CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH

Profil poradce

Láďa

Offline


Články poradce

21.11.19 | Advent » Víte, co je advent? Jsou to čtyři neděle před narozením Ježíše Krista. Kolem ...

Obory činnosti:

Partnerské vztahy, rodinné vztahy, pracovní vztahy, osobní koučink, zdraví. 

O poradci:

Vítám Vás na mém profilu. Řadu let se věnuji poznávání lidské duše, mezilidských vztahů, zejména pak vztahů partnerských a rodinných. Zabývám se také vztahy na pracovišti. Ve svém „zralém a zkušeném“ věku mám pro Vás dostatek doporučení a rad.

K řešení Vašich problémů, k pochopení významu situací, k symbolickému myšlení, úvahám o Vaší vnitřní alchymii nebo třeba spiritualitě, nepotřebujeme zvláštní poučný slovník, ani teorie o karmě, tantře a andělech.

Poradím Vám i s podnikáním, s jeho zjednodušením a s jeho zefektivněním. Budete mít více času pro sebe a své blízké. Poradím Vám s uskutečněním hesla úspěšného podnikatele: "Já pracuji, jen když chci."

Nejste závislí jenom na tom, co Vám říkám, ale i na tom, co o sobě a svých záležitostech víte. Umožním Vám lépe chápat Vaše postoje. Pojďme společně přistupovat k "věcem" a událostem pragmaticky, empiricky, ale také intuitivně. Nemusíme vnímat svět jako nepřetržité vzájemné působení neměnných zákonů, ačkoli tomu tak v mnoha případech je, ale jako proměnlivou interakci neustále se měnících jevů. Nebudeme život jen lépe chápat, ale také prožívat.

Když se naladíme na pozitivní myšlení, začnou se dít věci. Takové naladění však není pro mnohé z nás jednoduché. Ale snažme se o to! Protože to jde. Pochybnosti v tomto myšlení nemají místo. Mé konzultace směřují k Vašemu osobnímu rozvoji. Pomohu Vám řešit konkrétní životní situace a objasnit smysl a význam různých životních etap.

Nezaměřuji se na léčení jednotlivých zdravotních problémů, pouze analyzuji Váš psychický stav. Osobnost je celek, kde všechno souvisí se vším.


Moje motto: "Život se má žít podle našich přání, představ a snů."


Láďa / Věštírna Jednička