CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na červen 2021 od Marty

Horoskop na červen 2021 od Marty

Letošní červen je příznivý k zásadním rozhodnutím. Pokud po někom toužíte, řekněte mu to. Požádejte o zvýšení platu. Mějte odvahu změnit práci. Soustřeďte se na to, co opravdu chcete.


BERAN (21.3. - 20.4)

Berany čeká rozhodnutí, které bude mít zásadní vliv na jejich dosavadní život. Bude se tedy jednat o změnu, po které nic nebude jako dřív. Tato změna však bude veskrze pozitivní a i když vše bude vypadat zpočátku dramaticky, obrátí se to nakonec v to nejlepší, co se mohlo stát. Bude se zkrátka jednat o nový začátek.

Pro mnohé z Vás se bude vše točit kolem zklamání a nedostatečné funkčnosti dosavadního vztahu. Může se dokonce jednat i o úplné ukončení vztahu, jehož příčinou je hlavně nuda, vystřízlivění a nerealistické očekávání. Poučení, které bude z této situace vyplývat, Vás nasměruje na otevřenější komunikaci ve vztazích vůbec.

Finance a práce - máte velmi dobré období pro rozjezd nových projektů a kumulace finančních prostředků, které Vás zajistí v budoucích letech. Opět je zde patrná volba, kterou budete muset provést, abyste byli úspěšní.

V oblasti zdraví lze hovořit až o „znovuomlazení“ organismu jako celku. Věnujte se nějakému sportu, nejlépe na čerstvém vzduchu.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Měli byste se zastavit a přezkoumat své dosavadní úspěchy a neúspěchy. Slabiny naleznete zejména v oblasti práce a financí. Zvažte své možnosti a i za cenu krátkodobé oběti proveďte změny, které Vás nasměrují na správnou cestu. Nejhorší je zůstat stát na místě a nedokázat jít tam ani zpět. Hledejte řešení a budete úspěšní.

Pokud máte stávající partnerský vztah, můžete začít pozorovat oživení zejména v oblasti komunikace. Situace může být velmi proměnlivá a musíte být obzvláště opatrní, aby Vás partner nezačal ovládat. Nezadaní se mohou těšit na nové příležitosti k seznámení, které by si neměli rozhodně nechat ujít.

Na pracovišti očekávejte intriky a pomluvy, které Vás mohou srazit na kolena. Nakonec však budete mít z toho užitek a můžete z celé situace dokonce vytěžit. Jeví se také možný přísun peněz, který jste nečekali.

Zdraví - tento měsíc je opravdu vhodný pro sportování a turistiku. Dbejte na svou bezpečnost a nevystavujte se zbytečným úrazům.


BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Transformace a přeměna započala v zásadních otázkách Vašeho života. Přitom bude nutné něčeho se vzdát, aby se uvolnilo místo novému. Nejvíce budete řešit vztahy a tato změna se bude odrážet především v nich. V některých případech to může znamenat i ukončení původního vztahu za účelem navázání vztahu nového.

Dobře se bude dařit dlouhodobějším vztahům nebo vztahům, které byly navázány ve zralejším věku. Nejedná se ani tak o otevřenější komunikaci mezi partnery, ale o vzájemnou potřebu s partnerem sdílet dobré i zlé a radovat se ze společných cílů a přání.

Nevzpomínejte stále na to, jak se Vám dařilo dříve. Pokud jste už jednou dosáhli úspěchu, zažijete to znovu. Dobře se bude dařit zejména blížencům pracujícím ve službách. Budujte kvalitní vztahy a zlepší se i finance.

Ve zdraví se zaměřte se na zlepšení svého zraku. Jezte potraviny s obsahem vitamínu A, zejména vejce, mrkev a žluté ovoce a zeleninu.


RAK (22.6. - 23.7.)

Když si nejste úplně jistí, raději se zastavte a nenechte se manipulovat vztekem a marnou touhou po něčem co nemůžete mít. Raději počkejte na čerstvý vítr, který jistojistě přiletí.

Nestavte své štěstí výlučně na tom, jestli máte partnera nebo ne. Dílčí přání Vám partner samozřejmě splnit může, ale stavět vše jen na něm nelze. Navíc je to pro něj vysilující a může to vést i k ukončení vztahu. Stejně tak to platí opačně. Počkejte, až budete mít více informací a potom se teprve rozhodněte, co uděláte.

