CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop podle tarotu na měsíc únor 2023

Horoskop podle tarotu na měsíc únor 2023

Věci, které dlouho stagnovaly, se dají do pohybu směrem k vyřešení celé situace. Štěstí bude přát lásce, a to jak nové, tak stávající. Přesto, že je jaro ještě v nedohlednu, vibrace pozitivní energie a vesmírné lásky prostoupí životy mnoha lidí.


BERAN (21.3. - 20.4.)

Berani stojí před složitou životní změnou, na kterou již dlouho čekali. Mají v sobě dostatek životní moudrosti a empatie na to, aby vše zvládli a posunuli se na duchovní cestě "vpřed". Sledujte fáze měsíce. Zejména pro Vás bude důležitý úplněk a doba těsně po něm. V lásce si budete opravdu užívat souznění s partnerem, ale nejen s ním. Vaše charisma bude působit i na ostatní lidi a Vy budete mít hned několik důvodů k oslavám. Užívejte si své přirozenosti a zůstaňte jí věrní. Vyvarujte se přílišné poživačnosti a chtíče. Sportujte - pohyb je to jediné, co Vám pomůže usměrnit Vaši energii a pročistit si hlavu.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Máte velké porozumění pro věci kolem sebe, ale někdy úmyslně „zavíráte oči“, abyste se vyhnuli nepříjemnostem. Okolnostmi budete přinuceni učinit rozhodnutí, které neustále odkládáte. Bude to pro Vás velký posun dopředu. V partnerském životě Vás čekají drobné rozmíšky, které vzniknou pro jediný cíl – prosazení se ve vztahu a získat "vedoucí" postavení. Za vším se skrývají nenaplněná přání a očekávání. Tímto postupem se však situace nezlepší. Daleko účinnější bude důvěrný a otevřený rozhovor s partnerem. Když něco chcete, řekněte si o to. Upravte si jídelníček a velmi pečlivě si hlídejte, co jíte. Možné zažívací problémy Vás mohou potrápit zejména v druhé polovině února.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Zpomalte a naslouchejte své duši. Klid, po kterém toužíte, musíte najít v sobě. A to i během dramatičtějších změn. Mějte trochu více trpělivosti a nechtějte mít všechna řešení hned. Jste v bezpečí. V lásce to, co dávno tušíte, se stává skutečností. Je potřeba opustit staré vzorce chování a začít jinak, po svém. Pro mnohé to bude znamenat ukončení stávajícího vztahu, jiní budou muset přehodnotit své priority a vše nepotřebné opustit. Tříštíte síly a to Vás stojí zbytečně mnoho energie. Ve financích nepodléhejte panice a nepouštějte se do riskantních obchodů. 


RAK (22.6. - 23.7.)

Věnujte dostatek času meditaci a přemýšlení o životě. Jsou věci, na které se nedíváte dobře a je potřeba, abyste informace lépe zpracovávali. A to tak, aby Vám co nejlépe sloužily. Nebojte se, že promarníte čas. Právě teď máte šanci "prohlédnout". V tomto měsíci Vás v lásce čekají mnohá překvapení, která mohou potěšit i zarmoutit. Dozvíte se věci, o kterých jste neměli ani tušení. Nezadané čeká seznámení s někým novým. A bude to láska na první pohled. Začnete se na svět dívat jinýma očima. V zaměstnání Vás čeká hodně pozitivních dojmů a příjemně strávený čas s kolegy. Dobře se bude dařit zejména těm, kteří pracují v umělecké činnosti nebo vymýšlejí něco kreativního. Můžete obdržet nečekanou sumu peněz. Ošetřujte si pravidelně nohy a snažte se je co nejvíce procvičovat. Můžete mít pocit těžkých unavených nohou.


LEV (24.7. - 23.8.)

