CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na měsíc leden 2018 od Šárky

Horoskop na měsíc leden 2018 od Šárky

V lednu si dávejte pozor, zda nehrajete dvojí hru. Pokud hodláte v tomto předstírání pokračovat, bude Vás to později bolet. Výhry s falešnou tváří se promění v prohry. Můžete se cítit osamoceni, ale je to jen stav, abyste si uvědomili svou vlastní sílu a hodnotu. Když hrajete fér především sami k sobě, jen tak se můžete dostat mnohem dál než si myslíte. Uvědomte si, že v tuto chvíli tvoříte svou budoucnost. Je tu nový rok a tak se nebojte jít odhodlaně za svými cíly.

BERAN

Máte neuvěřitelné možnosti a tak se nespokojujte s málem. Omezujete si tak svoje hranice, které mohou sahat dál, než si myslíte. Pestrost a rozmanitost života je Vám dopřána. Vše Vám jde ruku v ruce s Vašimi plány, a proto neváhejte ani chvilku. Dveře dokořán si přeci nebudete přivírat.

Láska: Žádná energie k Vám nepřichází a tak řešení sporů s partnerem raději odložte na jindy. Potřebujete odpočinek a relaxovat. Pokud tak neučiníte, mohli byste udělat špatný tah. I ve vztazích je zapotřebí pauza na dobití sil.

Finance: Proto, aby Vaše duše byla spokojená, je potřeba i hojnosti. Pokud však nejste čilí a svěží, nemůžete vytvářet a produkovat hodnoty. Finance a Vaše spokojenost jsou úzce spojeny. Vyrovnejte váhy a korunky se k Vám jen posypou.

Zdraví: Potřebujete meditovat a doplnit energii. Zpomalení je lékem na všechny Vaše neduhy. Hektické období již máte za sebou a tak vypusťte schůzky, které nejsou důležité. Priority si nastavte tak, aby Vás nevyčerpaly již první měsíc tohoto roku.

BÝK

Hledíte na druhé a přitom je vlastně nevnímáte. Máte potřebu druhé posuzovat a přitom na tom jste možná ještě hůře. Proč se nesoustředíte raději na své resty z minulého roku? Zapracujte na sobě a odhrňte závoj nejasností. Podívejte se upřímně do svých očí a odpusťte si chyby. Nikdo nejsme neomylní.

Láska: Vydejte se za dobrodružstvím naplno. Nebojte se riskovat a vstoupit do neprobádaných hlubin lásky a vášně. Čeká Vás zážitek na celý život.

Finance: Nebuďte jen následovníkem něčí vize. Postavte se k práci čelem a zaujměte vedoucí pozici. Velká slova podpořte i činy. Máte možnost se prosadit a vydělat na tom.

Zdraví. Soustředění se na Vaše zdraví je přehnané. Dostali jste se tak do izolace od ostatních. Běžte si s kamarádem zaběhat nebo zahrát fotbal. Kolektiv Vás opět dostane do kondice a pohody.

BLÍŽENCI

Vaše část života a jeho poselství je u konce a dokončována. Odpoutejte se od všeho, ať je to vztah, práce nebo peníze. Není potřeba lpět na něčem, co již máte. Nyní na Vás čeká nová kapitola v jiném rozlišení. Postupujete vpřed, kde Vás svoboda a nepřipoutanost vynese výš.

Láska: Cesta nalezení toho pravého nespočívá ve srovnávání s druhými. Všichni jste jedineční a originál. Nehledejte, protože čím více se snažíte, tím více se vzdalujete. Váš partner je již zde. Pohlédněte kolem sebe...

Finance: Vaše finanční situace je jako tobogán. Jste ve stresu a nevíte, jak ji ustálit. Energie peněz kolísá z důvodu přicházejícího proudu finanční hojnosti. Nepanikařte. Trpělivost Vám přinese zisk.

Zdraví: Máte pocit, že máte všeho dost. Nebraňte se odpočinku či zpomalení. Není třeba se hnát. Procházky a čerstvý vzduch s Vámi udělá divy. Oddychněte si i od nápadů a vypněte svůj mozek.



RAK

Přišel okamžik pro hluboké odpoutání. Pusťte minulost a otevřete se přítomnosti. Přehodnoťte dosavadní postoj Vašeho života. Udělali jste maximum v dané situaci a proto již není potřeba se někam hnát. Přijměte i nepříjemný fakt za možnost nových začátků.

