CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na měsíc duben 2023 od vědmy Marty

Horoskop na měsíc duben 2023 od vědmy Marty

Beran (21.3. - 20.4.)

Zaměřte se více na sebe a zbytečně nekritizujte ostatní. Když se Vám nedaří, tak s tím něco dělejte a budete mít šanci si finančně polepšit. Bude záležet jen na Vás, zdali chcete změnit svůj život, anebo dáte přednost pohodlí. Ve vztahu Vám to skřípe, Váš partner se cítí nedoceněný, vyčerpaný. Vaše komunikace je na bodě mrazu a tento měsíc to nebudete mít jednoduché. Pozor na tučnou stravu, můžete si podráždit žlučník a žaludek. Také nedostatek spánku Vám nepřidá na zdraví. Pijte meduňkový čaj. Zlepší Vám trávení a budu se Vám lépe spát.


Býk (21.4. - 21.5.)

Měli byste svého nadání využívat co nejlépe a uplatnit jej. Jestliže budete trpělivě naslouchat své vnitřní moudrosti, čeká Vás požehnání ve všem, co budete dělat. Máte velkou šanci najít nové zaměstnání. Pokud jste zaměstnáni, čeká Vás povýšení. V lásce se Vám naskytne štěstí, nebojte se oslovit sympatický protějšek. Už dlouho čekáte na tuto příležitost. Kdo hledá, najde. Kupte si los, menší výhra Vás potěší. Dbejte na přísun vitamínů a minerálů, může Vás zaskočit nepříjemná viróza.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

Tento měsíc budete mít pocit, že nebudete vědět, zdali máte jít vpravo nebo vlevo. Čeká Vás menší chaos. Začátkem měsíce Vás čeká úřední zpráva, která vás moc nepotěší. Ke konci měsíce se vše dá do pořádku. Hlídejte si finance, nečekaná investice by Vám zkomplikovala život. Partner Vám bude trpělivě naslouchat, co Vás trápí na srdíčku. Dozvíte se neklidnou zprávu ohledně zdraví blízké osoby. Neztrácejte naději, protože víra a naděje uzdravuje. Pozor na ledviny. Můžete je v tomto období pociťovat.


Rak (22.6. - 23.7.)

Vše se dává do pohybu. Nastanou příznivé změny, nebo poznáte něco nového. Pocítíte úspěch. Motivujte druhé a přistupujte ke všemu se ctí. Budete jim za vzor. Pracovní nabídky se Vám jen pohrnou. Najděte si čas na odpočinek, příjemná masáž Vám udělá dobře. Milenecké vztahy nebudou mít dlouhého trvání. Raději dejte přednost perspektivnímu vztahu. Mohou nastat problémy s páteří, gynekologické problémy a problémy s močovým měchýřem. Proto dávejte na sebe velký pozor.


Lev (24.7. - 23.8.)

Cítíte se plni života a energie. Vše, co budete dělat, se podaří uskutečnit podle Vašich plánů. Směle do toho. Už na to čekáte dost dlouho. Pozor na faleš. Někdo k Vám není upřímný. Nesvěřujte se svému okolí, co máte v plánu. Nemuselo by to vyjít. Věnujte pozornost řízení auta, protože zbrklost Vám může uškodit. Pokud se snažíte udržet vztah, nemá to budoucnost. Postavte se pravdě do očí. Věčné namlouvání, že se to spraví, řešíte už dlouhou dobu. Hlídejte si dýchací cesty.


Panna (24.8. - 23.9.)

Nejednejte zbrkle. Věčné přemýšlení Vám přidá na stresu. Moc si toho na sebe nakládáte a pak to nezvládáte. Pokud budete mít čistou mysl, otevře se před Vámi správný směr, jímž se máte vydat. Dost často si překážky stavíte do cesty sami. Hodně vás ovládá strach. Dejte všemu volnost a hodně se vám uleví. Na partnera "netlačte" a nechte ho v klidu dýchat. Mohou Vás trápit zuby, kyčle, kolena, kotníky. Je to proto, že nestojíte pevně nohama na zemi.


Váhy (24.9. - 23.10.)

Tento měsíc se budete rozhodovat, co dál se svým životem. To, co do vztahu vložíte, dostáváte zase nazpět. Vstoupili jste do období vyjednávání a hledání pravdy. Spravedlnost Vás neomylně vede na cestu usmíření. Nastává u Vás velké duchovní čistění. Jedná se o materiální záležitosti, které už řešíte dlouho. Tento měsíc bude pro Vás dost náročný. Naslouchejte osobě, která to s Vámi myslí dobře. Vaše intuice Vás povede správným směrem. Pozor na oblast páteře, rukou a zubů.


Štír (24.10. - 22.11.)

Můžete konečně něco ukončit. Je to to, co už jste měli udělat dávno. Na ničem nelpěte a osvoboďte se. Proveďte nepříjemnou změnu rychle a zítra bude lépe. Jinak si vše přetáhnete na další měsíce. Čekají Vás menší problémy v práci s nadřízeným. Do konce měsíce se to v dobrém vyřeší. Milenecký vztah se může provalit. Budete sice zatím zapírat, ale Vašeho partnera o tom nepřesvědčíte. Tato zkušenost bude pro Vás přínos do budoucna. Tento měsíc Vás mohou trápit ledviny a kolena.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Čeká Vás nový vztah. Budete mít pocit, že jste potkali toho pravého partnera. Vše se obrací ve Váš prospěch. Snažte se více prosazovat "tak", jak to cítíte. Vyhněte se problémům v práci s kolegy nebo kolegyněmi, protože určitá osoba na to "čeká". Více komunikujte s rodinou. Příjemné posezení v rodinném kruhu posílí vztahy. Udělejte si radost milým dárkem, protože Vaše duše potřebuje povzbudit. Smějte se, radujte se, posilte své vědomí a sny touhou po změně.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Nepouštějte se do obchodu, protože můžete prodělat. Není vhodná doba pro koupi nebo prodej nemovitostí. Čeká Vás pracovní cesta, školení, seminář. Poznáte člověka, který bude přínosem pro Vaší budoucnost. V hlavě budete mít spoustu nápadů, jak zlepšit své pracovní úspěchy. Budete mít možnost vycestovat do zahraničí. Vše si dobře naplánujte a hlídejte si osobní věci, abyste předešli ztrátě. Bolesti hlavy Vám mohou komplikovat život. Udržujte se v dobré psychické pohodě.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Stojíte pod šťastnou hvězdou. Čeká Vás velká životní změna a tou může být stěhování. Vaše tužby a naděje se naplňují. I když máte strach, jak to zvládnete, nebojte se. Změna je nevyhnutelná. Začíná další životní etapa. V novém obydlí si postupně zvyknete. Ženy, které touží po dítěti, mají šanci otěhotnět. Nové zrození obohatí Váš partnerský vztah. Myslete na sebe a mějte se rádi. Pečujte o svojí krční páteř, cvičení Vám pomůže uvolnit svalstvo a také posílit svaly.


Ryby (20.2. - 20.3.)

Nepodléhejte strachu a věřte, že vše dopadne dobře. Změna, která Vás bude čekat, je prospěšná pro Vaše zdraví a psychiku. Máte šanci přijít k větším penězům, což Vás velice potěší. Budete řešit zdravotní problémy, může vás čekat menší hospitalizace. Vše dopadne dobře. Pozor na nepřející lidi, nepodléhejte jejím intrikám. Zbytečně se nenechte vyčerpat, myslete hlavně na sebe. A na svoji budoucnost.


Vaše Marta / Věštírna Jednička