CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Pozvání k úplňkovému rituálu 22.2.2016

Pozvání k úplňkovému rituálu 22.2.2016

Tento úplněk nám pomůže ukončit nevyhovující situace, které nás až dosud brzdily, škodily, nebo dlouhodobě nevyhovovaly. Máme možnost poslat novou energii tím směrem a tam, kde najdeme uspokojení, štěstí, lásku a zdraví. Zbavit bychom se měli všeho falešného a vyčerpávajícího. Všechno, co se dlouhá léta táhlo, se bude ukončovat. Co nám má nadále sloužit, se vyladí k naší spokojenosti.

Představte si, že už dlouho stojíte na křižovatce a rozmýšlíte se, kterým směrem se dát. Stále přešlapujete a najedou k Vám přijde impuls, informace či vnuknutí, a Vy máte najednou jasno a znáte svůj směr. Už neřešíte jestli je ta změna pro Vás těžká, jestli Vás třeba neodsoudí okolí. Jediné, co budete pociťovat je, že víte, co dělat, kudy jít a budete cítit veliký příliv energie, který Vám potvrdí správnost Vašeho rozhodnutí.

Dovolte mi, abych Vás mohla provázet za pomocí rituálu tímto úplňkem. Stačí zavolat a provedeme spolu rituál na Vaše konkrétní přání, povedu Vás a prožijeme spolu sílu této energie. Volat můžete již nyní, tedy od 21.2.2016. Za Vás všechny pak 22.2.2016 ve 22:00 hodin zapálím zvláštní svíčku, provedu opětovně rituál a posílím účinek úplňku svou energií pro splnění všech Vašich přání. Čím více svíček, tím více energie bude proudit ke hvězdám. Tuto energii můžete prožít se mnou na vlastní kůži, to když se uvolníte a 22.2.2016 ve 22:00 hodin se na mě naladíte.

Těším se na Vás.

Vaše Zora / Věštírna Jednička