rezignace. Právě toto období je vhodné pro přehodnocení „dosavadního“ a nalezení nových forem partnerského vztahu.

Práce a finance: Toto období poukazuje na nucené změny pobytu v souvislosti s prací. Také se může jednat a velké výdaje související s cestováním. Rozhodně buďte obezřetní. Je vhodná doba na koupi nemovitosti nebo rekonstrukci.

Zdraví: Máte hodně tuhý kořínek, avšak rozhodně to nepodceňte a pečujte o sebe.


BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

V tomto měsíci jděte na vše raději s rozumem a používejte svoji přirozenou autoritu. Vše dobře zvažujte a vyvarujte se projevů nezralosti a zbrklosti, a to jak v citové oblasti, tak i v práci. Zachovejte klid a výsledek se dostaví.

Láska: Pokud jste sami, je tento měsíc obzvláště vhodný pro příchod nového partnera. Pokud žijete ve vztahu, můžete taky očekávat možnost nového partnerství, ale spíše Vás čekají změny uvnitř Vašeho stávajícího vztahu.

Práce a finance: Zaměřujte se jen na dosažitelné věci a neočekávejte příliš mnoho. V práci Vám pomůže systematičnost. Ve financích pozor na nepoctivce. Máte reálnou naději na drobné zlepšení Vaší životní situace.

Zdraví: Může Vás potrápit nespavost a poruchy srdečního rytmu.


RAK (22.6. - 23.7.)

Nebuďte příliš netrpěliví a horliví. To by se Vám mohlo vymstít. Bude daleko lepší zachovat klid a odstup a raději počkat na příhodnější dobu při řešení složitějších životních situací. Nic není tak horké, aby to nesneslo odklad.

Láska: V lásce může dojít k nedobrovolnému odloučení od partnera. Nemusí se přitom jednat o rozchod, ale spíše o vzdálení na psychické rovině. Nyní si musíte zachovat svou důstojnost a výrazněji projevit svá přání.

Práce a finance: Pozor na konkurenční boj na pracovišti - zvláště tam, kde se má rozhodovat o budoucnosti. Vytvořte si pevnější ekonomickou základnu. Pozor na provokace, zejména na pracovišti.

Zdraví: Máte v sobě velkou sílu. Pozor však na zlomeniny rukou.


LEV (24.7. - 23.8.)

Nedobrovolné změny mohou postihnout zejména pracovní oblast. Možná budete muset začít úplně znova nebo hodně věcí přehodnotit a začít je dělat jinak. Změn se nebojte, časem je vyhodnotíte jako pozitivní.

Láska: Život ve dvou je důležitější než osobní svoboda. Tímto se vykazuje Váš vztah. Pokud takovýto vztah nemáte, můžete s ním počítat do budoucna. Důležité přitom bude, abyste na partnera nekladli příliš vysoké nároky.

Práce a finance: Nemyslete si, že peníze nejsou důležité. Není potřeba vydělávat mnoho, ale alespoň tak, abyste naplnili své potřeby. Na pracovišti spíše vyhledávejte pomoc žen než mužů.

Zdraví: Pozor na přejídání a zažívací potíže. Může Vás postihnout průjmové onemocnění.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Ať je Vaše situace jakákoli, máte štěstí nakloněno na svou stranu. Dostane se Vám neskutečného přívalu pozitivní energie, která Vám pomůže překonat i těžší překážky. To, co považujete za nudu, se v budoucnu může projevit jako stabilita. Zkrátka pro Vás bude září šťastným měsícem.

Láska: V lásce pro Vás bude velmi důležitá sexualita, vášeň a přitažlivost. Využijte toho a dopřejte si trošku romantiky a partnera něčím překvapte. Pokud jste sami, je velká pravděpodobnost, že někoho potkáte.

Práce a finance: S klidem se můžete spolehnout na své schopnosti. Nemusíte se vůbec bát přijmout i těžší úkoly. Můžete mít štěstí v loterii.

Zdraví: Pozor na infekce a úrazy, zejména popáleniny.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Trpělivost přináší růže a u Vás to nyní platí dvojnásobně. S důvěrou hleďte do budoucnosti a používejte vlídná a pozitivní slova. To, že něco nedostanete, hned neznamená, že Vás štěstí nemůže potkat později.

Láska: V lásce pro Vás bude velmi důležitá komunikace a otevřenost. Právě v tomto období byste měli s partnerem otevřeně diskutovat o svých pocitech a přáních. Přitom v žádném případě nepoužívejte nátlak, ale pozitivní souvislosti.

