CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc březen 2021 od Marty

Horoskop na měsíc březen 2021 od Marty

Dlouho sebou nosíte tíhu minulosti a nedaří se Vám vykročit dopředu. To, co se stalo, se nedá změnit. Můžete se trápit, ale můžete také odpustit a jít dál. Březen je vhodný měsíc na opuštění všeho, co Vám neslouží. Znovu se nadechněte. Svět Vám leží u nohou. Stačí jen chtít a můžete mít vše, co budete k životu potřebovat. Zkuste změnit svůj postoj a změníte svůj osud.


BERAN (21.3. - 20.4.)

Březen bude pro Vás ve znamení neustálého rozhodování. Přičemž některá z rozhodnutí budou mít zásadní vliv na Váš budoucí život. Můžete být postaveni před volbu, zda zůstat v původním vztahu nebo odejít, zda máte změnit bydliště, zda máte změnit práci. Každopádně se budete muset překážkám postavit čelem a udělat rozhodnutí.

Láska: Máte velkou chuť oživit svůj partnerský život a započít jej úplně znovu a jinak. Mnozí Berani by také rádi navázali vztah úplně nový, protože už nevidí možnost, jak stávající situaci opravit. Touha po dobrodružství v tomto období nenese žádná velká rizika, a proto se oddejte hlasu svého srdce a udělejte něco odvážného.

Finance: Příjmy budou poněkud stagnovat a Vy budete muset rozumně nakládat s penězi. Je to proto, že máte ve svých postojích udělat razantnější změnu a podniknout něco pro zlepšení své finanční situace.

Zdraví: V tomto období budete mít více energie, kterou budete potřebovat pro udržení dobrého zdraví. Jezte potraviny s vyšší energetickou hodnotou.

Motivace pro BERANY: "Máte volbu jít více cestami. Učiňte rozhodnutí."


BÝK (21.4. - 21.5.)

Pokud budete cestovat, můžete potkat lásku, rozšířit si obzory nebo navázat nové pracovní kontakty. Je jisté, že pokud jste prožívali v minulém období stagnaci, tak tato právě skončila. Je čas vykročit dopředu.

Láska: Toto období je velmi dobré pro započetí nového vztahu, který bude mít všechny znaky trvanlivosti a dlouhodobého soužití. Oživení je možné i ve stávajících partnerských vztazích, které se posílí do dalšího období. Mnohé Býky také čeká překvapivá žádost o ruku. Každopádně je to vhodné období pro svatbu či její plánování.

Finance: Přicházejí Vám do života překvapující změny, které neočekáváte. Pro oblast financí mohou znamenat krach i nenadálé štěstí. Každopádně to nebude natolik fatální, abyste se nedokázali znovu postavit na nohy.

Zdraví: Udržujte si pozitivní mysl a často vyhledávejte humorné situace, které Vás donutí k smíchu. Předejdete tak nervozitě, která by se podepsala na Vaší imunitě.

Motivace pro BÝKY: "Životní jistotu naleznete sami v sobě."


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Váš život byl v poslední době nevyvážený. Nyní nastává doba, kdy byste měli přehodnotit své plánování a rovnoměrně rozdělit čas mezi všechny oblasti svého života. Ke spokojenému životu potřebujete nejen práci, ale také odpočinek a zábavu.

Láska: Potřeba harmonie a klidu se projeví i ve Vašich vztazích. Budete si více užívat blízkosti partnera. Pro nezadané Blížence přichází období vhodné pro navázání dlouhodobějšího vztahu. Budete si toto období velmi užívat zejména pro svou otevřenost v komunikaci a potřeby sdílet s ostatními své štěstí.

Finance: Přemýšlejte o své práci a snažte se vstřebat co nejvíce informací. Jste ve velmi dobrém období, kdy můžete očekávat finanční expanzi a uznání Vaší profesionality ostatními lidmi. Bude to sice o vytrvalosti, ale ta se Vám vyplatí.

