CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH

Výklad snů

Sny se skládají z našich prožitků a zkušeností z bdělého světa, a tak jsou svým způsobem jeho pokračováním. Výklad snů je tedy velmi dobrou metodou věštění budoucnosti. Kartářky a věštkyně při něm komunikují přímo s naším podvědomím, a tak jsou schopné dle symboliky, která se ve snech objevuje, pochopit, co nám naše duše sděluje.




Naši poradci pro výklad snů

Výklad snů je pro hledání odpovědí na naše vnitřní otázky vhodný i z toho důvodu, že jsme ve snech více oproštěni od tzv. funkční fixace, tedy našich představ o tom, co je možné a nemožné. Jsou známé případy, kdy díky tomu např. chemik Friedrich August Kekulé objevil model benzenového jádra, jiný zase ve snu stvořil novou sloučeninu atd.

Dříve bylo nutné pro výklad snů vlastnit snář, případně cestovat do nejbližší věštírny. Dnes jsou však díky moderním technologiím kartářky a věštkyně dostupné kdykoliv, a tak je možné si prostřednictvím online věštění nechat provést výklad budoucnosti doslova ihned po probuzení, kdy jsou vzpomínky na sen nejčerstvější a nejdetailnější.