CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na měsíc prosinec 2023 od vědmy Marty

Horoskop na měsíc prosinec 2023 od vědmy Marty

Řídit se rozumem se zdá na první pohled bezpečné. Často se stává, že pokud o něčem příliš dlouho přemýšlíme, nakonec to neuděláme. Mnohým lidem už se stalo, že takto promarnili svou životní šanci. Nenechte si proklouznout život mezi prsty. Hrajte si, buďte zvídaví a odvážní. Odvaha se Vám v tomto období vyplatí a Vy poznáte, že jste hodni lásky a že jste milováni.


BERAN (21.3. - 20.4.)

Prožíváte velmi vášnivé období. Máte chuť budovat a to i za cenu manipulace s ostatními. Pokud Vás někdo brzdí, velmi Vás to rozzlobí a cítíte se svázaní. Uvědomte si, že svým jediným věznitelem jste Vy sami. Nenechte se ovládat a nechtějte ovládat.

Láska: Do Vašeho vztahu vstoupí třetí osoba a Vy budete muset čelit žárlivosti svého partnera. Bude záležet na Vás, jak se zachováte a jakým směrem se vydáte. Pro mnohé bude prosinec měsícem zamilovanosti a nových lásek, které mohou vnášet konflikt do původního vztahu. Nad vším bude dominovat Vaše vášnivá povaha.

Finance: Nějaké peníze v tomto měsíci sice obdržíte, ale nebude to rozhodně tolik, kolik byste potřebovali. Dobře se bude dařit těm, kteří studují a mají možnost si v tomto období vylepšit studijní výsledky.

Zdraví: Využijte pro zlepšení svého zdraví svou duševní sílu. Snažte se co nejvíce odpočívat a načerpejte novou energii. V následujících měsících ji budete potřebovat.


BÝK (21.4. - 21.5.)

To, co Vám rozhodně chybět nebude, je energie. Problém nastane ve chvíli, kdy nebudete úplně přesně vědět, jak s ní naložit. Každopádně si po prožitých těžkostech trošku odpočinete a načerpáte nové síly. Štěstí je Vám nakloněno.

Láska: Velmi dobře si uvědomujete, že takto to už dál nejde. Je potřeba, aby ve Vašem vztahu došlo k projasnění. A to i za cenu, že se dostanete do stavu, kdy partner bude těžce zvládat Vaši upřímnost. Je to ale cesta, kterou musíte projít, abyste zase chytili správný směr a mohli se nadechnout. Pokud vztah nemáte, rozhodně jej v tomto období nehledejte.

Finance: Chcete ovládnout osud, ale ve skutečnosti jste sami ovládáni. Uvědomte si svou hodnotu a podle toho jednejte. V práci Vás čekají nové úkoly, které budou mít za cíl stabilizovat Vaše nejisté výdělky.

Zdraví: Určitě je dobře, když své zdraví konzultujete s ostatními. Ale zvláště v tomto období je důležité, abyste naslouchali svému tělu. Budete vědět, co udělat.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Neberte se moc vážně a radujte se z každého okamžiku. Zkuste se oprostit od materiálních věcí a mějte víru, že všechny Vaše potřeby budou postupně naplněny. Jste v bezpečí a můžete žít přesně podle svých představ.

Láska: Po přestálých těžkostech v lásce stojíte na prahu velmi krásného období. Mnozí Blíženci započnou v tomto období nový vztah, který se bude vyznačovat vytrvalostí a dokonce může skončit svatbou. U stávajících vztahů dojde k projasnění, které bude znamenat nový začátek nebo ukončení, které bude pro Vaše nejvyšší dobro.

Finance: Budete se muset opírat především o své zkušenosti a dovednosti. Je vhodná doba zaměřit se na získání nových informací a aplikovat je do praxe. Budou Vám svěřeny těžké úkoly, které však nakonec zvládnete a vytvoříte si dobrou finanční základnu.

Zdraví: V tomto období bude pro Vás velmi důležité cvičení. Přitom byste se měli zaměřit hlavně na protahovací cviky a správnou životosprávu.


RAK (22.6. - 23.7.)

Otevřete se novým myšlenkám a zkuste o svém životě popřemýšlet z jiného úhlu. Máte velmi silnou intuici, která Vás vede správně. Nenechte se ovlivňovat okolím a udělejte to, co považujete za správné.

Láska: Toužíte po stabilní vztahu bez materiálních starostí. To je ale dlouhodobě nemožné a tak jako v životě, tak i v lásce budete muset projít i špatným obdobím. Nenechte si tím zkazit své ideály a věřte, že nejste sami, kteří se musí vyrovnat i se ztrátou. Teď Vás sice čeká krásné období, ale nelpěte tolik na partnerovi. Jistotu najdete v sobě.

