CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Znamení Vodnáře v roce 2016

Znamení Vodnáře v roce 2016

Vodnář: 21. leden až 20. únor

živel: vzduch

vládne: Uran

kov: osmium

kámen: ametyst

přednosti: tolerantnost, originálnost

slabosti: zasněnost, rozlétanost

Vodnář je na povrchu jemný, mlhovinový a uvnitř kovový, pevný.

Vodnáři jsou často vizionáři a snílci, kteří navenek neuznávají staré hodnoty a tradice. Avšak jsou velmi sečtělí a mnohdy si neuvědomí, že i jejich životní cesty a skutky vznikly z minulých zkušeností popsaných v příbězích a životopisech jiných lidí. Vodnář mívá mnoho plánů a cílů, avšak je jich tolik, že je nemůže stihnout a uskutečnit v jednom životě. Hovoří o svých snech dlouze a rád. Tím předává vize i jiným znamením, které je nakonec uskuteční. Je dobrým přítelem a pomocníkem v nápadech, které se uskuteční díky jeho povaze sdílení snů.

Není hodnotitelem na první dojem. Ví, že lidé jsou různí a vždy dá svému okolí další šanci. Miluje svobodu a nezávislost a tyto vlastnosti také respektuje u jiných. Pravý Vodnář má v sobě obrovské množství tolerance, pokud i Vy necháte jeho život plynout podle jeho vizí a představ. Je upřímný, ale není vlezlý. Nemá ve zvyku radit, jak máte žít. Ví, že každý má své představy, touhy a svůj pohled na to, co je a není správné. Vodnář je nadmíru tolerantní znamení.

Vodnář žena, manželka

Vodnářka žena je trpělivá, skromná a věrná partnerka. Má křehce pevnou vůli. To znamená, že je oddaná, silná a dobrá matka i manželka, ale nesmíte ji tvrdě ranit. Pak se projevuje křehkost, která takovou ženu dokáže i zlomit. Má sklony k vášnivému stěžování si kamarádkám. Když na svou kamarádku vychrlí své potíže, otřepe se a rozhovor končí slovy: „Vždyť já nemám žádné trápení!“

Naopak Vy v takové chvíli máte dojem, že nesete břímě celého světa. I přes jejich umění rychle se zbavit tlaku v duši jsou vyhledávané přítelkyně a jsou často zvané do společnosti. Je s nimi radostné posezení a mají inspirativní nápady.

Její zásady, jak správně žít, jsou ochranou a pomocníkem, jak přežívat doby, které nastavují různá pokušení a potíže. Bojuje za pravdu a dokáže urputně bojovat i za cizí lidičky. Když dává, tak také očekává, že dostane. Nedělá skutky zdarma.

Mívá sny o tom, jak by měl vypadat svět. Protože však realita bývá jiná, naučí se pravidla, která ji pomáhají zvládat svět i z jeho stinné stránky. Často se stává, že sedí na obláčku a její představy jsou jako kouzelná zahrada. To je také jejím hnacím motorem pro život. Věří totiž, že se tyto sny určitě splní.

Přestože je to žena snivá, dokáže být k nepříteli velmi tvrdá. Střeste se Vodnářce ublížit. Dokáže Vás přísně potrestat a vyloučit ze svého života.

Jako milenka bývá křehká, jemná a trošku konzervativní - s ohledem na milování pouze s oficiálním partnerem. Zalíbení či zamilování ji přináší velké potěšení, kdy do vztahu zanese i své sny a stává se gazelou nebo lvicí. Tak, jako dokáže snít o své budoucnosti, dívá se i na svého partnera. Jeho chyby jsou přes její vzdušné hledění tak malinké, že mu dokáže odpustit všechny jeho nectnosti. Milenka je věrná, citlivá a dokáže splnit svému muži nejednu jeho skrytou touhu. Ovšem musí to být muž jejího života. Neoddá se jen tak někomu.



Vodnář muž, milenec

Pohybuje se v oblacích snů a představ. Ale nepodceňujme jeho smysl i pro absolutní realitu. Dokáže tyto dvě složky, tedy snění a realitu, od sebe důkladně rozdělit.

Vnímá své okolí bedlivě, i když někomu může připadat, že líně. Není tomu tak. Jeho hbitý mozek zaznamenává vše, co se kolem něho děje a vyhodnocuje důmyslně vhodné možnosti pro jeho pohodlí a bohatství.

