CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na měsíc květen 2023 od vědmy Marty

Horoskop na měsíc květen 2023 od vědmy Marty

Květen je měsícem lásky. Hodně věcí se osvětlí a hodně věcí bude chtít Vaše plné soustředění. Bohužel na některá rozhodnutí zůstanete sami a budete si muset poradit. Pokud vše nedopadne přesně podle Vašich představ, nezoufejte. "Jděte" dál...

BERAN (21.3. - 20.4.)
Měsíc květen je pro mnohé Berany měsícem naděje a pozitivních očekávání. Můžete procházet rychlými změnami, které zasáhnou zejména Vaši domácnost a vztahy. Tyto změny jsou nutné, aby se Váš život posunul dopředu a budou se dít vlivem zásahu ženy, která přesně ví, co chce a jde si za svým cílem, který nemusí být nutně negativní. Pozor na nestřídmost a přílišné utrácení. Nemuselo by se to vyplatit. 

BÝK (21.4. - 21.5.)
Květen pro Vás bude opravdu velmi vášnivým měsícem. Objevíte v sobě skryté touhy, o kterých jste neměli ani tušení. Nenechte se však příliš ovládat vášní a zapojte i rozum. V lásce se Vám bude dařit. Můžete navázat úplně nový vztah. Nabízí se také navázání milostného vztahu na pracovišti nebo seznámení s někým novým ohledně práce. Pokud nechcete potomka, nepodceňujte prevenci. Pokud se o miminko pokoušíte, pak tato doba je bezesporu ideální pro jeho početí.

BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)
Uvědomte si, že můžete dosáhnout téměř cokoli, pokud si to budete opravdu přát. Váš svět nemá hranice. Ty, které v současné době vidíte, jsou pouze ve Vaší hlavě a nejsou skutečné. Omezení si zpravidla děláte sami. Budete muset řešit konflikty a to zejména s mužskou částí Vaší rodiny. Nakonec se však vše v dobré obrátí. Na Vaší straně jsou velké síly a navíc máte opravdu štěstí na dosah. Upravit by se měly zejména rodinné vztahy a vše, co souvisí s Vaší domácností.

RAK (22.6. - 23.7.)
Budete muset něco obětovat, abyste uvolnili místo něčemu novému. Tato oběť Vám nebude příjemná a bude Vás stát hodně úsilí. To abyste nepropadli skepsi a zoufalství. Co se může jevit na první pohled jako porážka, bude ve skutečnosti výhrou. Vaše vztahy budou hodně o sexualitě a méně o citech. To vůbec nevadí, protože právě teď potřebujete nějaký ventil na odbourání emocí a city můžete projevit až později. V průběhu měsíce můžete obdržet menší dárek darovaný z lásky.

LEV (24.7. - 23.8.)
Budete muset udělat rozhodnutí, které nebude vůbec jednoduché. Budete mít stavy, kdy budete chtít vše odložit na později a naopak se můžete snažit vše vyřešit příliš rychle. Nerozhodujte se sami, ale poraďte se s více lidmi. To Vám pomůže vnést světlo do celé situace. V průběhu měsíce se dozvíte nepříliš dobrou zprávu, která krátkodobě zasáhne do Vašeho života. Její důsledky však nebudou trvalé. Dobře se Vám bude dařit zejména ve velké společnosti, proto bude dobře nezůstávat dlouho o samotě.

PANNA (24.8. - 23.9.)
Toto období od Vás bude vyžadovat hodně trpělivosti, protože věci nepůjdou tak rychle, jak byste si představovali. Zdržení Vás bude trošku děsit, ale raději vyčkávejte a nehledejte rychlá, radikální řešení. To by se Vám nemuselo vyplatit, protože tato situace zkrátka vyžaduje nějaký ten čas navíc. Potěší Vás příznivá telefonická či písemná zpráva pravděpodobně úředního charakteru, která vnese do určité situace světlo. Toto období je vhodné pro zplození potomka a týká se to zejména žen zrozených v tomto znamení.

