CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH

Automatická kresba

Automatická kresba je jednou z nejlepších metod, jak nahlédnout do svého nitra. Jejím základem je kreslení bez vědomých zásahů mysli, tedy zcela intuitivně a mimosmyslově. Člověk je tak v tu chvíli jen jakýmsi prostředníkem vyjádření svého ducha. Kartářky a věštkyně tímto vedou své klienty k sebepoznání a nalezení harmonie se sebou samými.



Naši poradci v automatické kresbě

Automatická kresba dokáže odhalit jak psychické, tak i tělesné potíže. Zkušené kartářky a věštkyně jsou schopné vyčíst z dynamiky tahů a tvaru obrazců, co jejich klienty trápí. Svůj výklad si často ověřují např. pomocí vyšetření čakry, na jejíž deformaci automatická kresba ukazuje. Taková diagnóza je pak vysoce přesná a spolehlivá.

Automatická kresba má kromě využití v léčitelství i velmi blahodárnou relaxační funkci. Obzvláště dobře se doplňuje s dalšími metodami harmonizace těla a duše, jakou je např. Bachova květinová terapie. Díky použití vhodné Bachovy esence v průběhu kreslení lze dosáhnout naprostého uvolnění. V mnoha případech tak je dokonce možné i provést odblokování čakry.