Má obrovskou představivost. Kdyby měl kolem sebe vhodné lidičky, dokáže Vám vymyslet celé město snů. Město fungující a prosperující. Ale nedokáže to sám realizovat. Jeho další a další nápady ho neustále ženou někam kupředu. Rád se obklopuje lidmi, kteří tzv. umí. To proto, aby ze svých snů mohl realizovat ty nejpotřebnější a nejpřínosnější. O svých plánech hovoří, když nevyjdou. Netrápí se tím, jde životem dál. Nezabývá se příliš minulostí. Jeho pravidlo je: „Co bylo, bylo.“ Jde se dál. Stejně jako žena Vodnář, je muž Vodnář laskavý, tolerantní, přejícný. Není vztahovačný a má zdravý selský rozum. Vodnář raději pracuje sám pro sebe. Nemá příliš v lásce autority a podle jeho pohledu „hloupé požadavky“ šéfů. Nerad dělá zbytečné věci. Proto je také lépe, když je sám podnikatel nebo šéf, který rozhoduje.

Jako milenec je úžasný a má rád rozmanitost. Jeho partnerka nemusí být „modelkou“, ale má rád upravené ženy, Dokáže ocenit jejich snahu vypadat dobře. Bývá věrným mužem ve smyslu, že jen tak hned svou ženu neopustí. Zůstává většinou ve vztahu celý život. Ale jeho fyzické potřeby musí být naplněny. Pokud jeho právoplatná partnerka nenaplní sexuální touhy, najde si milenku, od které dostane to, co si jeho tělo žádá. Přesto však nechce, aby jeho manželství tímto trpělo a jeho snahou je vždy „zatloukat“. Má k tomu jediný důvod. Miluje totiž svou partnerku. Milostné epizody života považuje za své osobní prožitky, které více či méně zasahují do jeho srdce.

K lidem, kteří dokážou potěšit Vodnářovo srdíčko, se chová vřele a laskavě. Ovšem pozor, ať si Vodnáře neznepřátelíte. Dokáže být velmi tvrdý.

Pokud se jeho povaha výchovou nebo životem zdeformuje, bývá Vodnář zamlklý a straní se společnosti. Pokud se přesto dostane do společnosti, kritizuje tvorbu jiných lidiček, bývá přespříliš mudrující a uštěpačný.

Jak napravit Vodnářovo povahové rysy?

Důvody proč některý Vodnář je pracující, okázalý a tolerantní, a jiný je líný, negativní a nervózní, se nacházejí ve výchově a hlavně v následném „neodpuštění“.

Byl-li takový tvoreček příliš negativně trestán a byly-li mu zakazovány jeho sny, stává se, že zahořkne a jeho život se ubírá napůl „naučeným v trestech“ a napůl podle své duše a vnitřní potřeby. Ve svých postojích se dostává do životního zmatku. To proto, že nedokáže odpustit chyby jiných. Tedy základ každého zdravého života je odpuštění.

Vodnář, který dokázal odpustit jiným i sám sobě, je snová, úžasná bytost, která přináší světu lásku a ideu v té nejčistší podobě. Vejde-li Vám tato osůbka do života, obohatí Váš život neskutečným pohledem na vše krásné, co můžete v životě zažít.

Ve společnosti „čistého“ Vodnáře nebo Vodnářky budete mít pocit, že dokážete vše, na co jen pomyslíte. Jsou silnými hnacími motory i pro jiná, méně snová, znamení.

Mnohdy si klademe otázku: „Přece neexistuje 12 povah?“ Ano, máte pravdu. Ke každému znamení si přidejte:

  • znamení rodičů a prarodičů – přímý vliv na výchovné metody a rodově předané znaky povah a mysli
  • vliv nejbližších přátel a vzorů z dětství
  • místo, kde vyrůstáte (země a její zvyklosti)
  • vliv ostatních blízkých příbuzných
  • zaměstnání a práce rodičů
  • náboženství a víra

Je toho mnoho, co formuje naše povahy a naše životy, ale ten pevný základ dostáváme při svém narození a je na nás, jak s ním naložíme.

