CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc březen 2023 od vědmy Marty

Horoskop na měsíc březen 2023 od vědmy Marty

Svůj život si řídí každý sám. Ukazujeme jen to, co Vás může potkat, čemu se můžete vyhnout, s čím je třeba se vypořádat. Co s tím uděláte a jak se rozhodnete, je na Vás. Ale my Vám rády pomůžeme.

BERAN (21.3. – 20.4.)

Na začátku měsíce pozor na ukvapené jednání, sklon k výbušnosti, hádce, žárlivosti. Není vyloučen úraz z neopatrnosti nebo horečka. Věnujte se lásce, vztahům a dětem nebo činnosti, která Vás baví. Ke konci měsíce pozor na úrazy z neopatrnosti. Energie budete mít dost, tak s ní zacházejte správně, jinak hrozí špatné sebeovládání a hádky.






BÝK (21.4. – 21.5.)

Využijte inspirace a věnujte se nějaké umělecké tvořivosti. Cestujte, studujte a užívejte si partnerské lásky. Pozor na konflikt s dětmi, učitelem, nadřízeným. Mohou Vás potkat drobná zdravotní omezení a přibývání na váze. Lehkomyslnost a sobectví může nepříznivě působit na partnerské vztahy. Také si dejte pozor na právní záležitosti a finanční ztráty.





BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Čeká Vás více štěstí v osobním životě. Ukažte, co umíte. Nové nápady a dostatek energie Vám otevírají cestu k úspěchu a ke zlepšení zdraví. Pozor na lhaní, pomluvy a přetvářku. Raději nic důležitého nerozhodujte. Ke konci měsíce čekejte přísun energie, snahu se prosadit, zlepšení zdraví.





RAK (22.6. – 22.7.)

Pravděpodobně Vám do života vstoupí nový přítel či přítelkyně, nebo se zamilujete. Ke konci měsíce nic důležitého nerozhodujte. Jsou zde možné výdaje, špatná nálada nebo také tělesná slabost. Nenechte se vyprovokovat druhými nebo událostmi, které přichází do Vašeho života náhle a nečekaně, nerozčilujte se, škodí to srdci. Rozdělujte povinnosti i na ostatní a ve volných chvílích se věnujte něčemu, co Vás nabije energií - klidně jen seďte v tichu či při hudbě a relaxujte. Koncem měsíce pozor na ukvapené činy, hádky, na sklon k úrazům z nepozornosti, na možnou horečku či zánět.





LEV (23.7. – 22.8.)

Rozdávejte radost a vtip, vyzařujte světlo, energii a každý Váš čin bude korunován úspěchem. Budete mít štěstí v lásce i osobním životě, je zde možné povýšení v zaměstnání a také zisk. Nebudete mít chuť poslouchat názory druhých, pomluvy, žádosti přátel nebo dokonce něco vysvětlovat, neboť z Vašeho hlediska to jsou nepodstatné řeči bez vyššího smyslu. Vše, co děláte, do čeho se pustíte, Vám přinese úspěch a štěstí. Je vhodný čas pro lásku, partnerské vztahy, zábavu, akce s dětmi.





PANNA (23.8. – 22.9.)

Nevěřte všemu, co se Vám předkládá jako pravda. Pozor na deprese. Koncem března čekejte přísun energie, odvahy, fyzické a duchovní síly. Poslední týden v březnu je příznivý pro lásku, vztahy, a návštěvy. Pozor na možné nepříjemnosti na cestách, špatné zprávy, nechuť k práci. Také pozor na podvodné nebo nevýhodné smlouvy, které Vám mohou být předkládány.





VÁHY (23.9. – 23.10.)

Pomoc očekávejte od starších lidí, podpoří Vás ve Vašem snažení dotáhnout všechny záležitosti do zdárného konce. Partner Vás vnímá jako spolehlivého člověka, který dodržuje všechna pravidla morálky. Máte potřebu kontroly nad sebou i druhými - příliš prosazujete svou vůli. Věnujte se dětem, svým zálibám, povzneste se nad starosti, dávejte a přijímejte lásku od partnera. Láska k někomu nebo něčemu Vám dá sílu překonat starosti. Ke konci měsíce si vše dobře naplánujte, ať neděláte chyby. Dokončení nějaké činnosti nebo záměru bude složitější, protože se méně soustředíte a cloumá Vámi nervozita.