Láska: Jeli jste na plný plyn a nesundali nohu z plynu. Život není obchod a ani láska. Nelze si ji vynutit, či uplatit. Buď je, nebo není. Je proto načase roztrhat diář úkonů co, kdy a jak udělat ve vztahu a začněte se řídit srdcem a pocity. Žádný návod na stoprocentní naplnění Vašeho partnerství neexistuje. Uvnitř Vás je klíč ke všem Vašim touhám světa.

Finance: Plně důvěřujte Vaší intuici pro investování či změně práce. Nyní je ten nejvhodnější čas zapojit vlastní „kompas“. Pocity Vás nasměrují a zavedou do správných míst. Nechte se vést.

Zdraví: Radost Vám zlepší Váš zdravotní stav. Zapomněli jste se smát? Vždyť smích prodlužuje život. Buďte duší dítěte a zaskotačte si. Uleví se Vám a pocítíte příval nové energie.



LEV

Tento čas je pro Vás přínosem kreativity a tvoření. Ať je to hudba, malování či práce s lidmi. Důležité je být otevřený a projevy duše nechat vyjít na povrch. Mystické napojení na zdroj Vám dodá vášeň a vytrvalost. Je to požehnání dělat radost sobě i druhým svými výtvory.

Láska: Konečně jste se dostali do společnosti stejně smýšlejících lidí. Navázání vztahu nebude těžké. Společné koníčky a záliby Vás sblíží mnohem více, než jste doufali. Partnerské spojení nemohlo být lépe načasované.

Finance: Uvědomte si, že je zapotřebí šetřit na horší časy. Nejste na tom zase tak zle, ale může se stát cokoli, co by Vám Vaše plány a načasování mohlo zhroutit. Malá rezerva se hodí kdykoli. Je to jen pro Váš pocit jistoty. Není se čeho obávat.

Zdraví: Soustřeďte se na aktuální zdravotní problém a řešte jej. Není třeba se rozptylovat okolními symptomy, ale uzdravit jádro. Nejprve to hlavní, až pak další. Všechno najednou uzdravovat je riziko. Mohli byste si tak rozhodit imunitu mnohem více, než je nyní.

PANNA

Neustálé odkládání na zítra, na jindy, na později, je Váš nynější zabiják času a posunu. Začněte dělat věci včas a budete mít tolik prostoru, že nebudete vědět co s ním. Uleví se Vám a pocit dokončené práce Vás nabije radostnou energií. Výmluvy zahoďte za hlavu a hurá do toho...

Láska: Stále dokola hodnotíte a zvažujete pro a proti. Láska nesoudí, nehodnotí, neobviňuje, jen prostě je. Pokud budete dokola poslouchat rachot ve své hlavě, neuslyšíte nikdy tlukot Vašeho srdce, natož toho druhého. Ten pak se zamilovaným pohledem může stát přímo před Vámi a Vy to nebudete vidět ani cítit. Probuďte se.

Finance: Vaše stabilita se zachvěla pěkně od základů. Vnitřní nejistota Vás rozhodila a nyní nevíte, zda to ustojíte. Zkuste se na celou věc podívat s odstupem a teprve pak zhodnoťte katastrofu. Je to jen nutný zásah zhůry, abyste neusnuli na vavřínech a znovu se pustili do díla. Finanční stránka se srovná podle Vašeho uvědomění si, že bez práce nejsou koláče.

Zdraví: Ve Vašem životě nastávají změny jak fyzické, tak duševní. Můžete cestovat a nebo se právě chystáte přestěhovat. Změna Vašemu zdraví pomůže k regeneraci. Rozprostřete Vaše síly vyváženě. Změna však může být i těhotenství. Nový život Vašemu tělu dá zabrat, proto dbejte na potřebnou péči.

VÁHY

Nastal vhodný okamžik, abyste si uvědomili svou jedinečnost, pocit, že někam patříte. Přijměte tento dar v tomto novém roce a užijte si otevřenou náruč domova všude kolem, kde je vám dobře. Existujete pro celistvost tohoto vesmíru, nezapomínejte na to. I Vy jste důležití.

Láska: Situace se Vám trochu vymyká z rukou. Nic se neděje, vždyť všichni děláme chyby. Nebuďte na sebe tolik přísní. Pokud se Vám zdá, že nemáte Váš vztah pod kontrolou, nezoufejte, prostě to tak má být. Stále něco hlídat a hledat detaily nemusíte. Láska buď je a nebo není. Umělé vytvářené prostředí Vás dožene a odstaví. Nechte to jen plynout.