Finance: Pokud jste uvažovali o změně práce, udělejte to právě teď. Máte před sebou velmi dobré období, které Vás směruje k úspěchu právě na poli práce a financí. Vše co teď uděláte pro zlepšení Vašeho rozpočtu, se rozhodně vyplatí.

Zdraví: Jste příliš strnulí a potřebovali byste uvolnit napětí z těla. Zajděte si na dobrou masáž - a to nejlépe celého těla.


LEV (24.7. - 23.8.)

Toto období bude pro Vás jakýmsi obdobím růstu a to jak v širší rodině, tak v práci. Klid, který z Vás vyzařuje, bude blahodárně působit na okolí a přinese Vám úspěch. Teď není kam spěchat, spíše využívejte každé volné chvilky, abyste si odpočinuli.

Láska: V lásce usilujte o větší otevřenost. Mezi Vámi a Vašim partnerem je cosi, o čem spolu nemluvíte a co by mohlo zapříčinit ukončení vztahu. Vše řešte v klidu a nenechte se vyvést z rovnováhy. Nezadaní Lvi by rozhodně v tomto období neměli začínat nový vztah a věnovat se více odpočinku. Nezávazný flirt ovšem rozhodně není na škodu.

Finance: V práci se Vám bude dařit zejména v oblasti vztahů se svými spolupracovníky nebo zákazníky. V tomto období můžete navázat přátelské vztahy, které Vám do budoucna přinesou stabilitu. Očekávejte menší, ale stabilní finance.

Zdraví: Zdravotní problémy, které Vás dlouhodobě trápí, již neházejte za hlavu a začněte je řešit. Bude se Vám dařit, pokud vezmete odpovědnost za své zdraví do vlastních rukou.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Nacházíte se v období převratných změn, kdy Vám ze života odejdou věci nebo osoby, na kterých jste doposud lpěli, ale už Vám neslouží. Tyto změny však vytvoří prostor pro pozitivní vývoj Vašeho života.

Láska: V partnerském vztahu vnikne konflikt, který bude mít pozitivní dohru. Váš citový život dostane nový směr a bude velmi stabilní a vyrovnaný. Můžete též očekávat milostný návrh od osoby, která na Vás již delší dobu myslí, jen se zatím neodvažovala se více projevit. Bude záležet jen na Vás, zda tuto nabídku přijmete.

Finance: Pro zaměstnané může tento měsíc přinést povýšení, které sebou zároveň nese přidělování nesnadných úkolů. Po finanční stránce to ale zatím nepřinese kýžené výsledky. Pokud práci hledáte, máte velkou šanci získat dlouhodobější úvazek.

Zdraví: V péči o své zdraví se zaměřte také na alternativní metody. Nejedná se sice o náhražku zdravotní péče, ale rozhodně to podpoří Vaši vitalitu.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

V tomto období se může přihodit ve Vašem životě několik změn najednou. Přitom některé z nich mohou mít povahu ničivého charakteru. To, co bude na první pohled spíše negativní, se však nakonec obrátí ve Váš prospěch.

Láska: V lásce se bude dařit zejména zadaným Vahám. Na partnera budete pohlížet s láskou a respektem. Nebojte se zároveň otevřeně mluvit o svých potřebách a pocitech, protože pro Váš vztah je důležité svobodné vyjadřování. Pokud takový vztah nemáte a dostanete milostnou nabídku, přijměte ji jen tehdy, pokud z partnera ucítíte sílu a upřímnost.

Finance: V práci dojde k průtahům, které budou mít za následek nepříjemný pocit frustrace a nepotřebnosti. Ani výdělky nebudou takové, jaké byste si zasloužili, ale nevěšte hlavu. Je to situace dočasná. Na jejím konci bude nepříjemná změna s dobrým koncem.

Zdraví: Rozhodně byste měli více odpočívat a o práci doma se rozdělit i s ostatními členy rodiny. Zbytečné přepínání sil by Vám mohlo dlouhodobě uškodit.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Po nepříliš dobrém období přichází období harmonie a plánovaní budoucnosti, která je ozářena světlem lásky. Ať teď naplánujete cokoli, bude se Vám dařit. Bylo by dobré pokud byste své plány začali v tomto měsíci i realizovat.

Láska: V lásce zažíváte šťastné období. Měli byste si všímat i drobných gest, které jsou snahou o sblížení se s Vámi. Neodmítejte komunikaci s lidmi, kteří jsou Vám příjemní. Právě naopak se snažte utvořit si přátelské vazby s více lidmi. Pro své okolí máte zvláštní kouzlo přitažlivosti a umíte rozdávat radost.

Finance: Pokud se chystáte rozjet něco nového, nemohli jste si vybrat lepší dobu. Přitom se rozhodně nemusíte spoléhat na štěstí. Práce Vám půjde sama od ruky a přijde i odměna v podobě adekvátního zisku.

