CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Marty horoskop na prosinec 2021

Marty horoskop na prosinec 2021

Prosinec sebou přináší krásné svátky Vánoce. Zároveň však přichází doba bilancování a hodnocení roku, který pomalu končí. Na některé věci budete muset nahlížet s rozumem, abyste se nedostali do spárů vlastní manipulace, nebo se nenechali manipulovat někým jiným. 


BERAN (21.3. - 20.4.)

Toto období bude pro Vás velmi těžké. Budete potřebovat hodně síly, abyste zvládli situaci, ve které se ocitáte už delší dobu. Váš režim je nevyvážený, a Vy se snažíte tu stránku života, která Vám schází, nahradit jinou. To se právě teď projeví na Vaší psychice. Otevře se Vám cesta, která Vám má ukázat, jak moc jste se v minulosti mýlili.

Ve stávajících vztazích dojde k utišení konfliktů a Vy si budete moci o mnohých věcech otevřeně promluvit. Již dlouho víte, že Vám tento stav nevyhovuje a chcete změnu. Je třeba otevřeně mluvit o svých pocitech, a to i za cenu, že Vaše otevřenost partnera raní. Uvědomte si, že lež je daleko horší a pravda stejně vyplave na povrch. Pokud ve vztahu nejste, pozor na chladného partnera, který Vám mnoho radosti nepřinese.

V práci a financích bude tento měsíc pod vlivem četných změn. To jak jste doposud fungovali nepůjde dál udržet. Starosti se na Vás valí ze všech stran. A Vy budete nuceni určit si priority a poslat pryč vše, co už Vám neslouží.

V tomto období Vás potrápí psychika. Budete velmi nervózní a podráždění. Nesnažte se vše zvládnout sami. Je vedle Vás někdo, kdo Vám podá pomocnou ruku.

Zhluboka se nadechněte a rozhodněte, kterým směrem se vydáte. Nemusíte mít obavy, že to dopadne špatně. Je důležité si sepsat všechny svoje sny a potom začít dělat postupné kroky k jejich naplnění.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Právě teď je velmi dobrá doba na zpracování si dlouhodobých plánů. Nebojte se čekat od života víc, protože je Vám štěstí nakloněno. Máte ve svých rukou změny, které k Vám přicházejí a můžete je svou vlastní vůlí buď zpomalovat nebo urychlovat. Každopádně bude ve všem, co uděláte, hrát velkou roli štěstí a změny budou pozitivní.

Pokud jste muž, máte velkou naději potkat ženu laskavou, hladivou a se srdcem na dlani. Nenechte jí ze svého života odejít, protože po jejím boku můžete prožít chvíle naplnění a štěstí. Pokud jste žena, pak právě Vy jste tou nádhernou bytostí,

Nyní je pro Vás daleko lepší pracovat samostatně, než v kolektivu lidí. Právě na pracovišti mohou v tomto období vznikat konflikty, které Vám moc neprospějí. Zároveň je dobrá doba na realizaci nových plánů. Přinese to velmi dobré zisky.

V tomto období budete náchylní zejména na infekce postihující hodní cesty dýchací. Také se mohou objevit infekce v krku, v ústech a v jejich okolí.

Chopte se své příležitosti a nenechte si utéct období, kdy je Vám štěstěna nakloněna. Můžete se pokusit o cokoli a věřte, že to dopadne ve Váš prospěch. Pokud něco ztratíte, bude to proto, že je potřeba uvolnit místo pro něco ještě lepšího.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Nastává doba, kdybyste neměli činit žádná závažná rozhodnutí. Nemáte dostatek informací pro to, abyste se rozhodli správně. Je důležité si další informace postupně zjišťovat a definitivní rrozhodnutí nechat na později. Může se Vám zdát, že stojíte na místě, ale teď je to „to“ nejlepší, co můžete udělat.

V lásce budete zažívat velmi dobré období. Je to vhodný čas pro začátek nového vztahu, a to jak po psychické, tak i po fyzické stránce. Právě v sexualitě můžete zažít mnohá překvapení a můžete v sobě objevit vášně, o kterých jste doposud neměli ani tušení. Ve stávajících vztazích budete muset čelit vzájemné výměně názorů. Nedovolte však, aby konflikty mezi Vámi nabyly ničivé podoby. Ještě nejste připraveni činit správná rozhodnutí.

Prosinec bude velmi těžký pro ty, kteří práci mají. Může zde jít o útlak ze strany nadřízeného nebo dokonce o ztrátu zaměstnání. Dávejte si velký pozor na lidi kolem Vás. Zároveň je to dobré období pro začátek něčeho nového.

Zdraví se Vám vylepší a budete mít dostatečně velkou obranyschopnost pro to, abyste vše zvládli. Hodně pobývejte na čerstvém vzduchu a soustřeďte se na pravidelné dýchání.

