CZ / SK

0900 712 800
alebo 0900 699 104
     VOLAJTE. Cena 2 €/min, resp. 1,6 €/min vrátane DPH.


« zpět

Horoskop podle TAROTU od Markéty na červenec 2018

Horoskop podle TAROTU od Markéty na červenec 2018

Červenec bude velmi kouzelný měsíc. Mnozí lidé ucítí jeho magické poselství a lépe budou rozumět sdělením vesmíru a dokáží je aplikovat do praxe tady na Zemi. To je mimo jiné také důvod, proč je tento měsíc vhodný pro nové začátky jak v podnikání, volbě oboru a práce, tak i pro začátky v partnerských vztazích.

BERAN (21.3. - 20.4.)

Do Vašeho života přichází hodně změn a bude se dít příliš mnoho věcí najednou. Nebudete to mít vůbec snadné, protože budete potřebovat dělat rychlá rozhodnutí a ve Vašem okolí je docela dost lidí, kteří Vám nepřejí. Máte však blízko sebe ženu, duševně krásnou, milující a pečující. O tu se můžete s přehledem opřít. Jinak buďte na pozoru před lží a pomluvami. Na konci měsíce už budete hodně unavení. Ale nebojte se, nakonec vše s přehledem zvládnete. Je možné, že budete velmi těžit z chyby druhého člověka, který je Vašim nepřítelem.

BÝK (21.4. - 21.5.)

Červenec bude pro Vás velmi náročný. Ztratili jste ve Vašem okolí někoho, kdo pro Vás hodně znamenal. Nebo se o jeho ztrátě teprve dozvíte. Ztráta neznamená vždy jen smrt, ale ukazuje například na ztrátu sympatií toho člověka, které jste doposud sdíleli. Dostanete se do slepé uličky a nebudete přesně vědět, jak postupovat dál. Nemusíte se ale bát, neboť toto se děje z určitého důvodu. Máte se naučit přijímat dary, které jsou Vám nabízeny a nelpět tolik na starém a nepotřebném. Důležité pro Vás bude také odpoutání se od světského.

BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Dívejte se na své problémy s rozumem a dejte na svůj zdravý úsudek. V tomto období to bude pro Vás obzvláště důležité. Přemýšlejte o tom, co jste kdy ztratili a hlavně proč. Jen uvědomění si vlastních chyb Vás posune dopředu. Nebojte se vrátit i více do minulosti. Vašich ztrát však neželte. Naopak je oslavujte a buďte za ně vděční, protože právě ony zapříčinily, že jste se stali moudřejšími. Přijímejte lásku ostatních. Čeká Vás šťastná změna k lepšímu. Takový malý, pro někoho však i větší obrat v životě.

RAK (22.6. - 23.7.)

Věci nejsou takové, jak se na první pohled zdají. Máte nasazen závoj iluzí a je pro Vás velmi obtížné jím "prohlédnout". Čeká Vás ještě dlouhá cesta k poznání. Vaši andělé to vědí a proto Vám bude v průběhu měsíce doručena zpráva, která Vám dopomůže k nalezení správné cesty. Máte před sebou šťastnou změnu a může jich být klidně i více. Věci se dějí velmi rychle a vše je to proto, abyste se na svět dokázali podívat z jiného úhlu. Nenechte se příliš zahltit myšlenkami a raději prostupte své dny nejrůznějšími činnostmi, které Vám dovolí "odpoutat se".

LEV (24.7. - 23.8.)

Zamyslete se nad tím, zda jste se nechovali poslední dobou nezodpovědně, a to zejména v oblasti financí. Neměli byste utrácet lehkovážně a spíše si něco šetřit stranou na horší časy. Pokud hledáte vhodné bydlení, právě v červenci byste si jej měli pořídit. Toto je pro Vás velmi vhodná doba na koupi nové nemovitosti nebo opravu stávajícího domu či bytu. Určitě se do toho pusťte, práce Vám půjde pěkně od ruky. Je to zároveň doba vhodná na posilování vztahů v rodině. Pokud máte s někým konflikt, měl by se urovnat nebo zklidnit.

PANNA (24.8. - 23.9.)

