CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc duben 2024 od Marty

Horoskop na měsíc duben 2024 od Marty

BERAN (21.3. - 20.4.)

Více rozdáte, než dostanete. V budoucnu se Vám to ale mnohonásobně vrátí. Vzpomeňte si na to, že podat pomocnou ruku v pravou chvíli je důležité a můžete to v budoucnu potřebovat zase Vy. Nejlépe se budete cítit v rodině a v okruhu svých nejbližších. Budete pro ně stejně důležití jako oni pro Vás a prožijete krásné jaro plné pochopení. V práci už to tak růžové nebude. Mohou se vyskytnout pomluvy zaměřené na Vaší osobu. Začněte o sebe pečovat a zahrňte do jídelníčku více zeleniny a ovoce. Máte sklon se přejídat a mohlo by to vyvolat trávící potíže a zvýšení hladiny cukru a cholesterolu v krvi.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Vaše partnerství není takové, jak jste si původně vysnili. Uvažujte, zda jste nedali partnerovi příliš vysokou laťku. Pokud polevíte ze svých nároků, uvidíte, že Váš vztah pookřeje. Ke konci měsíce prožijete vášnivou romanci, která možná nezůstane bez následků. Situace, které prožíváte, nejsou takové, jak se na první pohled zdají a budete překvapení, co vše Vám zůstalo skryto. V práci Vám někdo nepřeje a to se odrazí na Vaši náladě. Budete chtít odejít a dopřát si chvíli klidu. Situace však nabere jiné obrátky a Vy budete mít práci, která Vás bude opravdu bavit. Mohou Vás potrápit žaludeční potíže spojené s nervozitou.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Začnete sklízet plody své práce. Duben Vám přinese více financí a bude co slavit. Některé projekty se sice pozdrží, ale Vy si budete jistí, že vše dopadne ve Váš prospěch. V lásce se také věci pohnou dopředu. Po nepříliš dobrém období naleznete s partnerem společnou řeč. Důležité bude naplánování společných cílů, které Váš vztah ještě posílí. Začněte o sebe více pečovat a změňte životosprávu. Je to opravdu nutné. Můžete mít problémy s hormonální nerovnováhou. Celkově pro Vás bude duben měsícem nových začátků, nových zkušeností.


RAK (22.6. - 22.7.)

Bude se Vám dařit téměř ve všech oblastech života. Otevře se Vám nová cesta k financím, o které jste předpokládali, že nemůže vyjít. Může se stát, že se ke konci měsíce stanete součástí milostného trojúhelníku. Tento stav pro Vás nebude škodlivý, právě naopak, posílí Vaše sebevědomí a ukáže Vám směr, kterým se později vydáte. Snažte se tepleji oblékat, protože budete náchylnější k onemocnění horních cest dýchacích. V průběhu celého měsíce budete cítit, jak získáváte novou sílu a energii pro zvládání každodenních starostí a problémů. Učte se tuto sílu využívat ve svůj prospěch.


LEV (23.7. - 22.8.)

V životě už Vás potkalo ledacos, ale teď si opravdu užijete na poli vztahů. Do cesty Vám přichází nový člověk, který rozpoutá vášeň, o které jste si mysleli, že jí nejste schopni. Pokud máte stálého partnera, dojde ve Vašem vztahu k citelnému oživení. V práci obdržíte dobrou zprávu, která se bude týkat nové možnosti spolupráce na něčem, co jste chtěli už dávno dělat. Určitě nabídku přijměte i za cenu toho, že zisky přijdou o něco později. Dejte si pozor na vysoký cholesterol a zvýšenou hladinu cukru. Ve Vašem životě může nastat zvrat, který Vám přinese pozitivní změny. Jedná se doslova o nový začátek.


PANNA (23.8. - 22.9.)