VÁHY (24.9. - 23.10.)
Situace si od Vás žádá naprosté uvolnění. Právě teď je obzvláště důležité, abyste své problémy hodili za hlavu a přistupovali ke všemu s lehkostí a hravostí. Pokud budete o změny usilovat, nemuselo by to dobře dopadnou. Vše se stane přirozeně a samo - a tak, jak byste opravdu nečekali. Užívejte nyní všeho, co už jste nabyli a zbytečně si nelámejte hlavu starostmi. Štěstí přichází zejména do Vaší domácnosti, kde by měl nastat obrat k lepšímu. Můžete podléhat vlivu silného muže, který bude Váš život nějaký čas usměrňovat.

ŠTÍR (24.10. - 22.11.)
Bude se Vám dařit, zejména pokud pracujete s lidmi. Toto je jednoznačně dobrá doba na rozjíždění nového podnikání nebo práce. Svých úspěchů dosáhnete především prostřednictvím skupiny lidí, která se kolem Vás začne shromažďovat a „spojovat“ se s Vámi. To sebou samozřejmě přináší i nějaké ty fámy, které se o Vás budou roznášet, ale ve výsledném efektu Vám to spíše pomůže v kariéře. Upraví se Vám rodinné vztahy. Štěstí budete mít ve všech činnostech, které souvisí s Vaší domácností. Pracujte co nejvíce z domova.

STŘELEC (23.11. - 21.12.)
Hrajete příliš vysokou hru. A přestože se může zdát, že štěstí je na Vaší straně, karty spíše působí výstražně a upozorňují na obrat negativním směrem. Buď Vy usilujete o něčí peníze, nebo někdo usiluje o ty Vaše. Určitě se to nevyřeší v tomto období a Vy budete muset být velmi trpěliví. Svou situaci stabilizujete pouze otevřeností, vytrvalostí a pílí. Dařit se vám bude zejména na cestách, vyloučeny nejsou také příjmy z ciziny. V tomto období také dochází k ukončení nebo ztrátě něčeho, na čem Vám velmi záleželo. Je to však pro Vaše dobro.

KOZOROH (22.12. - 20.1.)
Hodně toho děláte pro ostatní a v tomto období se Vám to začne vracet. Právě skrze spolupráci s ostatními dojde k naplnění hlavně Vašich citových a duchovních potřeb. Může Vás trošku pozlobit zdraví. Proto byste si měli naplánovat pár dnů volna. Nejlepší bude zdravotní dovolená nebo pobyt v lázních či přírodě. Ke konci měsíce dostanete zprávu, která Vás potěší a povzbudí Vás do dalších dnů. Velmi se Vám vyplatí opírat se zejména o muže - tedy pokud jste žena. Pokud jste muž, pak právě Vy budete pro ostatní velkou oporou. 

VODNÁŘ (21.1. – 19.2.)
Mnoho věcí se děje náhle a rychle. Nesnažte se tuto situaci příliš řídit, protože by Vás to stálo mnoho sil a výsledek byste tak jako tak příliš neovlivnili. Přichází období, kdy se Vám začne všechno dařit, i když to na začátku tak vypadat nebude. Můžete se stát obětí klepů. A to nejen Vy, ale i Vaše rodina. Naplánujte si krátké volno a relaxujte, abyste si vylepšili své zdraví a kondici. V tomto měsíci dostanete dárek, který Vás velmi potěší a ujistí Vás, že nic není ztraceno. Karty poukazují na to, že to nejhorší už máte za sebou a teď nastává doba "zlepšování".

RYBY (20.2. - 20.3.)
Květen pro Vás příliš ve znamení lásky nebude. Spíše to vypadá na štěstí v oblasti financí. Dostanete zprávu o penězích, která Vás posune hodně dopředu. Bude to chtít sice hodně píle a vytrvalosti, ale věřte, že tato snaha se Vám opravdu vyplatí. Pozor na přejídání a nestřídmost, což by Vám mohlo vyvolat problémy s trávením. Protože budete finančně celkem zaopatřeni, přestanete se trápit materiálními starostmi a budete se moci věnovat i věcem duchovním. Měli byste co nejvíce přemýšlet o tom, co vlastně chcete, protože Vaše myšlenky tvoří Vaši budoucnost.

Přeji Vám pokud možno příjemný celý měísc. Ale hlavně zdraví. 

Vaše Marta / Věštírna Jednička