Finance: Sdílejte Vaše výhry a radost z dobře vykonané práce. Odměna Vás nemine. Podělit se o štěstí povzbudí i druhé kolem Vás. Vaše výsledky jsou viditelné, tak proč se nepochlubit. Jste na vrcholu.

Zdraví: Hýříte elánem a energií na rozdávání. Uvědomili jste si, že Vaše zdraví je pro Vás velice důležité a tak o sebe pečujete s láskou. Nezapomínejte na odpočinek a uvolnění. Masáž či bazén jsou nyní pro Vás balzámem nejen pro tělo, ale i pro duši. Užívejte si je s radostí.

ŠTÍR

Výbušná nálada nebo zuřivost často maskují hluboký pocit bolesti. Nesnažte se druhé zastrašit Vaším vztekem. Můžete se tak vyhnout ještě větší bolesti, než co nyní prožíváte. Máte možnost uzdravit se z této situace jen tím, že odpustíte hlavně sami sobě. Pusťte lásku do Vašeho života a minulost nechte tam kde je.

Láska: I v lásce je zapotřebí pustit všechny křivdy, které se Vám stali. Brzdí to Váš nynější vztah nebo dokonce dusí. Již dávno se to událo, tak to nechte být. Změna nastane současně s Vaším uvědoměním si, že život je před Vámi a ne za Vámi. Probuďte se.

Finance: Jste připraveni podělit se o Vaše bohatství. Zjištění, že peníze nejsou všechno a spousty věcí se za ně pořídit nedají, Vás postavili před zásadní rozhodnutí. Není potřeba se honit za poklady světa. Vaše vášeň k tomu, co děláte Vám vše vynahradí. Jste bohatí. Finanční tok může proudit.

Zdraví: Vaše zdraví je narušené pouze psychikou a stresem. Hluboko vryté problémy a bolesti Vás doslova užírají uvnitř. Nechte kořeny, které to způsobily, vykopat, a mnohonásobně se Vám uleví. Zasaďte mladé rostlinky do Vašeho nitra s láskou a brzy ucítíte sílící energii ve Vašem těle.

STŘELEC

Hledejte to, co je opravdové, uvnitř sebe a ne venku. Váš zrak je příliš zaměřen na okolní posuzování a poté nevnímáte dostatečně sebe. Zahoďte Vaši mysl plnou názorů a hodnocení druhých. Je čas se soustředit na vlastní já.

Láska: Vaše nevinnost je krásná, avšak z pohledu vztahu trochu dětská. Měli byste dozrát a dospět v rozhodování, co vlastně ve vztahu chcete. Přeberte zodpovědnost za své rozhodnutí. Buďte moudří a proměňte svou nevinnost v zázrak Vašeho života.

Finance: Nevíte co dělat, kam jít. Vaše situace Vás začíná děsit. To ticho a nic Vás znervózňuje. Jste zvyklí na hluk a šrum kolem. Finance a hojnost, jakoby Vám dali výpověď z Vašeho života. Vyhledejte ty, kteří v této tichosti umí pracovat a přesto tok peněz není přerušen. Nebojte se této výzvy.

Zdraví: Obestavěli jste se hradbami z pocitu chránit se vůči okolí. Avšak jste se dostali do stavu lpění na svém zdraví. Nepřehánějte to a nebojte se, že byste mohli onemocnět. Možná už teď churavíte jen z pocitu, že jste opomněli jeden ze svých denních rituálů. Neblázněte a zanechte přehnaného řádu. Dýchejte volně.

KOZOROH

Období velkého smutku se pro Vás může stát velkou transformací. Aby se tak stalo budete muset jít opravdu do hloubky, až ke kořenům bolestných zážitků. Prožijte Vaši bolest bez obviňování a sebelítosti. Odevzdejte Váš příběh „nahoru“ a nechte na své tváři vykouzlit úsměv. Ano, zvládli jste to. Jste opět svobodní a s láskou přijměte Váš nový příběh.

Láska: Dostali jste se do obtížné situace. Nevíte zda pokračovat, nebo to zabalit a odejít. Obě rozhodnutí jsou správná. Každá z nich Vám dá zkušenost. Jak odvážní jste? Jakou volbu zvolíte? Rozhodněte se upřímně tak, jak to cítíte uvnitř. Nehodnoťte a netvořte příběhy “co kdyby”, stejně to tak nedopadne. Vztah je o otevřenosti a kompromisu obou.