Zdraví: Můžete prožívat štěstí bez ohledu na to, co se právě děje ve Vašem životě. Myslete pozitivně, choďte často ven a doplňte si vitamíny, zejména C a B.

Motivace pro BLÍŽENCE: "Pozvěte do svého života harmonii a klid."


RAK (22.6. - 23.7.)

Postavte se čelem ke svým problémům a nenechte se ovládat strachem. K tomu, abyste byli šťastní a spokojení, se nepotřebujete vzdávat svých snů jen proto, že ostatní si to přejí. Teď přišel čas začít si plnit svoje sny.

Láska: Vaše představy o partnerství dosáhly svého vrcholu a stagnují. Je potřeba se na vše dívat jinak a provést radikální změny. Pokud tyto změny nebudou ve Vašem vztahu možné, je lepší se odloučit. Je pravda, že Vaše dosavadní postupy fungovaly, ale to už nebude platit pro budoucnost. Ta od Vás žádá daleko víc.

Finance: Nespoléhejte se na to, že ostatní vyřeší Vaše pracovní problémy za Vás. Postavte se k nim čelem a hledejte řešení, i kdyby to nakonec vedlo ke změně zaměstnání. Pokud dostanete nabídku na práci v cizině, přijměte ji.

Zdraví: V tomto období je obzvlášť důležité, abyste více odpočívali. Podělte se o povinnosti s ostatními a co bude možné, odložte na jindy.

Motivace pro RAKY: "Nebuďte tolik upjatí a probuďte v sobě skrytou vášeň."


LEV (24.7. - 23.8.)

Snažte se co nejvíce kontrolovat své emoce. Může se Vám stát, že sklouznete k sebelítosti, která povede k zaslepenosti a touze manipulovat s okolím. Raději využijte svou přitažlivost k tomu, abyste svůj život dokázali změnit k lepšímu.

Láska: Příčinou potenciálního ztroskotání vztahu může být přítomnost sobectví a neochoty něco změnit. Mnoho zrozenců ve znamení Lva může pociťovat nudu právě v oblasti vztahů. Jedinou cestou je otevřeně partnerovi říci, o co Vám jde a společně hledat východisko. V tomto období nezačínejte nový vztah. Mohli byste být zklamaní.

Finance: Nebojte se více riskovat, můžete si tím značně vylepšit finanční situaci. Je to dobré období pro investice všeho druhu. Máte velmi dobrý organizační talent a proto neváhejte usilovat o vyšší pozici, popřípadě vyšší plat.

Zdraví: Ve zdraví spoléhejte především na svou intuici. Víte přesně co máte udělat, abyste se cítili lépe. Nepodceňujte preventivní kontroly u lékaře.

Motivace pro LVY: "Vaše přitažlivost bude pro ostatní neodolatelná."


PANNA (24.8. - 23.9.)

Nelpěte tolik na věcech, které už pro Váš život nemají význam. Uvědomte si, že všechno je pomíjivé. Až na lásku, kterou nemusíte hledat. Je stále s Vámi a máte jí v sobě tolik, kolik potřebujete. Nic není ztraceno a čeká Vás příjemné překvapení.

Láska: V partnerských vztazích naleznete radost zejména ve vzájemném sdílení svých zájmů a přání. To může přerůst v lásku spíše mateřskou a to vztahům neprospívá. Snažte se zapojit svou fantazii a přidejte špetku vášně. Problémy v partnerství mohou také nastat vlivem překážek, které budou přicházet ze strany příbuzných.

Finance: Nevzpomínejte stále na to, jak se Vám dříve dařilo dobře. Uvědomte si, že když jste úspěch už jednou zažili, pak je zcela jisté, že Vás potká opětovně. Pokuste se vyhnout půjčkám a snažte se finanční nedostatky překonat jinak.