Práce a finance: Pokud chcete začít něco nového, určitě je vhodná doba. Nespoléhejte se však na štěstí. O to, co chcete, budete muset bojovat.

Zdraví: Máte sklony k depresím, které vznikají z toho, že vždy očekáváte to horší.


ŠTÍR (24.10. – 22.11.)

Autorita a důslednost Vám přinese kýžené výsledky. Hodně se opírejte o své schopnosti a nenechte se svést z cesty. Víte přesně, co máte udělat a také se toho za všech okolností držte. Pro jednou udělejte to, co sami chcete.

Láska: Největší štěstí naleznete v dětech a v rodině vůbec. Rozhodně ho nehledejte jinde. To, co chcete už vlastně máte, jen se Vám to stalo rutinou. Zkuste tento čas věnovat rodině a aktivitám spojeným s ní.

Práce a finance: Vše záleží na ženě. Pokud jste žena, právě na Vás záleží, jak se budete mít. Pokud jste muž, hledejte pomoc u ženy.

Zdraví: Začněte se zajímat více o své zdraví. Omezte v jídelníčku maso a vsaďte na zeleninu.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Váš život se dal do pohybu a Vy si myslíte, že máte vše pod kontrolou, ale není to tak. Vše se děje příliš rychle a jsou souvislosti, které Vám mohou unikat. Připravte se na změny ve svém životě, jsou nevyhnutelné.

Láska: Máte velkou šanci navázat nový vztah, který vnese světlo do Vašeho života. Pokud se Vám podaří v záři nalézt nového partnera, bude to svazek plný klidu a harmonie. Pokud ve vztahu jste, může se jednat o nový začátek.

Práce a finance: Vyvarujte se nedůslednosti a pocitů frustrace na pracovním poli. Pozor na zadlužování a spekulace. Určitě se to nevyplatí.

Zdraví: Je možný menší chirurgický zákrok nebo cesta podniknutá ze zdravotních důvodů.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

V záři nastanou ve Vašem životě změny, které nastartují nové začátky ve vztazích. Dejte si však pozor na zdravotní potíže a příliš se nepřepínejte. Jinak by se mělo jednat spíše o změny pozitivní a přínosné.

Láska: Velkou roli pro Vás hraje sexualita a vášeň. Pokud jste sami, je zde reálný předpoklad nového vztahu a možné je i početí potomka. Rozhodně si dopřejte hodně romantiky, a to i ve stávajících vztazích.

Práce a finance: Dobře se bude dařit zejména těm, kteří samostatně podnikají. S přehledem můžete udělat finanční plány. Bude se Vám dařit.

Zdraví: Pozor na cukrovku a zvýšený cholesterol. Dbejte na pravidelnou stravu.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Trpělivost není právě Vaší nejsilnější stránkou a to je škoda. Nemůžete totiž čekat, že vše přijde hned. Některé věci zkrátka potřebují svůj čas a neznamená to, že byste se jich měli vzdát. Štěstí naleznete v rodině.

Láska: Vaše láska je dojemná, plná porozumění a opory, kterou poskytujete partnerovi. Jedná se o Vaši letoru, kdy emoce jsou Vaší podstatou a naprosto se za ně nestyďte. Neomezujte se jen na vlastní prožívání, ale sdílejte jej s partnerem.

Práce a finance: V práci a financích dojde ke zdržení a pravděpodobně obdržíte jen několik zpráv, které mohou naznačovat budoucí vývoj. Expanze ve financích Vás teprve čeká. Je vhodná doba na koupi domu nebo bytu.

Zdraví: Ve zdraví očekávejte obrat k lepšímu. Bude se Vám opravdu dařit.


RYBY (20.2. – 20.3.)

Otevřete se novým myšlenkám a čerpejte ze životní moudrosti druhých. Řešte hlavně otázky týkající se Vaší fyzické existence a zkuste přijmout fakt, že doposud to nefungovalo úplně správně. Je čas to změnit.

Láska: Musíte se vzdát původních hodnot, abyste dokázali udělat pozitivní změny ve stávajícím vztahu, nebo mohli navázat vztah nový. Současná situace je nevyhovující a neudržitelná. Čeká Vás ještě dlouhá cesta.

Práce a finance: Je potřeba určitých změn, aby se Vám začalo dobře dařit a byli jste schopni vytvořit dobrou ekonomickou základnu. Učte se od druhých. Nynější menší výdělky se mohou změnit jen změnou Vašeho postoje.

Zdraví: Buďte obezřetní při řízení motorového vozidla.


Přeji Vám ze srdce příjemný měsíc září.

Vaše Marta / Věštírna Jednička