CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc červenec 2023 od Marty

Horoskop na měsíc červenec 2023 od Marty

Předpověď na měsíc červenec od vědmy Marty

Beran (21.3. - 20.4.)

Můžete se těšit na nabídku zajímavé cesty. Zpestří to Váš život, rozšíříte si obzory. Začátkem měsíce můžete být trochu v mínusu, další dny už budou lepší. Cítíte, že Vaše tělo dává signály, že není něco v pořádku. Navštivte lékaře a raději mějte vše pod kontrolou. V rodině Vás trápí děti. I když jsou už velké, klid moc nemáte. Pořád s nimi musíte "něco" řešit. Nepůjčujte peníze, nemusíte je dostat zpět...


Býk (21.4. - 21.5.)

Máte pocit, že se nemůžete zastavit. Vše je u Vás zrychlené. Nic nestíháte - práci ani rodinu a nemáte čas ani na sebe. Ke konci měsíce přijde zlepšení. Sami poznáte, že musíte zpomalit. Čeká Vás starost se starší osobou, péče o ni bude nevyhnutelná. Nebudete na to ale sami, rodina bude při sobě držet. Splníte si přání, které se Vám v minulosti nepodařilo uskutečnit. Nezadaným bude přát velké štěstí v lásce.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

Lenost. Tu můžete pociťovat v tomto měsíci. Nedostatek energie Vám nepřidá mít chuť do života. Budete se muset do všeho nutit. Rozchod ve vztahu nebude jednoduchý - hodně si ještě popláčete, než se dáte dohromady. Neztrácejte naději. Vše má svůj význam. Věci se nedějí jen tak. Kdo Vás bude držet nad vodou, jsou Vaši potomci. Buďte silní a věřte si, že bude líp. Štěstí Vám přát bude a starosti brzy odejdou.


Rak (22.6. - 23.7.)

Můžete se těšit na pozitivní změny. Kdo je sám, má velkou šanci potkat velkou lásku. Pracovní záležitosti se dají znovu do pohybu, finanční situace bude daleko lepší než minulý měsíc. Hodně se kolem sebe rozhlížejte, ať "něco" nezmeškáte. I když jste hodně v pohybu, máte pocit, že je toho na Vás hodně. Přesto máte hodně síly vše zvládnout. Na vše jste sami, partner je myšlenkami jinde. Myslí hlavně na své zájmy a řeší jen sám sebe.


Lev (24.7. - 23.8.)

Hledáte stále odpovědi, jak změnit svůj život. A to i když vidíte, že to není pořád to pravé. Nemůžete pořád přijít na to, jak jít dál dopředu a žít spokojeně. Sami na to nepřijdete, pomůže Vám člověk, ke kterému budete mít důvěru. Budete mu naslouchat - hodně Vám pomůže, jak s toho kolotoče ven. Hlídejte si peníze, protože Vás mohou čekat větší výdaje. Ve vztahu lépe komunikujte.


Panna (24.8. - 23.9.)

Řešíte pořád zdraví - ale na to se neupínejte, protože potom je Vám ještě hůř. Choďte víc mezi lidi a přijdete na jiné myšlenky. Hlavní je udržovat si svou mysl čistou. Negativní myšlenky znečišťují Váš organizmus. Pozor na konflikty v rodině, partner Vám není oporou, pokud se jedná o jeho rodinu. Věnujte se svým zájmům. Odpoutáte se tak od toho, co Vás trápí. Změňte prostředí a vydejte se na výlet. Bude Vám fajn a poznáte nové lidi.


Váhy (24.9. - 23.10.)

Nebuďte nerozhodní a řešte věci racionálně. Sami vnitřně víte, jak na to. Jen se nebát. Budete mít hodně nápadů ohledně Vaší práce. Přijde Vám nabídka, která bude nečekaná. Co Vám pomáhá, je, když Vás někdo rozesměje. Hned záříte. V tomto roce Vás velké změny budou čekat - budete jednou nahoře a pak zase dole. Jste moudrá duše, pořád se učíte. Ve vztahu se pořád hledáte. Potřebujete hodně opory a bezpečí.


Štír (24.10. - 22.11.)

Neřešte hlouposti, hodně se tím blokujete. Dejte věcem volnost. Lépe se Vám bude dýchat. V práci budete spokojeni - bude se Vám zde dařit. Můžete čekat i povýšení. Menší konflikty s partnerem jsou na denním pořádku, protože jste oba moc dominantní. Nebylo by špatné udělat kompromis, aby nastal klid v rodině. Pozor na úrazy, vyhněte se výškám. Tento měsíc budete řešit zdraví. Můžete pociťovat vnitřní napětí, ale ke konci měsíce se to pomalu zklidní.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Máte pocit, že poskakujete na jedné noze. Nestojíte pevně nohama na zemi. Vše se na Vás sype. Je na čase si věci ujasnit a říci si, co děláte špatně. Odtahujete se od všeho, co je Vám blízké. Blízké osoby Vám chtějí být oporou. Chcete znovu spatřit světlo a radovat se. Nebojte se, protože strachem přitahujte jen špatné věci. Dařit se Vám bude, proto mějte v sobě víru. Týká se to hlavně Vašeho zdraví. Myslete pozitivně, radujte se, smějte se a znovu najdete cestu k sobě.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Osobní záležitosti budete řešit rychle. Je načase si udělat v hlavě větší pořádek. Budete ukončovat vztahy, které Vám nic nepřináší. Ať jsou to partneři nebo přátelé. V pracovní oblasti se Vám naskytne výhodná nabídka. Hodně si přejte, po čem toužíte - v tomto měsíci se Vám to splní. Touha po lásce a partnerovi, po kterém sníte, je na spadnutí, proto mějte oči otevřené. Stálejší vztahy budou prožívat harmonické období. Přijdou dny lásky a pohody.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Pořád práce a práce. Potřebujete zpomalit. Jděte za zábavou, naplánujte si příjemnou akci s lidmi, které máte rádi. Odreagujte se od všedních starostí. Dopřejte si očistnou kůru. Váš organizmus to potřebuje. Nasáváte negativní energie od lidí, kteří k Vám přicházejí. Nejste ale odpadkový koš, abyste se sami znečišťovali. Začněte víc myslet na sebe. Dopřejte si hezké věci, ze kterých budete mít radost. A nezapomínejte, že stejnou věc musíte mít dvakrát. Třeba v jiných barvách...


Ryby (20.2. - 20.3.)

Trápí Vás samota. Osoba, kterou máte rádi, je delší dobu pryč. Musíte to vše přečkat v klidu. Zase to bude dobré. Hlídejte si zdraví, zejména vysoký tlak a srdíčko. Nepouštějte se tento měsíc do velkých změn - vyčkejte na další období. Nejste teď na to dost připraveni. Změna bydlení Vás bude čekat, až si urovnáte finance. Pak budete žít podle Vašich představ. Od vztahu očekáváte víc, než to vidíte teď. Trápí Vás vztah s osobou, která moc mluví do Vašeho manželství.


Přeji Vám krásný první prázdninový měsíc plný Slunce.

Vaše Marta / Věštírna Jednička