Vaše Jana Naděžda / Věštírna Jednička


Další články poradce

Horské víly

Horské víly

Horské víly žijí vysoko v horách a jsou fyzicky silnější než víly ...

Motýlí víly

Motýlí víly

Motýlí víly dávají pozor na létající život, jako jsou motýli, ptáci, včely, ...

Vodní a dešťové víly

Vodní a dešťové víly

Vodní a dešťové víly sídlí v řekách, rybnících, potocích, jezerech a ...

Květinové a luční víly

Květinové a luční víly

Květinové a luční víly jsou krásné, jemné a křehké, podobají se svou barevnou ...

Víly a jejich pomáhání

Víly a jejich pomáhání

Všechny víly jsou hravé a veselé, krásné a jemné bytosti. Rády se strojí, ...

Probouzení lásky

Probouzení lásky

Jak probudit lásku v sobě a k sobě? Láska nemá ráda podmínky. Buď je, nebo ...

Jak se "přeprogramovat"?

Jak se "přeprogramovat"?

Každý z nás prochází vývojem, který začal našim narozením a vlivem energií ...

Hry pro lásku a štěstí

Hry pro lásku a štěstí

Naše cesty za láskou bývají občas klikaté a někdy i bolestivé. Do našich ...

Trápení s láskou

Trápení s láskou

Někdy máme v životě trápení a to je spojeno s láskou. Úpěnlivě trváme ...

Znamení Ryb v roce 2016

Znamení Ryb v roce 2016

Znamení RYBY - období 21. únor až 20. březen Živel: voda Vládne: Neptun ...

Znamení Kozoroha v roce 2016

Znamení Kozoroha v roce 2016

Kozoroh: 22.12. – 20.1. živel: země vládne: Saturn kov: olovo kámen: ...

Povahy a poučení

Povahy a poučení

Rodíme se s různými povahami a pak je hledáme ve svých znameních. Znamení ...

Život se submisivním partnerem - část druhá

Život se submisivním partnerem - část druhá

Když jsme nedávno otevřeli téma submisivních partnerů, některé osůbky byly ...

Život se submisivním partnerem - část první

Život se submisivním partnerem - část první

Stává se, že potkáme člověka, který nás přitahuje a je nám s ním dobře, ...

Proč se někteří muži nerozejdou

Proč se někteří muži nerozejdou

Proč se někteří muži nerozejdou a proč muží nechávají otevřené vztahy? ...

Když pochybujeme

Když pochybujeme

Když pochybujeme sami o sobě, pochybujeme i o jiných. Pochybnosti vyplývají ...

Osudová setkání

Osudová setkání

Stává se nám, že potkáme osudového muže nebo ženu. Vztah je na počátku ...

Láska a sex

Láska a sex

Jsou to jen pohádky! V základě mají svá pravidla. Dobro zvítězí na zlem, ...

III. Přechod v Lásku

III. Přechod v Lásku

Jiná a šťastná cesta je, pokud fáze Zamilování přechází v lásku. Potkalo ...

II. Rozchod

II. Rozchod

Neplačte a nezoufejte, byl důvod proč jste se sešli a prožili společně nějaký ...

Zamilování = rozchod nebo přechod v lásku

Zamilování = rozchod nebo přechod v lásku

I. Zamilování Lásku chce prožívat každý z nás. Milovat někoho je to největší ...

Všichni jsme stejní, dokonalí i chybující

Všichni jsme stejní, dokonalí i chybující

Mnoho lidí má představu, že vědmy a kartáři jsou nějak odlišní či více ...

Milujte, ale nezapomínejte na lásku sami pro sebe...

Milujte, ale nezapomínejte na lásku sami pro sebe...

Ke vztahům patří i kategorie přátelství. Hledáme své spřízněné duše, ...

Láska a intenzita přání

Láska a intenzita přání

Několik let žiji v hlavním městě a díky tomu poznávám mnoho lidí z celého ...

Znamení Ryb vládne v období od 21.2 - do 20.3.

Znamení Ryb vládne v období od 21.2 - do 20.3.

Milé Rybičky, znamení Ryb vládne v období od 21.2. do 20.3. Narození ...

Horoskop pro Vodnáře

Horoskop pro Vodnáře

Moji milí Vodnáři, máme nový rok 2014. Znamení Vodnáře "kraluje" v období ...