CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc červen 2023 od vědmy Marty

Horoskop na měsíc červen 2023 od vědmy Marty

Červen je měsícem vhodným ke studiu a získávání nových informaci. Pokud jste měli touhu učit se něčemu novému, začněte právě v tomto měsíci. Budete mít mnoho kreativních nápadů, které budete schopni dotáhnout do zdárného konce.


BERAN (21.3. - 20.4.)

V tomto měsíci dojde k mnoha pozitivním změnám, které určí Váš směr v budoucím období, přestože to tak na začátku nebude vypadat. Zároveň budete inspirací pro druhé a mnohé konflikty z minulého období se vyřeší ve prospěch obou stran. V lásce se Vám bude dařit zatím nejlépe v tomto roce. Můžete prožít krátkodobý vášnivý vztah s osobou, která má bydliště v jiném městě než Vy. Ve stávajících vztazích může dojít k oživení až na takové úrovni, že objevíte v partnerovi vlastnosti, o nichž jste se domnívali, že už je ztratil.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Po předchozích překážkách už nemáte v lásku důvěru jako dříve. To změní jistá okolnost, která Vás donutí zamyslet se nad předchozím milostným životem v pozitivním slova smyslu. Začátkem měsíce ještě budete přešlapovat na místě, ale později se situace vyjasní. V práci Vám hrozí konflikty, které Vás přivedou na myšlenku, že už to déle nevydržíte. Myslete ale pozitivně. A pokud to jde, vraťte se na začátek Vašich problémů a znovu si proberte možnosti, které máte. Případnou nespavost řešte bylinkami a pravidelným cvičením.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Uvědomíte si, že Vám práce nepřináší adekvátní ohodnocení Vašeho výkonu a budete mít tendenci vše vyřešit. Bude dobré, když rezolutní stanoviska necháte na později. Dobře se vám bude dařit zejména v rodině, které začnete věnovat více času než dřív. Začátek měsíce bude mít neblahý vliv na Váš milostný život. Může dokonce dojít k ukončení vztahu nebo pozdržení řešení Vašich minulých konfliktů. Konec měsíce bude ve znamení nových začátků, a to zejména v lásce. Situace bude příznivá pro navázání nové formy vztahu. A to i s dlouholetým partnerem. Pozor na prochladnutí a problémy s ledvinami.


RAK (22.6. - 23.7.)

Vaše dlouhodobé dobré hospodaření s penězi Vám konečně přinese výsledky. To ocení zejména rodina a nejbližší přátelé, pro něž jste inspirací. Udržte si toto tempo a vyvarujte se unáhlených rozhodnutí. V lásce toužíte po stabilitě a snažíte se na partnerovi vidět to, co byste chtěli spatřit bez ohledu na skutečnost. To k Vám přitáhne člověka, který Vašim životem projede jako blesk a naučí Vás radovat se z každého, byť krátkého okamžiku. Poté budete schopni lépe rozeznat to, co je pro Vás opravdu důležité. Chraňte svou pokožku před Sluncem a pravidelně jí ošetřujte.


LEV (24.7. - 23.8.)

Přestože léto teprve začíná, Vy už máte plnou hlavu jisté osoby, která Vás přitahuje. Aby se nejednalo pouze o "letní známost", budete pro to muset něco udělat. Také ve stávajících vztazích buďte více aktivní než doposud. Partnera to překvapí a posune to Váš vztah do nové dimenze. V práci je toho na Vás moc. Tlak, který je na Vás vyvíjen, nejste schopni dlouhodobě vydržet. Budete nuceni provést pár větších změn, které ve výsledném efektu přinesou zlepšení finanční situace. Pokud Vás v poslední době trápily zdravotní problémy, měly by se zlepšit, popřípadě úplně vymizet.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Konflikty v práci zaviní sérii nedorozumění, které budou mít neblahý vliv na Vaše pracovní výsledky. Pokud zažijete nějaký úspěch, bude to na úkor jiné osoby, která Vám to bude mít za zlé. Pokud se máte stěhovat, bude to pro Vás jedině přínosem. V lásce si stavíte překážky svou neustálou touhou mít věci pod kontrolou. Na partnera to nepůsobí dobře, přestože se Vám zdá, že pro něj chcete jen to nejlepší. Zkuste se povznést nad všední problémy a více si užívejte života. Starosti neřešte přejídáním - mohlo by to mít neblahý vliv na Vaši váhu. Pomohou Vám dechová cvičení.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Dostali jste darem duchovní vztah, který Vás bude naplňovat a zpříjemní Vám budoucí týdny. Harmonické prostředí, které jste schopni vytvořit, bude inspirací i pro ostatní. Minulé konflikty hoďte za hlavu. Čeká Vás situace, která vnese světlo i do zdánlivě neřešitelných sporů. V nejbližších dnech očekávejte dobrou zprávu ohledně práce, která bude důsledkem Vašeho předchozího snažení. Úspěch nebude sice zpočátku na bázi finanční odměny, ale spíše přátelské atmosféry na pracovišti. To se ale časem změní a "přijdou" i peníze. Upravte jídelníček a začněte s novou sportovní aktivitou. Budete se cítit skvěle.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

