CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na měsíc prosinec 2018

Horoskop na měsíc prosinec 2018

Beran

Vaši rodinu či vztah čeká šťastná změna či nový přírůstek. Něco nového každopádně vstupuje do Vašeho života a bude Vás provázet i nadále. Pokud Vám někdo ublíží, vězte, že to bylo pouze z lásky a naučte se co nejrychleji odpouštět, vždyť v tomto měsíci jsou Vánoce. Budete stát před významným rozhodnutím, které může ovlivnit vaši kariéru.


Býk

S blížícím se koncem roku se v prosinci budete těšit z klidu rodinného zázemí. Pevné základy Vašeho života, jak osobního tak pracovního, Vám dodají jistotu, že vše jde tak, jak má. Tato jistota je postavena na lidech, kterým můžete skutečně důvěřovat a o kterých víte, že tu pro Vás vždy budou. Ceňte si těchto osob, jak jen nejvíce můžete, budou Vám oporou i v roce následujícím. Zvažte pečlivě všechny možnosti a nerozhodujte se zbrkle.


Blíženci

Konec roku se budete těšit dobrému zdraví. Pro starosti z budoucnosti budete zapomínat žít přítomností, což může vyvolat nehody či konflikty. Mohou Vám také uniknout některé důležité okamžiky, čehož můžete posléze litovat. Vaší domácnosti by slušelo, kdyby trochu ožila.


Rak

Konec roku poukazuje na nepříjemnosti, nesrovnalosti a hádky. Buďte proto ve střehu, abyste právě Vy neutrpěli největší újmy a nevyšli z „boje“ jako poražení. Bojujte za správnou věc a obhajujte své názory či činy až do úplného konce.


Lev

Konec roku bude plný citů, lásky a také souznění - tak jak to kolem Vánoc bývá. Nepoddávejte se stresu, který je doprovázen jak Vánoci, tak s příchodem nového roku. Rekapitulujte a uvědomte si, kolik jste získali v tomto roce. A uvědomte si, kolik toho ještě můžete získat v roce následujícím.


Panna

S koncem roku budete stále zamyšlenější nad svým životem a jeho směrem, kterým se momentálně ubírá. Přemýšlejte o změnách a „vylepšeních“ nejen pro Vás, ale i Vaše blízké. Sumarizujte všechny zážitky uplynulého roku a zkuste přijít, co Vám chtěl osud naznačit a proč Vám postavil do cesty jednotlivé překážky.


Váhy

Konec roku ještě zpečetí lásku k milovaným osobám. Nyní zjistíte, že skutečně Vaše náklonnost se ubírá tím správným směrem. Užívejte si stabilitu Vašeho života a přemýšlejte, co by se dalo vylepšit nejen ve Vašem osobním životě, ale také v tom profesním. V dalším roce Vám to dodá dostatek sil poprat se s osudem.


Štír

Minulý "měsíc úvah" ve Vás vyvolá touhu vše měnit. Budete proto chtít Váš život obrátit vzhůru nohama. Rok sice končí, ale Váš nový život začíná. Protože změna je život. Postarejte se o to, aby byl lepší než ten minulý.


Střelec

Na konci roku jsou Vám hvězdy opět příznivě nakloněny a proto bude patřit mezi klidné a stabilní měsíce. Možná je vhodná doba na rekapitulaci roku, který pro Vás byl příznivý. Zkuste si zachovat optimistickou mysl a mělo by se Vám dařit i nadále. Nicméně čerpejte energii, jelikož nevíte, co Vás potká v roce následujícím.


Kozoroh

V prosinci oceníte některého ze svých přátel, jelikož Vám prokáže službu nevyčíslitelné hodnoty. Ukáže se, jak jsou Vám někteří lidé oddaní a věrní, proto si těchto lidí važte a hýčkejte si je. Budou Vám stát po boku hlavně v těžkých chvílích.


Vodnář

Konec roku se spjat s novými plány a myšlenkami. Důvěřujte sami sobě, své svobodomyslnosti a dokážete věci, o kterých se Vám ani nesnilo. Jelikož síla Vašeho pozitivního myšlení a moci je nevyčíslitelná. Avšak nesmíte to přehnat a dovolit, aby Vám sláva stoupla do hlavy.


Ryby

Konec roku bude poklidný, budete si užívat partnerské věrnosti a spokojenosti. Zkuste na sebe být méně přísní a spokojit se s Vaším životem takovým, jaký je. Tato harmonie a souznění Vám pomohou načerpat energii do nového roku.



Vaše Věštírna Jednička