CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na březen 2022 od Věštírny Jedničky

Horoskop na březen 2022 od Věštírny Jedničky

Přehnaný stav mysli “mít nad vším kontrolu“ Vás může doslova dostat do nehybnosti. Nyní je čas si toto uvědomit a nechat věci ať se stanou. Ve Vašich životech tak nastanou změny. Občas se "uděje" něco, co jste zrovna nechtěli, ale i tak je Vám to ku prospěchu. Uvidíte časem, že i špatné je k něčemu dobré. 

MOTTO na tento měsíc: „Ve chvíli, kdy začnete na věcech lpět, jste minuli cíl.”


BERAN

Tento měsíc Vám přináší nový a nečekaný význam starého pořekadla “přejít z deště pod okap”. Chcete vyřešit táhnoucí se problémy a snažíte se, abyste o moc nepřišli. Jistota držet se alespoň jednou rukou starého pevného bodu Vám však nepomůže. Jediným východiskem je vše pustit. Vzdejte se svých nefunkčních “na oko” stabilních jistot. Následujte srdce a odpojte mozek. Jste totiž při jakémkoliv řešení Vašich situací rozpolcení a přestáváte vnímat, co by opravdu chtěla Vaše duše. Mějte se opět rádi a neodsouvejte se na druhou kolej. Vy máte být v prvé řadě šťastní. Vše je to na Vás.


BÝK

Nemarněte svůj život tím, že vše pomine a skončí. Důvěřujte životu a otevřete se naplno jeho možnostem. Přicházejí Vám neobvyklé nabídky. Nebojte se zariskovat. Je to opět to lpění na něčem, co funguje, i když Vám by se líbila změna. Udělejte si seznam svých snů a cílů. Postupně si je začněte plnit a tím zhodnotíte a zkvalitníte Váš dosavadní život. Máte radost z dárků a překvapení? Neváhejte a udělejte totéž lidem, kterých si vážíte. Zpětná vazba je nepopsatelná. Tento život pak přestává být obyčejný a stane se překypující a naplněný.


BLÍŽENCI

Jste na správné cestě ke svému cíli. Nasloucháte intuici a ta Vás vede kupředu. Je to jen pro Vaše dobro, abyste opět našli tu svou cestu života. Ničeho se nemusíte obávat. Překážky Vás jen posilují, avšak nezastavují. Vaše vnitřní světlo je důležité. To proto, abyste o sobě nepřestali pochybovat. Když chcete jít z domu ven, tak prostě otevřete dveře a jděte. A nepřemýšlejte o tom, kudy vede ta správná cesta. Jednejte a věřte si.


RAK

Dostali jste se do období stresu a napětí. Neházejte hned flintu do žita. Dokonalý člověk neexistuje, vždy budou nějaké chyby. Bez nich by nebyl život životem. Pokuste se najít kompromis a udělejte to, co je pro Vás důležité. Ostatní prozatím neřešte a dopředu se zbytečně nestresujte. Opatrujte se a odpočiňte si. Pečujte i o své blízké, kteří občas dostanou neprávem „nálož“ díky Vaší nervozitě. Negativním přístupem vše jen zhoršujete. Relaxace a procházky Vám pomohou od veškerého napětí.


LEV

Naskytla se Vám jedinečná příležitost vidět život ze všech možných úhlů. Vidět dobré i zlé zkušenosti, které jsou oboje stejně důležité. Mnoho lidí si neuvědomuje, že je potřeba vyváženosti. Lítat v oblacích je skvělé, avšak pokud nemáte kořeny, můžete uletět mimo realitu. Propojením srdce a mysli vyrovnáte Vaše energie a dveře se Vám otevřou do všech dimenzí. Máte tak obrovskou šanci změnit momentální dění kolem Vás. Vezměte život do svých rukou a vytvořte nové pevné základy pro Váš budoucí život.