Přemýšlejte více o věcech kolem sebe a nevycházejte z předpokladu, že když v minulosti něco nevyšlo, musí to nutně dopadnout zase špatně. Mějte více trpělivosti a pokory a situace se postupně vyřeší samy. Partner k Vám bude velmi pozorný, ale bude od Vás vyžadovat jistou dávku poslušnosti, což se Vám líbit nebude a může to vyvolat drobnější rozmíšky. Nebojte se, že přijdete o svou sílu, když občas necháte partnera, aby projevil svou převahu. Nezadaní se mohou těšit na příjemný telefonní hovor nebo dopis. Práce, kterou děláte, z určité části potlačuje Vaše schopnosti a nenechává Vás ukázat, co vše umíte. Nezapomínejte na pravidelný odpočinek.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Neustále máte pocit, že se musíte pro druhé obětovat. Někdy je to zapotřebí, ale Vy byste si především měli uvědomit, že si také zasloužíte být "na výsluní" něčí péče. Zkuste si o tom promluvit s okolím. Vášeň a láska jdou ruku v ruce. A ve Vašem případě to platí dvojnásobně. Budete kolem sebe šířit zvláštní napětí, které bude přitažlivé pro ostatní. Pokud začnete nový vztah, bude se jednat o velmi vášnivou záležitost. Pozor na nevěru partnera. Ve financích se Vám bude celkově dařit dobře. Řiďte se intuicí, která Vám v pravý čas napoví, co je potřeba udělat. Pokud jste uvažovali o studiu nebo změně zaměstnání, je to vhodná doba na učinění počátečních kroků. Zdraví Vás trošku potrápí, ale většinou si nemoci přivodíte sami svou špatnou náladou a nespokojeností. Myslete více pozitivně.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Buďte více otevření novým myšlenkám, které k Vám přicházejí. Jsou to střípky pravdy, ze kterých se poskládá Vaše budoucnost. Na konci měsíce Vám bude jasné, že jste opravdu na dobré cestě k úspěchu. V lásce se Vám bude dařit skvěle na všech frontách. Pokud jste sami, věřte, že to tak dlouho nezůstane. Potkáte partnera, se kterým navážete dlouhodobější vztah. Zadaní si také přijdou na své. Vztahy v rodině se vylepší a Vy se budete cítit skvěle. V tomto měsíci se příliš nezadlužujte. Budete mít pocit, že se Vám nedaří tak, jak byste si představovali, ale je to jen dočasné. Snažte se vyjít s financemi, které máte k dispozici. Co se týče zdraví, hlídejte si cholesterol a hladinu cukru. Začněte se lépe stravovat a nově nabytá energie Vám přinese více radosti do života.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Ve Vašem životě je spoustu nevyjasněného a nevyřčeného. Teď začnou postupně všechny problémy vylézat na povrch a budou Vám komplikovat mnoho oblastí života. Nezbude nic jiného, než je začít postupně řešit. V lásce přijde jisté ochlazení a Vy si nejste úplně jistí, co vlastně cítíte. Jediným správným řešením je otevřenost ve vztahu a důležité je dřímající konflikty nepotlačovat, ale naopak hledat z celé situace otevřené a čestné řešení. Pokud uvažujete o navázání nového vztahu, raději ještě měsíc počkejte. V práci se Vám dostane uznání za Vaše výkony, ale pro Vás to zase tolik neznamená. Nemáte na sebe zbytečně velké nároky? Ve financích sice nevyděláte obrovskou sumu, ale na spokojený život to bude stačit. Dejte si pozor na to, aby Vás špatná nálada neovlivnila více, než byste si sami přáli.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Velmi toužíte po úspěchu a dostali jste se do fáze, kdy jste pro to ochotni udělat opravdu hodně. Nenechávejte se tolik ovládat chtíčem a snažte se najít v životě i jiné věci, pro které stojí za to něco obětovat. V lásce máte velmi plodné období. Vše nahrává tomu, abyste začali úplně znovu a lépe. Stávající vztahy dostanou nový náboj a Vy budete spokojení a velmi šťastní. Je to také vhodné období pro nastartování nového vztahu. Neseďte doma a jděte ven. Láska na Vás čeká... Naleznete kolem sebe dostatek lidí, kteří Vám rádi pomohou a budou Vám k ruce, kdykoli to bude potřeba. Chraňte si svoje ruce před zbytečnými nehodami a úrazy, které Vás mohou potkat na cestách.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Důležitá pro toto období je vyváženost duševní a fyzické stránky Vašeho života. Snažte se ani jednu nezanedbávat, přestože nakonec se budete muset jedné z nich věnovat více. Dařit se Vám bude zejména v mezilidských vztazích. A to zejména těm, kteří mají trvalý vztah. Je to období, kdy se láska mezi partnery posílí a bude přinášet oběma stranám uspokojení. Nebojte se budoucnosti a nesnažte se vše si promýšlet dopředu. Mohlo by to ve Vás vyvolávat pocity stísněnosti a ty do lásky nepatří. Ve financích Vás čeká poměrně dobré období, kdy vytěžíte z minulosti, ale zároveň se posunete směrem k novým možnostem v povolání. To, co máte již dlouhodobě v plánu, je správná cesta a je čas tyto plány zrealizovat. Zdravotně se nebudete cítit moc dobře. U někoho to může znamenat i možný chirurgický zákrok, většinou ale bude stačit úprava životosprávy.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Kolem Vás je určité tajemství, které má být odhaleno. Snažte se trávit co nejvíce času o samotě a přemýšlet o svém dosavadním životě. Nedělte se o své pocity s ostatními příliš brzy, spíše je nechte dozrát. V lásce se začínáte trošku nudit a máte pocit, že více dáváte, než dostáváte. To nemá dobrý vliv na Vaše vztahy a může to vyvolávat rozhovory směřující k rozchodu. Především si ujasněte, co od života chcete a svému okolí to nenápadně sdělujte. To, že si svá přání stále necháváte pro sebe, Vás nikam neposune. Peníze budete muset trošku šetřit, ale na slušný život to stačit bude. Neodmítejte chválu v práci a více se snažte prodat svoje schopnosti a přednosti. Pokud překonáte stud, dostanete přidáno a ještě budete velmi váženou osobou. Ve zdraví Vás mohou potrápit drobné infekční virózy a také možné bolesti kloubů a svalů. Jezte hodně zeleniny a dopřejte si kvalitní masáž.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Oplýváte velkým množstvím tvořivé energie, kterou by bylo škoda nevyužít. Hodně překážek jste již překonali. Teď je potřeba naplno se věnovat svým cílům a dotáhnout je do konce. Neváhejte a začněte hned. S partnerem se snažte trávit více času. Vyčleňte si čas na společné koníčky, zajděte si do kina nebo na večeři. Může se Vám postupně podařit navázat na to, co se Vám v minulosti na Vašem vztahu tolik líbilo a co s příchodem starostí bylo potlačeno. U nezadaných vstoupí do jejich života nová láska, nápadně podobná té předešlé. Ve financích se Vám bude dařit velmi dobře a největší výhody pro vás plynou ze spolupráce s ostatními. Nebojte se pomoc přijmout a také ji sami nabízejte. Zisky se dostaví a Vy budete s jejich výší spokojení. Ve zdraví pozor na problémy s očima. V lehčích případech bude stačit více spánku, ale pokud problémy neustanou, raději vyhledejte lékaře.

Přejeme Vám příjemný měsíc únor.

Vaše Věštírna Jednička