CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na duben 2022 od Marty

Horoskop na duben 2022 od Marty

Beran (21.3. - 20.4.)

Nastal čas změnit své životní postavení. Budete přehodnocovat svůj dosavadní život. Do života Vám budou přicházet noví lidé, kteří Vás posunou dopředu. Ale také narazíte na dost výraznou osobu, která bude více dominantní. To se Vám moc líbit nebude. Nevracejte se stále do minulosti, protože tím už nikomu nepomůžete. Nikdo není bez chyb. Myslete na své zdraví. "Budou" i peníze. Změňte svůj životní styl a pocítíte výraznou úlevu.


Býk (21.4. - 21.5.)

Čekají Vás úřední záležitosti. Je na čase si udělat pořádek v pracovních i osobních věcech. Tento měsíc budete mít pocit, že nic nestíháte. Přestaňte vidět vše černě. V polovině měsíce se "vyjasní". Vše si dáte zase do pořádku. Vaše roztržitost Vám narušuje rovnováhu. Nepřehlížejte starší osoby v rodině - budou potřebovat Vaší pomoc. Čeká Vás řešení zdravotních problémů, budete se muset dobře rozhodnout pro danou léčbu.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

Máte pocit, že se někdy v sobě nevyznáte a málo si věříte. Ve vztahu potřebujete více komunikovat. Partner se moc neprojevuje a nechce Vám říci, co ho trápí. Pokud uvažujete o změně práce, v dubnu se může naskytnou zajímavá nabídka. Vše dobře zvažte, ať nelitujete, že jste nevyužili správnou příležitost. Štěstí Vám jde naproti. Bude se Vám dařit plnit si své sny. Pokud nemáte partnerský vztah, čeká Vás osudová láska.


Rak (22.6. - 23.7.)

Čeká Vás štěstí v pracovní oblasti, však vyčistěte si Vaše myšlenky. Nemyslete negativně. Věci se dají pozitivně do pohybu. Myslete víc na sebe a na své zdraví. Dopřejte si menší výlet, kde se dobře pobavíte a poznáte nová místa. Pozor na faleš kolem Vás - někdo Vám nepřeje. Brzy ale poznáte, kdo to je. Nesvěřujte se nikomu, co si přejete. Nemusí se to pak splnit. Máte velkou ochranu z nebes. Věřte sami sobě.


Lev (24.7. - 23.8.)

Můžete mít období, kdy se Vám nic nechce dělat. Dolehne na Vás jarní únava. Dopřejte si jarní detoxikační očistu. Pozor na peníze a větší nečekané výdaje. Budou k Vám přicházet překvapující zprávy. Vaše myšlenky ne vždy budou pozitivní. Najděte si činnost, která Vás uklidní. Rodina, děti, vnoučata. Choďte hodně na procházky do přírody a načerpáte pozitivní energii.


Panna (24.8. - 23.9.)

Točíte se stále v kruhu, chcete svůj život změnit a nevíte jak z toho ven. Pomůže Vám člověk, od kterého to zrovna nebudete čekat. Nepodezřívejte svého partnera z nevěry - pokud nemáte důkazy, tak zachovejte klid. Jen si tím můžete uškodit. Myslete na své zdraví, jste dost vyčerpaní. Vše se dá pomalu do pořádku a pocítíte vnitřní klid. Potřebujete se zaměstnat. Nemyslete stále na to samé.


Váhy (24.9. - 23.10.)

Vaše nerozhodnost Vám brání ve změně. I přesto Vás bude čekat velká životní změna. Věřte, že vše bude v pořádku - zdraví , práce, rodina. Pracujte na Vašem myšlení, vše si pořád berete až moc k srdci. Jste moc důvěřiví a pak se najdou lidi, kteří Vám ublíží. Budete se vracet myšlenkami do minulosti. Karmicky máte ještě něco zpracovat.


Štír (24.10. - 22.11.)

Pozor na investice a uzavírání "výhodných" obchodních smluv. Bude Vás to lákat, proto buďte opatrní. Budete v jednom kole. Najděte si čas pro sebe a nezdůvodňujte si, že to nejde, nebo že na to nemáte čas. V partnerském vztahu je zapotřebí zapracovat na komunikaci. Máte na sebe málo času a může tak dojít ke krizi a "ochlazení". Hledáte únik od problému, ale přijde čas, kdy to stejně budete muset řešit. Nic už neodkládejte, jen se to stále zbytečně přesouvá na jindy.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Budete prožívat rušné období. Pokud máte krátkodobý vztah, partner k Vám projeví své city. Máte naději na dlouhodobý vztah. Pocítíte lásku a porozumění. Máte nakročeno ke štěstí, po kterém už dlouho toužíte. V práci se musíte soustředit - čeká Vás audit, proto si vše hlídejte, abyste měli vše v pořádku. Dopadne to v dobře a spadne z Vás veškerý stres. Naučte se lépe projevovat to, co pociťujete.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Máte pocit, že se nic neděje a že stojíte na místě. Práce, rodina, děti, vše Vás už vyčerpává. Potřebujete najít správný směr. Dobrá rada od starší osoby Vám napoví, co děláte stále špatně. Potřebujete se už posunout, jinak budete pořád tam, kde jste a jen se budete pořád litovat, že se nic ve Vašem životě neděje. Mějte už konečně odvahu to změnit. Víra uzdravuje a léčí tělo i duši.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Přijde radostné období lásky a spokojenosti. Vše je jen na nás, jak si ten život uděláme. Čekají Vás úřední jednání v pracovní oblasti a také trochu zmatků, než se vše zaběhne. Taká Vás čekají starosti s rodinou a v partnerských vztazích. Nenechte se stáhnou do problémů, které nesouvisí přímo s Vámi. Jinak se vše může obrátit proti Vám. Kolem Vás je příjemný protějšek, kterému se líbíte. Jen nedává najevo své city.


Ryby (20.2. - 20.3.)

Pociťujete velký strach o svou existenci. Čekají Vás různá rozhodnutí. Ale nebojte se, rozhodnete se dobře. Rodina má o Vás obavy. I přesto vše zvládnete. I když si moc nevěříte, bude to dobré. Vše dělejte v klidu a bez nátlaku. Bude se jednat o finanční zabezpečení rodiny. Dobře své finance investujte, vyplatí se Vám to.


Vaše Marta / Věštírna Jednička