Prohlédněte závojem iluzí. Doposud jste situace a lidi kolem sebe neviděli správně. Je ještě mnoho skryto pod povrchem a budete překvapení, co všechno se v průběhu měsíce dozvíte.


RAK (22.6. - 23.7.)

Pro mnohé nastává v životě významná změna, která ukončuje předcházející období. Je správný čas na načerpání nových sil na nadcházející období, kdy budete nuceni vzít odpovědnost za svůj život do vlastních rukou. Nechejte minulost za sebou a spíše se soustřeďte na budoucnost.

Otevřeně mluvte ve vztahu a o svých pocitech. Váš partner buď pochopí, o co Vám jde, nebo alespoň nabudete jistoty, že tento vztah Vás už nenaplňuje. Směr ve stávajících vztazích budou udávat především ženy. A právě ženská energie bude hybatelem dalších událostí. Toto období bude také velmi bohaté na nové kontakty, ze kterých může vzejít vztah úplně nový nebo mohou přispět k oživení vztahu stávajícího.

Nečekejte období velkých zisků. Vše, co nabudete, bude vyváženo předchozí námahou. Zaměřte se nyní na možnosti spolupráce, protože právě v této oblasti mohou vyvstat konflikty, které neprospějí Vaší profesní dráze.

Mohou se Vám objevit především problémy s nespavostí a s tím spojená únava. Nesnažte se hned sáhnout po pilulkách a raději použijte alternativní metody.

Každá změna nemusí být příjemná, ale i to patří k životu. Soustřeďte se více na duchovní věci a strach související s fyzickou existencí odsuňte na vedlejší kolej. Na fyzické věci přijde čas později.


LEV (24.7. - 23.8.)

Měsíc prosinec bude plný nových informací, které začnou posouvat Váš život dopředu. Hodně věcí se bude dít velmi rychle a Vy budete mít co dělat, abyste tomuto tempu stačili. Nezbude Vám nic jiného, než se pevně chopit kormidla a začít řídit svůj život, a snažit se chránit vše dobré, co jste doposud vytvořili.

Ve stávajících partnerským vztazích nastává doba klidu. Je potřeba, abyste příliš neřešili drobnosti a raději se zamysleli nad tím, co by se dalo ještě vylepšit. Je to dobré období na rozhodnutí, co dál a jaký směr Vašemu vztahu dáte. Lvi, kteří jsou sami, mohou navázat nový partnerský vztah plný vzájemné péče, tolerance a lásky. Můžete také očekávat potěšitelný dopis nebo telefonát, a to zejména v druhé polovině měsíce.

Je možné štěstí při různých spekulacích, pozor však na přehnané utrácení a sklony k marnivosti. Je to vhodná doba k oživení Vašich pracovních aktivit. Zároveň je to dobré období pro získání nových zkušeností.

Pozor na podráždění očí a horních cest dýchacích. Vyhýbejte se zakouřenému prostředí.

Nenechte nic náhodě a vezměte svůj život do vlastních rukou. Více si věřte. Můžete hodně získat, ale pokud budete liknaví, můžete i hodně ztratit.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Pannám se bude v prosinci dobře dařit zejména v oblasti vztahové. Můžete si opravdu plnými doušky užívat komunikace s ostatními a určitě nemusíte nic zásadního řešit. Naopak se nechte od druhým hýčkat a to samé dopřejte i jim. Nebojte se na čas zapomenout na starosti a zbytečně si nekomplikujte život přílišným zapojováním rozumu.

V lásce se Vám bude dařit opravdu skvěle. I když některé události budou mít trošičku zpoždění, vůbec to nevadí. Důležité je, že Vás čeká opravdu hezké období, které si užijete v kruhu své rodiny a přátel. Právě v nastalém období je dobré v klidu si s partnerem vyříkat své minulé nezdary a otevřít témata, kterým se dlouhodobě vyhýbáte. Je také možné navázat vztah nový, který bude vykazovat již od počátku prvky stability.

Máte všechny předpoklady proto, abyste byli úspěšní. Bohužel jste se naučili příliš potlačovat své pravé hodnoty a to může vést k částečné nestabilitě v oblasti financí. Nebojte se chtít pro sebe víc a klidně rozjeďte i něco nového.

Pokud jste bojovali s nějakým zdravotním problémem, měly by tyto potíže ustoupit. Věnujte se aktivitám podporujícím zejména kondici.