Zdraví: Pokud jste se poslední dobou potýkali se zdravotními problémy, pak je jasné, že jste již nalezli řešení. Potrápit Vás mohou zejména infekce horních cest dýchacích.

Motivace pro PANNY: "Zdánlivě nepřijemná změna může přinést příznivé období."


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Toto období zasvěťte především přemýšlení o své budoucnosti a o tom, co si skutečně přejete a co chcete dosáhnout. Nebuďte tvrdohlaví a neústupní. Zkuste hledat jiná řešení svých problémů. Situace, v níž se nalézáte, se uzdravuje.

Láska: Přijměte svého partnera i s jeho chybami. Právě odlišnosti jsou to, co Vás na něm kdysi zaujalo. V lásce se často stává, že to, co se na začátku zdálo neodolatelné, začíná být překážkou. Nezadané Váhy mohou počítat s milostným návrhem, při němž budou muset učinit nějaký kompromis. Možná je tu i žádost o ruku a vzdálená svatba.

Finance: Zamyslete se nad tím, jak jste doposud hospodařili s penězi. Čeká Vás období stability a k tomu si potřebujete uvědomit svoji aktuální finanční situaci. V práci neodmítejte pomoc ostatních. Bude pro Vás velkým přínosem.

Zdraví: Toto období je velmi vhodné pro početí, těhotenství a porod. Pokud plánujete miminko, pokuste se o něj právě teď. Pozor si dejte zejména na spodní část nohou.

Motivace pro VÁHY: "Ve chvílích samoty nalezněte sami sebe."


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Teď je ta správná doba určit si nový cíl a jít za ním. Budete nadšení z toho, jak moc se Vám bude dařit. Zároveň pro svůj projekt získáte i pochopení a pomoc od ostatních lidí a Vaše úsilí bude odměněno štěstím a spokojeností.

Láska: Nedovolte nejistotě, aby narušila Váš současný partnerský vztah. Raději problémům předcházejte tím, že je budete s partnerem řešit hned v zárodku. Pokud se to naučíte, můžete počítat se vzájemnou oporou a tolerancí. Pokud vztah nemáte a nebo jste na jeho počátku, dejte si pozor na žárlivost, která může mít fatální následky.

Finance: Pokud Vás Vaše dosavadní práce netěší, je nejvyšší čas jí opustit a začít konečně dělat to, co Vás baví. Při hledání a rozjíždění nové práce můžete počítat s dobrými kontakty, které Vám v konečném důsledku přinesou větší příliv financí.

Zdraví: K tomu, abyste vylepšili své zdraví, budete potřebovat ještě další názor. Buď změňte lékaře, nebo si o svém problému vyhledejte více informaci.

Motivace pro ŠTÍRY: "Nový příval energie Vás postaví na nohy."


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Ztráta, kterou máte před sebou je nevyhnutelná proto, abyste mohli vykročit dál. Nebojte se tolik změn a najděte si nový cíl, za kterým byste mohli jít se ctí a rozvahou. Nic netrvá věčně a i špatné období jednou skončí.

Láska: Čeká Vás vcelku příjemné období. První jarní dny Vám přinesou i oživení na poli lásky. Užívejte si to plnými doušky, protože po přestátém období si to opravdu zasloužíte. Oslavujte život plnými doušky a hodně času věnujte také svým přátelům a známým. Potřebujete dostat do svého života trošku více harmonie.

Finance: Nabrali jste si toho příliš moc a nyní se to odráží na Vaší náladě. Jste často vyčerpaní a unavení. Je důležité, abyste si uvědomili, jak moc je důležité odpočívat. Zastavte se a zamyslete se nad svými financemi. Hrozí únik opravdu velké příležitosti.

Zdraví: Vaše tělo potřebuje dodat více energie. Konzumujte potraviny s vyšší energetickou hodnotou, pravidelně cvičte a nezapomínejte, že smích léčí.

Motivace pro STŘELCE: "Udělejte si pořádek ve svém životě."