PANNA

Každý se v životě dostane do obtížné situace. Máte vždy dvě možnosti. Buď to vzdáte hned na začátku a utečete, nebo se tomu postavíte a najdete možnou cestu. Příkladem je třeba květina v horském prostředí. Plno kamení a orná půda nikde. Může to vzdát a nesnažit se povyrůst, aby zjistila, zda je to vůbec možné. Nebo naopak připustí stížené podmínky, protože chce zažít východ Slunce a deštivé ráno. Všude v přírodě je projev odvahy vidět na každém kroku. Poučte se tedy a nebojte se udělat nemožné. Vše je možné díky naší touze a víře.


VÁHY

Zkuste být v tomto měsíci více otevření a vstřícní. Naslouchejte svému srdci, jednejte podle něj, a to ať je v sázce cokoli. Vyplatí se Vám to. Nevymýšlejte nic víc, než jak to opravdu je. Jednoduchost a přímost jednání Vám vyřeší momentální situaci. Harmonie, kterou tím nastolíte, Vám přinese spokojenost a radost. Buďte více s rodinou a nezapomínejte, že bez ní by Váš život byl nudný. Na samotu v tento čas úplně zapomeňte. Potřebujete společnost a lásku. Nechte se hýčkat.


ŠTÍR

Vaše hlava je plná. Máte v ní více starostí a plánů, než je třeba. Je to skladiště mnoha nepotřebných myšlenek a zbytečných komplikací. Je potřeba udělat jarní úklid a nechat provětrat Váš přeplněný mozek. Divíte se, že se nemůžete pohnout z místa a přitom stačí tak málo. Stačí si jen zapsat priority, které jsou nyní pro Vás důležité a ostatní nechte být. Postupně se začnou situace řešit a Vy si konečně oddychnete. Pobyt na horách je ideální pro očistu Vaší zatížené hlavy.


STŘELEC

Možná máte pocit, že jste osamoceni. Chybí Vám kontakt s druhými a nevíte, jak to změnit. Na jednu stranu Vám to vyhovuje, protože nemusíte nikomu nic vysvětlovat a na druhou stranu Vám schází sdílení denních zážitků a radostí. Oboje jde uskutečnit, i když máte partnera. Tolerance ve vztahu je důležitá. Prostor a svoboda je součástí naplněného vztahu. Nebojte se proto „být v páru“.


KOZOROH

Začínáte být zoufalí, protože jste si jisté záležitosti chtěli vyřešit sami a tak jste se doslova izolovali od ostatních, i když nevědomky. Cítíte se odděleně a druzí se Vás straní. Sami si vzpomeňte, jak jste se do této situace dostali. Změnu budete muset udělat opět sami. Promluvte si, buďte otevření a laskaví. Pochopení od druhých přijde brzy. Je to poučení pro příště.


VODNÁŘ

Právě teď je ta nejvhodnější doba na posun kupředu. Vaše cíle a sny čekají. Jak dlouho jste na tuto chvíli čekali? Jako byste najednou nevěděli co dál. Zpomalte mysl a krok po kroku si vše znovu promyslete. To, jaký čin nyní zvolíte, ovlivní Vaši budoucnost. Užívejte si vše naplno teď. Tyto chvíle nebudou vráceny zpět. Už nikdy je nebudete moci opravdově prožít tak jako nyní. Otevřete se tomu naplno a čerpejte radost, naplnění a především Váš jedinečný život.


RYBY

Čeká na Vás měsíc nových pochopení a uvědomění. Pracovali jste pilně a tak odměnou je tu pro Vás možnost vstoupit do otevřených dveří, za kterými je spousta vysvětlení a objasnění. Váš život není nijak lehký a proto si zasloužíte plnohodnotný oddych. Dokázali jste nemožné. Tvrdě jste dřeli na svých plánech a další životní cesty jsou pro Vás připraveny. Nikdy však nebudete vědět, zda cíl už je na blízku či ještě v nedohlednu. Můžete však důvěřovat a věřit, že Vás Váš duchovní průvodce nenechá nikdy na holičkách. Intuice je Vaším kompasem.


Vaše Věštírna Jednička