Pokud nemáte vztah, je velká pravděpodobnost, že právě v červenci potkáte novou lásku. Tento měsíc je pro Vás ve znamení vášně, a ta se může projevit i ve stávajících vztazích. Pokud se snažíte o miminko, tak je také zvýšená pravděpodobnost, že se to nyní podaří. Tento měsíc je pro Vás zkrátka měsícem lásky a naděje. Právě naději byste neměli ztrácet, protože nyní prostupuje celým Vašim životem a dává směr Vašim snům. Neodmítejte to, co Vám nyní život nabízí, protože je to jedinečná příležitost jak svou situaci vylepšit.

VÁHY (24.9. - 23.10.)

Tento měsíc je vhodný pro nové začátky v oblasti financí. Opírejte se zejména o muže, protože jeden z nich Vám bude v této oblasti velmi ku prospěchu. V lásce to vypadá, že máte na očích růžové brýle a úplně nevidíte, co se kolem Vás děje. Možná je Váš vztah vášnivý, nebo se cítíte zamilovaně, ale měli byste se na celou věc také podívat z hlediska rozumu a hlavně intuice. Někdy nám v hlavě bliká varovné světýlko a my jej ignorujeme, nebo jej nechceme vidět. V tomto období budete muset pravděpodobně učinit nějaké rozhodnutí.

ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Věci světské byste měli opustit. Máte velmi jasnozřivé období a budete vnímat vše trošku jinak než obvykle. Toho byste měli náležitě využít a zaměřit se zejména na nové počátky ve vztazích a lásce. Jinak bude červenec ve znamení zpráv, které k Vám přijdou, aby otevřely další cestu. Zprávy se mohou týkat jak financí, tak ostatních oblastí života. Pokud nechcete počít potomka, měli byste dbát na "ochranu". V tomto období je velká pravděpodobnost zplození nového života.

STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Situace, ve které se nalézáte, se pohne dopředu. Bude to pro Vás každopádně dobré, protože to bude v rámci spravedlnosti. Sklidíte, co jste zaseli a budete moci pokračovat dál. Situace se bude týkat především rodinného života a přátel. Můžete někoho ztratit a také můžete někoho získat. Budete muset změnit svůj postoj k citovým otázkám a nabrat zejména v lásce nový směr. Měli byste si sednout a zamyslet se nad vlastní minulostí, přijmout i nepříjemná fakta, poučit se a jít dál. To je jediná cesta k úspěchu.

KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Velmi Vás bude naplňovat trávení času z rodinou. Budete se cítit skvěle a to zejména ve společnosti žen z rodiny a žen z okruhu přátel. To, co jste si dlouho přáli, se vyplní a Vy budete mít neuvěřitelnou radost. Proto je vhodné na červenec naplánovat oslavy a setkávání s lidmi, na kterých Vám záleží. Dále byste se měli věnovat věcem okolo bydlení a domácnosti a dořešit vše, co máte rozděláno nebo naplánováno. Je příhodná doba na řešení vztahů v rodině. Vše, co bylo zlé, odchází. A Vy si můžete konečně na chvíli odpočinout.

VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Pozor na skryté vášně, které s Vámi mohou v tomto období cloumat. Nenechte se v žádném případě nikým manipulovat a také Vy nikým nemanipulujte. Vypadá to na vášnivě prožitý červenec, na který budete dlouho vzpomínat. Ve Vašem životě probíhají změny a události nabírají rychlé tempo. Může dojít k obnově rodiny, a také může jít o navázání nového partnerského vztahu. Velmi se Vám bude dařit v oblasti financí. Může jít o zajímavou pracovní nabídku a také rozvoj podnikání. To vše k Vaší spokojenosti.

RYBY (20.2. - 20.3.)

Stále vzpomínáte na minulost a stavíte si vzdušné zámky. To Vám moc neprospívá. Sníte o něčem, co nemá úplně reálný základ. A odmítáte to, co se Vám nabízí. V červenci se Vám dostane nové příležitosti a záleží na Vás, zda jí přijmete nebo ne. Bude se ze začátku jevit jako něco, co Vám přinese spíše mrzutosti a také to tak nějaký čas bude. Nakonec se však ze všeho dostanete, ale bude to muset být vlastní silou a aktivitou. Budete muset začít znovu a ten začátek bude poněkud komplikovaný. Máte však velkou ochranu. A to je pozitivní.


Přeji Vám ze srdce tajemný, magický a hlavně krásný měsíc červenec.

Vaše Markéta / Věštírna Jednička