CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na červen 2022 od Marty

Horoskop na červen 2022 od Marty

Beran (21.3. - 20.4.)

V tomto měsíci můž ete řešit zdravotní problémy. Vaše nervozita se výrazně projeví na Vašem chování. Rodina bude muset mít s Vámi trpělivost. Změna prostředí by Vám udělala dobře. Sportovní aktivity na chvilku odložte. Raději dejte přednost důležitějším věcem. Bude Vás čekat zpráva, která Vás moc nepotěší.


Býk (21.4. - 21.5.)

Budete mít dost otázek, co změnit ve svém životě. Jakou cestou se dát, co proto udělat? Kde děláte chyby, že se stále točíte v kruhu? Naslouchejte svému vnitřnímu já. Kolem Vás je člověk, který Vám chce poradit. Naslouchejte mu. V práci se cítíte dost neohodnocení za to, co děláte. Budete uvažovat změnit Vaše dosavadní zaměstnání.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

Vše, co uděláte, bude pro Vás výrazný pokrok dopředu. Mějte odvahu a sílu, pociťujete dost energie na plnění úkolů, které jste si naplánovali. Čekají Vás pozitivní změny. Vztah Vám jen kvete. Kdo je sám, čeká ho nový partnerský vztah. Dlouho očekávaný potomek Vás potěší. Pozor na úrazy.


Rak (22.6. - 23.7.)

I když jste rodinný typ, toužíte po klidu. Dovolená na samotě by Vám udělala dobře. Potřebujete načerpat energii. Věčný shon se také nedá dlouho vydržet. Nastavte si svá pravidla a ať je rodina dodržuje. Nejste stroj, který věčně musí pracovat. Partner by se měl zamyslet, jak Vám co nejvíce může pomoci. Oboustranná spolupráce přináší užitek.


Lev (24.7. - 23.8.)

Pozor na falešnou kamarádku. Není k Vám upřímná. Některé věci Vám jdou pomalu, partnera tím "vytáčíte". Čeká Vás menší krize ve vztahu, nenechte si narušit vztah od tchyně. Máte pocit od všeho utéct. Jediné, co Vás drží nad vodu, jsou Vaše děti. Klidné rodinné zázemí je pro Vás to nejdůležitější. Vše se pomalu uklidní.


Panna (24.8. - 23.9.)

Nepodléhejte negativním myšlenkám. Vyžeňte je z hlavy. Škodí Vám ve zdraví. Tím, že stále podezříváte partnera z nevěry, ubližujte nejvíc sobě. To, co není, se může stát. Dělejte věci, které Vás baví. Jen tak přijdete na hezké myšlenky. Život Vás začne znovu bavit. A o tom to vše je - radovat se ze života. Jen přijít na to, jak.


Váhy (24.9. - 23.10.)

Máte pocit, že jste v pasti. Vaše partnerka na Vás dost tlačí. Materiální zabezpečení Vaší rodiny je pro ní velice důležité. Připadáte si jako oslík, který se musí pokaždé otřásat, aby z Vás vypadly peníze. Zapomněli jste, co je láska. Jen povinnosti, které plníte - a vůbec Vás to netěší. Zapomínáte žít.


Štír (24.10. - 22.11.)

Z očekávaného potomka máte smíšené pocity. Delší pohodlí Vám jaksi vyhovovalo. Změna je život. Nebojte se, vše zvládnete na jedničku, budete oba dobrými rodiči. Menší úpravy bydlení jsou na spadnutí, jste natěšení, jak zlepšit bydlení. Pomoc přátel rádi přijmete. Květen bude pro Vás měsíc lásky a porozumění.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Pozor na cestování, menší problémy se Vám nevyhnou. Tento měsíc si dávejte pozor na komunikační problémy. Můžete být více podráždění, lehce Vás někdo "vytočí". V pracovní oblasti se Vám podaří sjednat lukrativní obchod. Po finanční stránce se Vám bude velice dařit. Než se do něčeho pustíte, hodně popřemýšlejte.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Udržujte se ve správné psychické pohodě. Tento měsíc se Vám bude dařit ve všech záležitostech, tedy jak v práci, tak i ve vztahu. Štěstí se Vás bude držet. Využijte to, jak nejlépe budete umět. Může to dost ovlivnit Vaše životní plány. Rodina bude spokojená a Vy také. Splní se Vám, co si přejete.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Je jen otázkou času, než si zvyknete na nové bydlení. Zkuste se na to podívat i z jiné stránky. Změna byla nevyhnutelná. Po čase si zvyknete, najdete si nové přátele. V zaměstnání se brzy zaučíte, vše Vám pak půjde od ruky. Dlouho očekávaná návštěva Vás potěší. Smějte se, radujte se, vše pak překonáte snadněji.


Ryby (20.2. - 20.3.)

Rodinné neshody Vám nedělají dobře. Pozor na nepřející lidi, nepodléhejte jejich intrikám. Zbytečně se nenechte vyčerpat, myslete hlavně na sebe. A na svoji budoucnost. Rodina Vám je oporou. Osoba, která Vám škodí, ustoupí. Vše bude zase tak, jak má být.


Vaše Marta / Věštírna Jednička