Pokud jste v nějaké práci delší dobu, dejte si velký pozor na své okolí. Musíte být velmi opatrní, komu co řeknete. Pokud jste v práci začátečníky, je to dobrá doba pro budování kariéry. Pozor na špatné zacházení s penězi.

Ve zdraví se věnujte pozornost zejména svému srdci. Vyhýbejte se škodlivým tukům a snažte se plnit své dny pozitivními tématy.


LEV (24.7. - 23.8.)

Využijte svých vůdcovských schopností a snažte se srovnat si priority. Velmi dobře se bude dařit lvům v manažerských pozicích nebo v samostatném podnikání. Držte se své cesty.

Pokud byly ve Vašem současném vztahu konflikty, mohou v následujícím období ustat. To Vám poskytne prostor pro to, abyste si ujasnili, co vlastně chcete. Poté je důležité rozum vypnout a do svého života vpustit city. Projevit emoce není známkou slabosti, ale odvahy a víry v sebe.

Velmi dobře víte jak zacházet s penězi, a proto tato pravidla dodržujte. V práci se Vám dostane pochvaly. Nebagatelizujte své pracovní úspěchy a raději za ně požadujte příslušnou odměnu.

Ve zdraví je nutné, abyste upravili své stravovací návyky. Platí to zejména pro ty, kteří bojují s nadváhou nebo přílišnou štíhlostí.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Nejvíce toho dokážete, pokud se uvolníte a začnete brát život jako hru. I když neprožíváte zrovna dobré období, vždy můžete najít nějaký důvod k radosti. Vycházejte z toho, že žádná situace netrvá věčně a má své východisko.

V lásce je potřeba se podívat na své vztahy reálně a snažit se je vidět takové, jaké jsou. Nebojte se partnerovi říct, co od společného života čekáte, a to i za cenu, že mu tento rozhovor nebude úplně příjemný. Neznamená to, že vůči partnerovi projevíte chlad. Spíše si nastavíte, za kterých pravidel jste ochotni ve vztahu pokračovat.

Vyhýbejte se sázkovým hrám a loteriím. V práci Vám mohou být přiděleny nepopulární úkoly a můžete se stát i terčem pomluv. Pokud bude situace neúnosná, je lepší si najít novou práci.

Ve zdraví se může projevit nervozita z touhy po dítěti. Dále se může objevit stres v souvislosti s existenčními problémy. Vše zvládnete.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Skrýváte v sobě to, co zatím nespatřilo světlo světa. Teď se dostanete do situace, kdy budete muset určitou pravdu, kterou jste měli hluboko v sobě, ventilovat mezi určité osoby. Udělejte to s láskou a pokorou. Nic Vám nehrozí.

Pokud půjdete s otevřeným srdcem, čekají Vás opravdu hezké chvíle. Nezadaní mohou začít harmonický a naplněný vztah. Ostatní prožijí období, kdy se sexualita bude velmi pojit s city, což může přinést významný posun ve vztahu. Je to také vhodné období pro zplození potomka nebo žádost o ruku.

Ve financích Vás čekají nějaké nutné výdaje. Přesto se Vaše situace v tomto období nevyřeší. V práci můžete krátkodobě přehlížet problémy, ale pokud budou přetrvávat, bude nutné poohlédnout se po jiném místě.

V tomto období budete muset pravděpodobně cestovat za zdravím na vzdálenější místa. Bylo by příjemné, kdybyste si zajeli na víkend do lázní a nechali se hýčkat.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Vcházíte do krásného období plného naděje a očekávání. Nenechte se ovládat strachem z budoucnosti a přijměte výzvy, které na Vás čekají. Můžete načerpat nové síly a obnovit energii ve všech oblastech života.

Štěstí a pohodu naleznete v rodině, a to především v dětech. Velmi si přejete najít v partnerovi oporu, což byste mu měli jemně naznačit. Pokud budete tuto oporu postrádat, Váš vztah bude pomalu uvadat. Toto období by mělo být prostoupeno něhou, chápavostí a tolerancí.

V tomto období byste v práci měli převzít nové úkoly. Nejedná se o změnu povolání, ale rozšíření pravomocí, které Vám mohou přinést další finance do rozpočtu. Můžete počítat i s milým dárkem od milé osoby.

