CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Denní předpověď na 29.5.2014

Denní předpověď na 29.5.2014

Ráno začne mráčkem, pozor na zaspání nebo zapomenutí přípravy pracovního projektu z minulého dne. Tato nepříjemnost vám trošku pokazí náladu, ale nemějte obavu, slunce zase bude zářit a tak vše dopadne dobře. Jen díky nepozornosti a nesoustředěnosti by jste si mohli pokazit ráno. Vaše denní cesta bude opět zkoušena, hvězdy vám připraví určitou výměnu názoru s milou osobou, ale je to pro vaše poučení a posunutí se v potřebné argumentaci nebo vysvětlování určitých událostí.

Pozor, milenci a milenky se vám budou snažit odčerpat vaše úspory. Jste na to celkem zvyklí, ale nyní se bude jednat o větší obnos nebo požadavek na cennější dar.

Změna nastane také navečer ve vašem plánování. Pokud jste měli představu klidného večera ve svém domově, tak budete své plány nuceni přehodnotit. Čeká vás telefon od blízkých s žádostí o radu, jiné zase návštěva nebo budete požádání, abyste večer strávili někde mimo domov a ve společnosti. Původní nechuť ke změně se promění v hezky prožitý večer a bude přínosem pro vaše životní zkušeností a pohledy na dění kolem vás.

Pro konkrétní předpověď můžete zavolat mně nebo mým kolegyním a kolegům...

Vaše Jana Naděžda / Věštírna Jednička