CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Rok 2015 je rokem dřevěné kozy

Rok 2015 je rokem dřevěné kozy

Podle čínského kalendáře je rok 2015 rokem DŘEVĚNÉ KOZY.

Každý z nás si určitě řekne, jaký zase ten rok bude. Co mě bude čekat. Vždy ale záleží hodně na Vás, jak si ho ovlivníte. Respektive jak chceme, abychom ten rok prožili. Něco můžete změnit. Ale část je daná osudem. Tomu se vyhnout nelze.

Nastává optimistický rok Jupitera. Slibuje radost, lehkost žití a lásku. Když budete ke svému životu přistupovat s optimismem a přestanete si neustále naříkat, že něco nejde, začnete mít konečně odvahu si říkat: „Jdu do toho, chci svůj život změnit a chci být už šťastný/šťastná.“ Sebevědomí, které je pro život velmi důležité, Vám nesmí scházet.

Na jaře Vás mohou čekat velké změny v oblasti práce, vztahů, zdraví, ale i financí. V oblasti práce Vás může čekat povýšení nebo nová pracovní nabídka. Kdo jste kreativní, využijte toho. Bude to rok umění a krásy. Kdo pracujete v této oblasti, bude se Vám opravdu dařit. Velice vhodné je začít pracovat na svém podnikání. Řada podnikatelů, kteří mají své firmy, pečlivě neanalyzují, s kým spolupracují a koho mají ve své firmě. A málokdo si uvědomuje, že vnitřní nepřítel je to nejhorší, co Vás může potkat. Práce takových zaměstnanců pak způsobuje špatnou komunikaci s firmou, nedodržování termínů a chybné zpracování zakázek. Takové firmy to budou mít v tomto roce velice těžké… Je nutné, abyste si uvědomili, že vše je zejména o komunikaci a spolehlivosti. A tím zároveň o slušnosti. Oprostěte se od ega a začněte vše dělat tak, aby zapadalo vše do sebe, nastolte ve své firmě řád a rovnováhu.

Važte si svého zdraví. Věnujte pozornost stravě a nezapomeňte na pohyb. Zdraví je to nejdůležitější, co v životě máme. Když vážně onemocníte, vše se zastaví. Změníte přístup ke svému životu, přehodnotíte své priority, zpomalíte. Kam pořád pospícháte? A jak je to se stresováním? Někdy Vás může stres posunout vpřed, ale ve většině případů Vám ubližuje. Také negativní myšlení Vás blokuje a hlavně vyčerpává.

Koza je v čínské mytologii symbolem mateřství, klidu, pokoje a harmonie. To vše se Vám v roce 2015 bude dostávat. To, že v životě narazíte na jedince, kteří Vám „nic neříkají“, moc neovlivníte. Ale i tito lidé mají pro Vás význam. Ukazují nám, že stále existují lidé vyznačující se vlastnostmi: nespolehlivý, arogantní, egoistický, zbabělý, neslušný… A Vy si začnete uvědomovat, že se s takovými lidmi stýkat nechcete. A hlavně nemusíte. Kvalita Vašeho života tím stoupne.

Rok 2015 je vhodný k seznamování a navazování nových milostných vztahů. U mnohých lidí bude tento rok zlomový a ve druhé polovině roku potkáte dlouho očekávaného životního partnera. Otevřeně s ním komunikujte a v klidu projevte své pocity. Vždyť láska je to nejcennější, co lidé mají předávat druhým. Ale také přijímat. A nejen lidem. Také zvířatům, přírodě a věcem.

Ve Vašich financích to bude poklidný rok už tím, že koza je bezstarostná, pasoucí se na louce. Rok Kozy upozorňuje na finanční ztráty v hazardu a nezdravému risku. Nejisté finanční transakce raději nechte na konec roku.

Buďte na sebe opatrní a važte si všeho hezkého kolem nás. Využijte svou duševní sílu k tomu, aby se Vám dařilo. To vše pod vlivem klidné a spokojené KOZY.

Přeji Vám hodně zdraví, štěstí a příznivý osud.

Vaše Marta / Věštírna Jednička