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Vaše energie a síla Vám pomůže překonat nezdary a povede Vás k příznivému naplnění Vašich tužeb a přání. Pokud k Vám snad osud nebyl v minulém období nakloněn, nyní se bude vše měnit směrem k lepšímu.

Láska: Nebuďte tolik upjatí a snažte se uvolnit. Čeká Vás příjemné období plné lásky a porozumění. Je to i výborná doba pro navázání nového vztahu, kdy budete s partnerem sdílet společné zájmy a hodnoty. Budete si velmi rozumět po stránce sexuální i komunikační. Jo to také vhodné období pro zplození potomka.

Finance: Můžete se dostat do situace, která vážně ohrozí Vaše setrvání na dosavadním pracovním místě. Snažíte se být sice perfektní, ale spousta důležitých věcí Vám uniká. Opravdový pád Vás nečeká, ale celá situace Vás nepříjemně potrápí.

Zdraví: Pocítíte opravdu pozitivní vývoj Vašeho zdravotního stavu. Krátká dovolená Vám udělá moc dobře a naladí Vás na nadcházející dny. Nemujsíte nikam jezdit.

Motivace pro KOZOROHY: "Chtějte pro sebe víc. Zasloužíte si to."


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Do života Vám přicházejí změny, které nebude vůbec snadné ovlivnit, protože se jedná o osudové události a na ně má vliv spíše štěstí, než vlastní iniciativa. Možná bude lepší splývat s proudem a počkat, až se hladina uklidní.

Láska: Tolik se snažíte zalíbit svému protějšku, že potlačujete sami sebe. To se dá krátkodobě vydržet, ale s dlouhodobého hlediska to může Váš vztah vážně ohrozit. Uvědomte si, že jste krásní takoví, jací jste, a nemá smysl předstírat, že tomu tak není. Opravdu chcete, aby Vás ostatní milovali za to, že potlačujete své vlastní krásné "já"?

Finance: Svojí vlastní pílí a houževnatostí můžete docílit opravdu velkých zisků. Bude však nutné začít pracovat jinak, nebo dosavadní pracovní místo opustit a začít znovu. Každopádně Vám příhodné nabídky přijdou do života samy.

Zdraví: Váš organismus potřebuje nutně pročistit. Začněte s účinnou detoxikací. Pijte hodně vody a dopřejte si i zeleninové a ovocné šťávy.

Motivace pro VODNÁŘE: "Štěstí je na Vaší straně, ale bude to chtít trpělivost."


RYBY (20.2. - 20.3.)

Vaší základní devizou v tomto období bude intuice a tvořivost. Přitom budete uplatňovat spíše ženský princip, který sebou nese mnohá tajemství o Vás samých. Tyto třinácté komnaty budou postupně měnit směr Vašeho života.

Láska: Udělejte si na partnera čas a začněte se více zajímat o to, co cítí. Stejně začne oplácet i on Vám. Právě zvýšený zájem, který projevíte jeden druhému, může vést k utužení vztahu a nastolení harmonie. Pokud partnera hledáte, netlačte příliš na pilu a spíše se věnujte postupnému poznávání. Drobné maličkosti a projevy náklonnosti jsou vítány.

Finance: V tomto období dojde k výraznému rozvoji Vašich pracovních sil. Bude se Vám opravdu dařit a ostatní si toho také všimnou. Toto období postaví základy Vaší budoucí finanční stabilitě a Vy budete mít pocit, že jste se konečně odrazili ode dna.

Zdraví: Neustále Vás trápí skutečnost, že jste se ne vždy chovali ke svému tělu správně. Udělejte tlustou čáru za minulostí a začněte se o sebe více starat právě teď.

Motivace pro RYBY: "Stojíte na počátku něčeho nového."


Přeji Vám krásný a zamilovaný měsíc březen.


Vaše Marta / Věštírna Jednička