CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop na září 2022 od Marty

Horoskop na září 2022 od Marty

Přečtěte si krátký horoskop na toto září. Připravila jej pro Vás vědma Marta.

Beran (21.3. - 20.4.)

Urovnejte si své myšlenky, vše děláte až moc v emocích. Tento měsíc si dávejte pozor na peníze, může Vás překvapit nečekané vydání. Neshody v partnerském vztahu se dají pomalu do pořádku. Někdy je potřeba ustoupit a ne pořád bojovat za každou cenu.


Býk (21.4. - 21.5.)

Pokud plánujete na září dovolenou, tak jste udělali dobře. Potřebujete si odpočinout, relaxujte a užívejte si klidu. V práci budete mít pocit, že nic nestíháte, proto si vše dobře zorganizujte. Jinak v tom budete mít ještě větší nepořádek. Pozor na intriky na pracovišti.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

Nenechte se manipulovat svým partnerem, "zaslepuje" Vás a pak nevidíte, jaký vztah má k Vám doopravdy. Je na čase si dát osobní i pracovní věci do pořádku. Už dlouho čekáte na to, kdy to přijde, že se posunete dopředu.


Rak (22.6. - 23.7.)

Tento měsíc budete řešit zdravotní problémy. Únava a stres se na Vás podepsaly. Myslete víc na sebe, buďte trochu sobecký člověk - zdraví máte jen jedno. Pomalu se zase dáte do pořádku. Ke konci měsíce se zlepší i pracovní oblast, ve které se Vám začne dařit.


Lev (24.7. - 23.8.)

Někdy to s Vámi není jednoduché. Jste člověk, který chce vládnout svému okolí. Vaše nároky na Vašeho partnera už hodně vyčerpávají. Snažte se ho lépe pochopit. Vidíte jen sebe a nikoho jiného. Krize ve vztahu se může zhoršovat. Jednejte v klidu a bez emocí.


Panna (24.8. - 23.9.)

Po dovolené se cítíte celkem v pohodě, pokud však moc nepřemýšlíte. Budete mít možnost změnit zaměstnání, nabídka se může objevit ke konci měsíce. Polepšíte si po finanční stránce. V rodině očekávejte překvapující zprávu.


Váhy (24.9. - 23.10.)

Naslouchejte svému srdci a nedělejte nic, do čeho Vás někdo vyloženě nutí. Důvěřujte své intuici. Nehleďte na okolí, ať si říká kdo chce co chce. Jste tvůrcem svého osudu. Přijměte vše, co nyní bude přicházet do Vašeho života, bez obav a strachu.


Štír (24.10. - 22.11.)

V oblasti práce to nebudete mít jednoduché. Dodržujte řád a disciplínu. Je potřeba nastavit rovnováhu ve všech činnostech a aktivitách. Klidné rodinné zázemí je pro Vás na prvním místě. Dopřejte si zábavu a sport.


Střelec (23.11. - 21.12.)

V partnerském vztahu budete prožívat rušné období. A pokud máte zatím krátkodobý vztah, partner projeví, co v sobě skrývá. Zaměřte se na to, co vám napoví Váš vnitřní hlas a srdce. Rozum to vidí jinak. Zrodit by se mohly velké plány. Zlepšit by se měly i finance.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Pozor na investice a uzavírání obchodních smluv, které budou nepřiměřeně lákavé. Buďte opatrní. Peněženka je nedostatečně zaplněná a proto se nenechte zlákat. Na podzim se Vaše finanční situace zlepší. Naskytne se Vám výhodný přivýdělek.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Držet by se vás mělo štěstí, budete realizovat Vaše touhy a přání. V pracovní oblasti Vás budou čekat změny, rozšíříte své aktivity na poli kariéry. Také příjemná událost, jako například svatba nebo přírůstek do rodiny, Vás rozveselí. Dopřejte si klid a pohodu.


Ryby (20.2. - 20.3.)

Nastal čas se nechat hýčkat - kosmetika, masáž, které dlouho odkládáte. Teď si to plňte. Nechte se rozmazlovat. Vaše sny a plány, i když Vám mohou připadat bláznivé, se můžou splnit. Věřte tomu, protože nic není nemožné. I tak s nimi nakládejte opatrně.


Vaše Marta / Věštírna Jednička