Potrápí Vás zejména problémy se zády. Začněte cvičit a posilovat zádové svalstvo. Příjemná bude i masáž. Investujte do sebe. Vyplatí se to.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

V tomto období budete sklízet, co jste v předchozím čase zasadili. Mohou to být věci pozitivní i negativní. Každopádně budou mít velký vliv na Váš budoucí vývoj. 

Pokud jste v současné době ve vztahu, dávejte si pozor na dlouho dřímající konflikty, které jste s partnerem přehlíželi. Právě v tomto období by mohly vyplavat na povrch a zasadit vážné trhliny Vašemu vztahu. Zbytečným střetům můžete předejít větší otevřeností. Pokud vztah nemáte, raději jej v tomto období nezačínejte.

V červnu můžete dostat výpověď z práce, nebo sami úplně změníte profesní orientaci. Nebuďte netrpěliví a nezničte si dobré vyhlídky v zárodku zbytečnými konflikty. Můžete přijít o peníze vlivem očekávání toho horšího.

Možné zdravotní problémy mohou plynout z nerovnováhy hormonálního systému. Pokud je to Váš případ, navštivte lékaře.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Nacházíte se v období velkého duchovního růstu. Dokážete motivovat i ostatní k lepším výsledkům, a proto byste se měli této problematice věnovat. Právě v oblasti vztahů byste mohli dosáhnout výraznějších úspěchů.

Vaše partnerství se posílí a bude vykazovat větší známky spolehlivosti a smyslnosti. Pokud zrovna partnera nemáte, máte velkou šanci takovýto vztah navázat. Zbytečně věci neřešte a raději si užívejte každého dne, který Vám naservíruje velkou porci lásky a porozumění. Naplánujte si společný víkend na romantickém místě.

V tomto období můžete znovu obnovit Vaše pracovní aktivity. Pokud žádáte o úvěr, může Vám být odmítnut, takže je lepší raději nějakou dobu počkat. Rozhodně myslete na zadní kolečka a začněte se zajišťovat na budoucí léta.

Zdraví - budete se cítit velmi dobře. Trošku ozvat se mohou vrozené nemoci nebo dlouhodobé problémy, které se v poslední době neprojevily.


VODNÁŘ (21.1. – 19.2.)

Ne všechno je ve skutečnosti takové, jak se to na první pohled jeví. Budete muset přezkoumat své plány a každé rozhodnutí si předem řádně rozmyslet. Velmi obezřetní buďte zejména v oblasti lásky a vztahů vůbec.

Pokud žijete ve vztahu, můžete uvíznout na mrtvém bodě, zejména v oblasti komunikace s partnerem. Budete muset hledat nové formy partnerství a udělat razantnější změny. Budete mít i období, kdy se budete cítit velmi opuštění. Rozhodně nerezignujte a začněte se změnami ve svých postojích.

Finance - velmi dobré období nastává pro samostatně pracující osoby nebo pro ty, kdo pracují ve vedoucích funkcích. Rozhodně se podívejte na to, jaké kroky byste mohli učinit, aby se Vám dařilo lépe. Je vhodná doba na pozitivní změny.

Ve zdraví se věnujte péči především o Vaší pokožku. Zhodnoťte v jakém stavu je, popřípadě se poraďte s odborníkem, co byste pro sebe mohli udělat.


RYBY (20.2. – 20.3.)

Čeká Vás období plné protikladů a výzev. Uspokojení a klid naleznete zejména na cestách. Proto se snažte cestovat co nejvíce, abyste rozproudili energii kolem Vás. 

V lásce máte velkou šanci vytvořit vztah, který bude mít stabilní a pevné základy. Pokud jste právě sami, máte naději potkat partnera, který Vám bude maximálně vyhovovat. V životě Vám dlouhodobě chyběla stabilita právě ve vztazích, což by se zrovna v tomto období mohlo změnit k lepšímu.

Finance - o to, co chcete, budete muset bojovat. Je to dobré období pro pracovní změny a změny profesní orientace vůbec. Pokud pracujete v obchodní činnosti, dostanete příležitost uzavřít opravdu dobrý obchod.

Zdraví - potíže Vám mohou způsobit dolní končetiny, a to zejména od kolen dolů. Pravidelně nohy procvičujte a co nejvíce odpočívejte s podloženými nohami.


Přeji Vám ze srdce krásný měsíc červen.

Vaše Marta / Věštírna Jednička