Zdraví: Problémy, které jsem měli se zdravím, se zvolna napravují. Může dokonce dojít k velmi rychlému vývoji pozitivním směrem.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Dostáváte se do období, kdy budete procházet velkým duchovním vývojem a nastavíte ve svém životě pozitivní změny. Bude se to týkat zejména oblasti práce, kde musíte přehodnotit Váš dosavadní postoj a přijmout razantnější opatření.

Láska: Mnozí Střelci v tomto období ožijí zejména po sexuální stránce. Právě blízkost partnera Vás bude naplňovat radostí a budete si chtít rozkoše užívat co nejvíc. Neznamená to pro Vás jen samotný akt, ale povyšujete tělesný kontakt na určitou formu meditace, což Vám přinese pozitivnější pohled na život.

Finance: Dostane se Vám šance na lepší profesi, ale Vám se do toho nebude chtít, protože to bude znamenat razantnější změnu profesní orientace. Svým přístupem můžete promarnit šanci, která se už nevrátí a nepřímo tak zavinit vlastní bankrot.

Zdraví: Vašemu tělu velmi škodí chemikálie a zplodiny z ovzduší. Měli byste se vyhýbat zakouřenému prostředí a nekonzumovat polotovary.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

V tomto období budete zaznamenávat větší či menší úspěchy, které budou mít trvalejší charakter v oblasti financí a zdraví. O něco hůře na tom budete v lásce, kdy klidné období bude brzy končit a Vy se budete muset rozhodnout, co dál.

Láska: Partner s Vámi nehovoří vždy na rovinu a něco před Vámi skrývá. Nemáte chuť se hádat a proto se konfrontaci vyhýbáte, jak nejvíce můžete. Budete muset ale svůj postoj přehodnotit a usilovat o pročištění vztahu. Pro některé Kozorohy bude konec roku znamenat i ukončení nefungujícího a falešného vztahu.

Finance: Abyste z práce vytěžili maximum, budete se muset více soustředit. Zvláště předvánoční shon Vám dá trošku zabrat. Po finanční stránce se Vám bude dařit velmi dobře a dočkáte se i nečekaného přísunu peněz.

Zdraví: Poslední dobou trpíte nedostatkem kvalitního spánku. To se může časem velmi negativně projevit. Zkuste více odpočívat i během dne.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Pro druhé lidi velmi často a rádi přinášíte oběti, ale teď nastal čas se rozhodnout mezi obětavostí a naplněním vlastních cílů, přání a snů. To neznamená bezohlednost, ale lepší rozdělení času a určení si priorit i pro vlastní naplněný život.

Láska: Láska bez vášně je jako dort bez cukru či sladidla. Vy vášeň dlouhodobě postrádáte a žijete v mylné představě, že je to tak v pořádku. Promluvte si o tom s partnerem a společně nalézejte možnosti, jak do Vašeho vztahu vášeň vrátit. U nezadaných může dojít při navázání nového vztahu k odmítavému postoji zbývajících členů rodiny.

Finance: Větší starosti Vás čekají právě na poli financí. Pozor na ztráty peněz a neuvážené nákupy. V práci se snažíte mít všechno perfektní, ale přesto se Vám příliš dařit nebude. Je na čase zvolnit a poohlédnout se po nových možnostech.

Zdraví: Stres Vám velmi škodí. Vždy, když Vás něco rozčílí, zkuste se zase co nejdříve uklidnit. Nic z toho, proč se zlobíte, Vám zdraví nenavrátí.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Máte dostatek síly na to, abyste začali řídit svůj život. Budete mít dostatek energie, abyste překonali překážky a zvítězili tam, kde to bude potřeba. Díky své odvaze budete schopni odklonit problémy, které by Vás jinak potkaly.

Láska: Partner Vám bude věnovat zvýšenou pozornost a bude se snažit Vás hýčkat. Určitě to neodmítejte a nechte se rozmazlovat. Nenechte se však ovládat a stůjte nohama na zemi. Toto období je velmi dobré pro začátek nového šťastného vztahu. Ve druhé dekádě dostanete nečekanou zprávu, která vnese nové světlo do Vašeho milostného života.

Finance: Větší zisky Vám přijdou zejména z obchodních smluv a částečně se bude jednat i o peníze, které přijdou z ciziny. V práci se Vám bude dařit velmi dobře. A to zejména těm, kteří hodně cestují a nebojí se riskovat.

Zdraví: Víte sami nejlépe, co udělat, abyste se cítili dobře. Zatím ale nemáte potřebnou disciplínu k tomu učinit pozitivní změny. Věřte, že není na co čekat.


Přeji Vám hlavně dobré zdraví a příjemné Vánoce.


Vaše Marta / Věštírna Jednička