CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Pozvání k úplňkovému rituálu dne 23.3.2016

Pozvání k úplňkovému rituálu dne 23.3.2016

Tento úplněk je ve znamení Vah. Pro Váhy je charakteristické vyrovnání, harmonie a spravedlnost. Na pořadu dne, nebo spíše noci, budou veškeré partnerské, milenecké, pracovní či sousedské vztahy. Takže pokud věříte v sílu Luny, pojďte ji spolu se mnou využít a zavolejte si o rituál.

Rada k tomuto úplňku zní: "Něco nefunkčního z minulosti ukončit, abychom v budoucnu mohli dojít k posunu a štěstí." Do tohoto úplňku nemyslete negativně, nevyvolávejte spory a neřešte nic podstatného. Naopak hýčkejte se, choďte do přírody a meditujte. Po úplňku naberete nový směr s čistou hlavou a jasnou myšlenkou. Rituál, stejně jako posledně, provedeme společně. A já opětovně zapálím ve 22:00 hod. za každého zvlášť svíčku a provedu rituál ještě jednou pro posílení účinku s požehnáním andělů.

Ještě odezva z minulého rituálu - každou kartářku jistě potěší, když se zpětně dozví, že se věštba splnila. I mě potěšil telefonát, který mi potvrdil, že se po provedeném rituálu po dlouhé době do života jedné bytosti konečně vrátil klid a životní optimismus. Za to moc děkuji.

Moc se na Vás těším.

Vaše Zora / Věštírna Jednička