V práci se situace stává neudržitelnou a Vy máte pocit, že Vaše trpělivost přetekla. Důležité pro vás bude zejména hledání původních hodnot - tedy toho, co jste od života chtěli a na co jste zapomněli. V lásce se Vám bude dařit o něco lépe. Vše bude pro Vás nové, protože najednou zjistíte, že máte na budování vztahu více času. Pokud máte pochybnosti, nebojte se s nimi partnerovi svěřit. Bude to mít blahodárný vliv na Vás oba. Máte dobrý zdravotní základ, ale u žen se mohou objevit gynekologické problémy.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

V poslední době se situace na pracovním poli nevyvíjela podle Vašich představ. Máte tendenci "vše" řešit, ale na to teď není vhodná doba. Než začnete konat, jako první byste si měli ujasnit Vaše cíle a udělat si dobrý plán. Oprašte staré kontakty, protože právě z nich vzejde Vaše nová kariéra. V lásce budete jako na houpačce. Pokud jste v období rozchodu, navážete nový vztah téměř okamžitě po ukončení toho předchozího. Vášeň bude základním předpokladem pro nový život, který můžete vytvořit právě teď. Vaše přetíženost a starosti mohou vést ke vzniku žaludečních vředů. Nepracujte u jídla a vyčleňte si čas na odpočinek.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Pracovní změna je na spadnutí. A to je dobře, protože jste se v poslední době necítili dobře a pracovní tempo na Vás kladlo vysoké nároky. Důvodem je mnoho rozdělaných věcí, které nejste schopni dotáhnout do konce. Budete se moci opřít o přítele, který Vám poradí, jak z této situace ven. V rodině budete velmi žádanou osobou a o radu Vám řeknou i příbuzní, od nichž byste to nečekali. Hodně rozdáte a vzápětí hodně dostanete. To zejména v oblasti vztahů, které Vám pomohou vyvážit pracovní problémy. Snažte se nepřivodit si žádné zranění, protože doba rekonvalescence by byla delší než obvykle.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Na pracovním poli se bude dařit dobře zejména těm, kteří pracují v sociálních službách. Získat můžete jedině tak, že budete štědří a budete "dávat". Každá aktivita, kterou v tomto měsíci uděláte, se Vám mnohonásobně vrátí. Pokud plánujete rozjezd nového podnikání, nečekejte s tím až po prázdninách. Začněte hned. Staré rány vyčistíte pouze tak, že budete bolavá témata otevírat a postupně je řešit. Je na to vhodná doba. Pokud budete důslední, ke konci měsíce se budete radovat z nově nabyté harmonie zejména ve vztazích. Šetřete hlavně svoje srdce a pro jistotu se nechte změřit tlak a puls.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Máte pocit, že se opravdu snažíte, ale partner Vaše úsilí neumí docenit. Nechápe hloubku Vašich citů a problémů v životě. To bude mít za následek úvahy o rozchodu a zklamání v lásce. Nepoddávejte se smutku, Vaše problémy nemají pevný základ a brzy se rozplynou. Více si věřte a budete odměněni. V práci se Vám bude dařit. Pokud to půjde, vybírejte si aktivity, kde budete co možná nejvíce v pohybu. Jestliže dostanete nabídku práce spojenou s cestováním nebo dojížděním, přijměte ji. Pokud máte nějaký zlozvyk, například kouření, alkohol nebo konzumaci sladkostí, je vhodná doba na to, abyste to změnili.


Příjemný červen Vám přeje Marta / Věštírna Jednička