Usilujte o vyváženost a harmonii ve svém životě. Všechny tři oblasti (láska, práce a zdraví) se právě nyní v tomto období dají harmonizovat. Buďte trpěliví a skromní. Hodně meditujte a nenechte se vytočit drobnými konflikty.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Nenakládejte si toho na sebe tolik. Mohli byste se dostat do stresu a se stresem jdou ruku v ruce zdravotní problémy. Buďte trpěliví a nechtějte vše stihnout hned a za každou cenu. Opravdu by se to mohlo podepsat na Vašem zdraví. Raději úkolujte lidi kolem sebe a nebojte se požádat o pomoc, a to klidně i na pracovišti.

Ve stávajících partnerských vztazích může dojít k nahromadění velkého množství energie, která se může projevit agresivně a může mít fatální zničující následky. Zkuste se raději zaměřit na možnosti změn, které byste mohli udělat, aby se Vám v lásce začalo dařit lépe. Není důležité za každou cenu vyhrát hádku. Spíše hledejte společná řešení a cesty, jak dosáhnout spokojenějšího života. Můžete také potkat nového partnera.

Pod tlakem nových úkolů se může stát, že budete nuceni o své pracovní místo více usilovat nebo o něj dokonce přijdete. Dobře se bude dařit zejména těm, kteří pracují v obchodní činnosti nebo v zemědělství.

Pod tlakem okolností můžete pociťovat návaly vzteku a stresu. Toto napětí nejlépe uvolníte cvičením či dlouhými procházkami.

Neberte si všechno příliš k srdci a udělejte si čas i sami pro sebe. Je hezké, že chcete všechno stihnout, ale to opravdu není možné. Podporu hledejte zejména u žen. Pokud by tato žena byla ještě navíc Vaše spolupracovnice, máte vyhráno.


ŠTÍR (24.10. – 22.11.)

Prosinec pro Vás bude předzvěstí změn, které Vám mají přijít v následujícím období do života. Toto období pro Vás nebude jednoduché, protože dojde ke ztrátám a konfliktům. Tímto obdobím musíte projít, abyste zmoudřeli a dosáhli větších úspěchů v životě. Potom se Vám otevře brána hojnosti, a Vy se budete moci opět nadechnout.

V lásce zažijete velmi rozporuplné období. Jakoby mělo něco začít a hned v zárodku by to mělo být zničeno. Po takové události zpravidla zůstává jen zlomené srdce a oči pro pláč. Vždy tomu tak ale být nemusí. Je potřeba, abyste v lásce nečinili žádná závažná rozhodnutí a nechali všemu volný průběh. Situace Vám sama nastíní řešení až mnohem později. Toto období zároveň není vhodné pro nový vztah.

Po problémovém období konečně svítá naděje na zlepšení. Zatím sice budou převažovat profesí úspěchy nad financemi, to se ale do budoucna změní. Nebojte se mravenčí práce. Určitě Vám přinese úspěch - i když mnohem později.

V tomto období Vás mohou potrápit problémy s očima a ušima. Vychází z Vaší snahy nevidět a neslyšet některé věci.

Jedním z hlavních témat pro Vás v poslední době byly finance. Právě o financích byste měli v prosinci „dostat“ zprávu. Tato zpráva uvede do pohybu hodně věcí a bude záležet na Vás, jak s ní naložíte.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Vaše naděje a touhy se mohou zhroutit jako domeček z karet. Váš dosavadní život se otřese v základech. Občas musíme tímto obdobím projít, aby mohlo přijít probuzení a osvobození. Situace, v níž se dlouhodobě nalézáte, dospěla ke svému vrcholu a Vy budete nuceni ji opustit. Toto období Vás nabádá především k tomu, abyste se opírali sami o sebe.

Budete nuceni k tomu, abyste si s partnerem vše vyříkali a nalili si čistého vína. Je možné, že tato konfrontace bude mít destruktivní následky. Dbejte na to, aby argumentace byla věcná a vedla Vás správným směrem. Někdy je zkrátka dobré tzv. „pročistit vzduch“. Oporu a štěstí naleznete především v dětech. Snažte se v jejich společnosti trávit co nejvíce času. Přinese Vám to uklidnění, pokoj a novou radost ze života.

Tato doba je vhodná pro realizaci nových projektů. Nebojte se více riskovat, přestože Váš rozum Vás spíše nabádá k opatrnosti. Profesní úspěchy sice nyní budou převažovat nad finančními. To se však do budoucna změní.

Na Vašem zdraví se nyní odrazí předcházející období. Můžete trpět různými problémy, které mají kořeny ve Vaší psychice. Přenechejte pro jednou starosti druhým.

Někdo s Vámi hraje falešnou hru. Informace, které dostáváte, se nezakládají na pravdě a dostanou Vás do potíží a nepříjemných situací. Raději se rozhodujte na základě intuice.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Příliš se zaměřujete na materiální věci a začíná Vám to přerůstat přes hlavu. Budete se muset uvolnit a věnovat se i duchovním věcem tak, abyste své myšlenky uvedli do rovnováhy. Choďte často do přírody a čtěte zajímavé knihy. Třeba si i nějakou novou knihu kupte. Nemanipulujte příliš se svým životem. Nemuselo by se to vyplatit.

