CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH

Osobní koučink

Osobní koučink, někdy také označovaný jako životní koučink či life coaching, je jednou z nejlepších metod sebepoznávání. Nejedná se o věštění budoucnosti, nýbrž o hledání cesty k sebezdokonalení. Osobní koučink se soustředí na zprostředkování nezaujatého a objektivního pohledu na klientovy nedostatky a potíže, čímž pomáhá nalézt individuální postupy k jejich vyřešení.



Naši poradci pro osobní koučink

Základním předpokladem pro efektivní životní koučink tak je navázání hlubokého porozumění mezi koučem a klientem, a to pomocí odborně vedeného dialogu. Díky pochopení osobnosti koučovaného, jeho životní situace, přání a představ je mentor schopen pomoci sestavit plán, jak maximálně využít klientova potenciálu a dosáhnout stanovených cílů.

Osobní koučink vede v ideálním případě koučovaného pomocí rozhovoru k zodpovězení svých vlastních otázek a nalezení zdroje síly k provedení nutných změn ve svém životě. Optimální řešení tedy vychází za asistence kouče přímo z nitra klienta, díky čemuž jej může velice snadno přijmout a ztotožnit se s ním.