Finance: Máte všechno a nic. Nevíte, co je důležitější, jestli finanční zajištění nebo úžasná rodina. Peníze však nejsou všechno. Někdy i společné chvíle a zážitky jsou pokladem pro Váš život. Hojnost je ve Vašich srdcích a ne na kontech bank.

Zdraví: Neustupujte ze svých přesvědčení, že zdraví je opravdu důležité. Vyváženost práce a odpočinku je velice důležitá. Někdy udělaný kompromis je lékem na všechny neduhy. Měli byste více pracovat, ale víte, že pak budete unavení a Vaše koníčky by šly stranou. Prostě si jednou promiňte Vaši houževnatost a radujte se ze života.

VODNÁŔ

Je důležité mít na paměti, že veškeré rozhodnutí Vaší mysli jsou podmíněná nějakými zkušenostmi. Některé zkoušky mohou být natolik bolavé, že je nechceme přijmout jako potřebnou pro další část života. Osvoboďte se z klecí výchovy a morálky systému a pohled se Vám rapidně změní.

Láska: Otevřenost a upřímnost ve vztazích je to nejdůležitější pro Vás. Tvořte své vlastní kvality, které nemá nikdo jiný. Buďte prostě jedineční celou svou bytostí. Vztah založený na těchto kvalitách má dlouhodobé trvání. Pokud už partnera máte, není nikdy pozdě se ještě změnit. Milujete-li, proč váhat a nejednat. Druhá polovička Vám Vaši proměnu zhodnotí v láskyplný vztah.

Finance: Vaším skutečným posláním je hledat pramen hojnosti pro všechny a nejen pro sebe. Je nutné nalézt způsob, jak bez napětí a stresu mít stále po ruce dostatek peněz pro zajištění chodu Vaší rodiny. Sedněte si a přemýšlejte v poklidu, kde Vám uniká zlatá žíla. Může to být drobný únik peněz, avšak trvalý a dlouhodobý. Zbystřete smysly.

Zdraví: Vaše zdraví je pevné a stabilní. Není se čeho obávat. Vypěstovali jste si v sobě krásný živoucí strom plný energie a houževnatosti. Žádný zdravotní problém Vás neohrozí. Může Vás občas nahlodat nějaká ta housenka, ale Vy se z toho jen oklepete a půjdete směle dál. Ostatní Vám mohou závidět.

RYBY

Dostali jste se do léčivé energie a proto se již nemusíte skrývat. Nyní jste plni otevřenosti a tak toto léčení můžete šířit na lidi kolem sebe. Vaše ego se dalo na ústup a pocity zranitelnosti jsou ty tam. Zůstaňte v tomto energetickém sloupu čištění a nechte se jím naplnit až po okraj. Zpátky ani krok.

Láska: Konečně jste se vymanili z okovů někoho vlastnit. Nyní létáte na vlnách lásky střemhlav dolů a opět let vzhůru. Svoboda ve vztahu nejen pro Vás, ale i pro druhého, je tím úžasným adrenalinem. Milujete bez důvodu a nečekáte za to nic. Jen přítomnost milované osoby, která Vám Vaši lásku vrací bez povinnosti opětovat. Otevřeli jste brány důvěry především v sobě. Bez své proměny byste dnes nelítali. Tak skočte.

Finance: Penízky se k Vám jen sypou. Jak vyzařujete lásku, tak i hojnost finanční proudí k Vám bez přerušení. Začátek tohoto roku je novým startem v pracovní oblasti. Možnosti lepších pozic Vás neminou. Buďte připraveni přijmout a unést radost z naplnění Vašich přání.

Zdraví: Právě zazvonil budík k probuzení a uvědomění si, že je třeba se více soustředit na zdraví. Minulý rok Vás vysál z energie doslova jako citron. Vezměte Vaší zdravotní situaci pevně do rukou a udělejte pro sebe maximum. Zanedbávali jste se již dlouho. Jeďte na dovolenou za sluncem a vodou, ať pocit takzvané “leklé ryby” ukončíte. Pokud Vám to situace nedovoluje, krátký wellness pobyt v okolí by to mohl zachránit též.

MOTTO NA LEDEN: „Buďte lepšími lidmi a nezraňujte se zoufalstvím a obviňováním za něco, co již nemůžete ovlivnit. Dnes je ten nejlepší okamžik vše změnit. Změna je život.”


S láskou Vaše Šárka / Věštírna Jednička