CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na čtvrtek 11. září 2014

Horoskop na čtvrtek 11. září 2014

Úterní úplněk na ose Panna - Ryby mohli mnozí pocítit jako chuť utéct od všech starostí a povinností, které na nás realita nakládá a které se nedaří ke spokojenosti zvládat. Pocity marnosti, rozladěnost a deprese a o to větší chuť sáhnout po lécích či alkoholu, taková byla energie zářijového úplňku. Panna, to je řád, pořádek, systém a od emocí očištěný rozum. Ryby, to jsou pocity, sny a fantazie a vše, co rozum pochopit neumí. Úterní úplněk nás zkoušel, nakolik máme své životy pod kontrolou a jestli naše dny mají smysl a řád. Zároveň nastavil zrcadlo těm, kteří natolik tlačí na systém a řád, až zapomínají na duševní potřeby vlastní i svých blízkých. Výsledkem byla úplňková konfrontace mezi rozumem a city.

Tato energie pořád trvá a potrvá po celou dobu vlády znamení Panny. A platí i pro tento den. Čtvrtek přeje všemu, v čem budeme uvážliví, praktičtí a tzv. „nohama na zemi“ - všemu, v čem máme řád a přesto nezapomínáme cítit. Nejvíce tento den energie přeje Pannám, Kozorohům první a druhé dekády a Býkům první a druhé dekády. Tato znamení se dnes mohou posunout v seznamování a v lásce, mohou prohloubit své stávající vztahy a posunout se i profesně a finančně.

Den je příznivý i pro Raky a Štíry, těm přeje ve všech dlouhodobých a trpěliivých snahách, za kerými šli krůček po krůčku. Ty dnes mohou přinést ovoce, ať už je to partnerský vztah, pracovní postup nebo změna zaměstnání.

Vodnáři, Lvi a Býci třetí dekády by se dnes měli přemoct ve svém útlumu a donutit se k jakýmkoliv aktivitám. I ti, kteří se zdravotně necítí fit, by dnes měli využít příliv energie a řešit alespoň něco z toho, co odkládají.

Berani druhé dekády, Blíženci, Váhy, Lvi a Střelci, kteří v sobě nosí nějaké představy a nápady o změně svých životů, by dnes neměli propásnout žádnou šanci.

Berani třetí dekády dnes zažijí své novoluní, Váhy třetí dekády svůj úplněk. Den pro ně může být hektický a plný různých událostí, ve výsledku to budou události příznivé pro jejich budoucnost.

Zdravotně dnes bude citlivá hlava (mnohým se ozvou migrény a zuby), dále žaludek a kosti, páteř.

Pěkný den všem přeje Libuše / Věštírna Jednička