ŠTÍR (24.10. – 22.11.)

Máte období velké inspirace, proto dělejte cokoli, co Vás baví. Jste naladěni na duchovní vibrace, je zesílena Vaše vnímavost a cítění, můžete mít duchovní zážitky. Nezapomínejte žít v reálném životě, držte se při zemi. Neutrácejte, nechovejte se lehkomyslně, neboť Vám hrozí finanční ztráty, nespokojenost, nesoulad s představenými, neúspěch v jednání na úřadech, starosti s dětmi i ve vztahu, lásce. Věnujte se něčemu, co Vás těší, např. hudbě, malování, svým přátelům. Pozor na možnost Vašeho okradení. V druhé půlce měsíce naberete energii, zlepší se zdraví, výkonnost, radost z práce.





STŘELEC (23.11. – 21.12.)

Pozor na chybně užité léky či jakoukoli závislost, která by Vás nyní mohla pohltit. Můžete nyní procházet osobní krizí, ale ke konci měsíce čekejte příliv energie. Máte dobré období pro jednání na úřadech i s nadřízenými, pro možné zvětšení majetku, zisk, osobní spokojenost, energii a odvahu. Pozor na přehnanou důvěru. Jsou lidé, kteří by si kousíček z Vašeho štěstí rádi vzali. Je vhodná doba pro návštěvy, zábavu, kratší cesty, lásku, přátelství. Po přechodném zdravotním omezení se jeví zlepšení zdraví, příliv energie, chuť do práce, správné rozhodování. Pozor na "výhodné smlouvy.





KOZOROH (22.12. – 20.1.)

Jste duchovně dobře naladěni, proto se věnujte tvořivé práci a všemu, co Vám dělá radost. Kupte si něco pěkného, bavte se. Potěší Vás milá návštěva, flirt. Drobný zdravotní problém nebo únava rychle skončí. Pozor na srdce a nervy. Zbytečně neutrácejte a dbejte na správnou výživu. Cítíte nespokojenost, ve vztazích vládne nesoulad. Energie máte dostatek, ale i té výbušné, proto pozor na hádky, ukvapená jednání, možné úrazy z nepozornosti a zbrklosti.





VODNÁŘ (21.1. – 19.2.)

Vaše rozhodnutí jsou vedena správným směrem, protože každý krok dobře předem promyslíte. Koncem měsíce pozor na zbytečné výdaje, ale také na náladovost, nechuť k práci, mrzutosti ve vztazích. Máte příležitost poznat nové lidi, zažít nečekaný úspěch osobní i ve společnosti. Pokud půjdete na úřad, je nutná domluva a vzájemný soulad energií. Nic nepůjde lehce a hned. Vyhněte se hloupému chování. Také pozor na možné finanční problémy, nechuť něco dělat, na únavu, nesrovnalosti ve vztazích, na poruchy zdraví. V lásce a ve vztazích se Vám bude dařit. Máte dostatek energie, jste akční a víte, co děláte. Radost z práce, silná vůle a snaha podpoří úspěch i případný zisk.





RYBY (20.2. – 20.3.)

Všechny starosti jsou pro Vás zátěží a máte pocit, že nosíte na zádech velký a těžký balvan, který Vám brání v pohybu. Buďte trpěliví, zodpovědní, vytrvalí a pokorní. Je to životní zkouška, ve které máte obstát se vztyčenou hlavou. Chybí Vám sebedůvěra a může tu být krize v povolání nebo v osobním životě. Máte-li sklon ke klamu, nespolehlivosti, tak v této době tyto charakterové vlastnosti více vystoupí. Koncem měsíce bude posílena Vaše vůle, energie, odvaha. Vaše výkonnost a vitalita roste, snažíte se prosadit v práci, získat nějaké výhodné postavení. Radujete se ze života, protože vše běží tak, jak si přejete. Věříte si. Vztahy, láska i finance jsou stabilizovány. Jste v souladu s proudem života a berete jej takový, jaký je.


Vaše Marta / Věštírna Jednička