Nejlépe se Vám bude dařit v rodinném kruhu a s nejbližšími přáteli. Tuto společnost si beze zbytku užívejte. Bude však nutné, abyste vše dobře zorganizovali a nepodléhali příliš emocím. Pokud nejste právě ve vztahu, můžete s klidem začít vztah nový. Zapojujte však do něj hned od počátku i trochu rozumu, abyste dokázali na celou situaci správně nahlížet. Stůjte si pevně za svým názorem, ale varujte se jej prosazovat silou.

V práci se Vám bude dařit lépe ve spolupráci s jedním člověkem, než se skupinou lidí. Dařit se Vám bude zejména v manuální činnosti. Nezapomínejte také „dávat“. Tato štědrost se Vám v budoucnu vrátí.

Můžete se dostat do vážnějších zdravotních potíží, protože se o nich neradíte s tím správným člověkem. Najděte si ještě další informace a poraďte se také s jinou osobou.

Na počátku měsíce Vás mohou potkat nějaké potíže, ze kterých se můžete dostat za pomoci nějakého muže – přítele nebo spolupracovníka. Přemýšlejte, kdo by to mohl být a požádejte jej o pomoc.


VODNÁŘ (21.1. – 19.2.)

Období, které Vám nastává, bude velmi zvláštní a mohou se Vám stávat neuvěřitelné věci. Teď je nanejvýš nutné naslouchat své intuici a příliš nezapojovat rozum. Máte se naučit rozlišovat, co jsou jen bludy, které se Vás snaží svést na scestí a co je Vaše skutečná intuice, která Vás bude do budoucna chránit. Více si všímejte přicházejících znamení.

Nemějte přílišná očekávání, která by Vám do budoucna mohla přinést slzy. Když si něco vysníte a ono se to nepromění ve skutečnost, přichází zklamání. Velmi oceníte partnera se silnou a charismatickou osobností, se kterým budete moci trávit nadcházející svátky. Je možné, že už jej máte, a také je možné, že jej v prosinci potkáte. Pokud začnete nový vztah, bude tento založen na vzájemné úctě a toleranci.

Zapomeňte na přílišné utrácení. To si v tomto období nemůžete dovolit. Spíše se zaměřte na to, abyste své finance uchránili před „rozkutálením“. Pomoc můžete najít u ženy. Pokud jste žena, zvládnete to i sama.

Máte velmi silné samoléčitelské schopnosti a měli byste toto období využít ke studiu alternativních metod léčby. Bude Vás to bavit a ještě se hodně věcí dozvíte.

Pohodu ve Vaší domácnosti mohou dlouhodobě narušit nějaké mrzutosti, které vychází od nějaké ženy – intrikánky, která Vám nepřeje. Braňte vše, co jste vybudovali a nenechte si kazit život malichernostmi.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Zaměřte se nyní na svou minulost, protože právě v ní najdete odpovědi na své nejpalčivější otázky. Následující vývoj Vás povede k užitečné změně životních postojů, které se Vám stanou pilířem v nadcházejících letech. Jakmile se poučíte z chyb, věci dostanou rychlý spád a Vám se začne dařit ve více oblastech života.

Důvodem, proč nedokážete navázat stabilní vztah, je Váš strach a obava, že byste mohli být zklamaní. Příliš zapojujete rozum a při prvních náznacích problémů raději rychle vycouváte. V tomto období byste měli zapracovat na zdravém sebevědomí a zapomenout na jistoty. V životě přece není důležité mít jistotu, že vše půjde vždy dobře. Pokud se budete stále bát, připravíte se o mnoho prožitků.

Máte dobře našlápnuto, jste však příliš zahledění do vlastní jedinečnosti a některé věci, zejména vztahové, Vám unikají. Měli byste se v práci snažit o znovuobnovení aktivit. Začněte zkrátka zase od začátku. Na věci, které děláte nyní, „nemáte oprávnění“.

Opravdu si dejte pozor na stravovací návyky. Jste velmi náchylní na nadýmaní a střevní problémy. Hodně odpočívejte a jezte především zelenou zeleninu.

Ve Vašem okolí je muž, který s Vámi hraje falešnou hru. Pravděpodobně oba toužíte po tom samém a do budoucna může mezi Vámi dojít ke konfliktu. Jedná se o nadřízeného nebo vysoce postaveného může.


Přeji Vám klidný měsíc prosinec a také krásné svátky.


Vaše Marta / Věštírna Jednička