Pokud se věnujete umělecké profesi, bude se Vám opravdu dařit vše, do čeho se pustíte. Ostatní panny na tom budou s estetikou a uměleckou inspirací také velmi dobře. Je vhodná doba na nákup nového oblečení nebo změnu prostředí kolem Vás, protože Vám vše půjde od ruky. Ve druhé dekádě máte velkou naději na setkání se zajímavým člověkem, který Vás posune dopředu v oblasti lásky a vztahů. Nemusí se nutně jednat o milenecký vztah, ale je to velmi pravděpodobné. Důležité pro Vás bude rovněž pozitivní myšlení v oblasti zdraví, které jste velmi zanedbávali. Život Vám osvěží velmi šťastná náhoda, kterou sami nemůžete ovlivnit.


VÁHY (23.9. - 23.10.)

Dařit se Vám bude zejména v domácím prostředí a mezi blízkými lidmi. Zaznamenáte, že se hodně lidí bude snažit držet ve Vaší blízkosti a žádat Vás o radu. To neodmítejte, protože v budoucnu budete potřebovat pomoc zase Vy. V práci naleznete spojence, který bude mít s Vámi společný cíl. Tento člověk Vám ze života odejde v momentě, kdy bude tento cíl naplněn. Bude to pro Vás cenná zkušenost. Zajděte si na preventivní prohlídku k lékaři a objednejte se na masáž, nebo začněte cvičit - už je to potřeba. Nenechávejte se ovládat názory jiných lidí. Je na čase, abyste si začali trvat na svém.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Důležitá pro Vás bude nezávislost a samostatnost. Dobře se bude dařit zejména živnostníkům a profesím, kde část odpovědnosti leží na Vás. Dostanete nové nápady, které Vám zajistí přísun větších finančních prostředků. Pokud místo hledáte, přijměte to, které se Vám nabízí. Budete spokojeni. Bude se Vám dařit v partnerském životě. Nastává vhodné období pro svatbu, a to i v pozdním věku. Buďte opatrní, protože přílišná zbrklost by Vám mohla přivodit úraz. Dávejte si pozor na negativní myšlenky a nenechte se unášet touhou po majetku. Mohla by toho využít osoba, která chce s Vámi manipulovat.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Nastává doba cestování a pro Vás to platí dvojnásob. Větší finance a úspěch můžete získat právě na cestách. Možné jsou také příjmy s ciziny nebo od cizinců. V osobních vztazích byste se měli vyrovnat s něčím z minulosti, co nemáte doposud vyřešeno. Hledejte způsoby, jak se očistit a udělat za minulostí tlustou čáru. Důležitá je pro Vás přítomnost, neboť z ní vzejdou lepší dny. Vezměte život do svých rukou. Dostanete k tomu velkou dávku energie, kterou je třeba rozumně využít.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Snažíte se mít věci pod kontrolou a to Vás hodně vyčerpává. Není důležité vědět o všem a o všech. Uvolněte se a vyrážejte co nejčastěji do přírody. Důvěřujte běhu života a užívejte si každý den. Ve vztazích jste již rezignovali a cítíte se opuštění, protože se věci nevyvíjí tak, jak byste si představovali. Jde jen o nutné změny ve Vašem životě, které Vás naučí dívat se na vztahy jinak a více si jich užívat. Ve zdraví se Vám bude dařit lépe. U chronických a dlouhodobých onemocnění může dojít ke zlepšení. Důvěřujte a začněte se dívat na svět dětskýma očima. Zkrátka se uvolněte a dýchejte zhluboka.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Problém, který právě řešíte, Vás zaměstnává natolik, že zapomínáte na ostatní oblasti života. Někdy je lepší se situace pustit a ona se uzdraví sama. To je právě Váš případ. Pokud se budete trápit, nic nevyřešíte. Důležitá pro Vás bude i revize vztahů. Pošlete pryč vzorce chování, které Vám již neslouží a nahraďte je novými. Uvidíte, že se Vám vše projasní a bude se Vám lépe fungovat. Změňte alespoň tři věci, které se již staly Vaším zvykem a brání Vám v rozletu. Začněte se lépe stravovat a pusťte se předsudků, které Vás svazují. Do života Vám přichází změna, která bude prospěšná nejen Vám, ale i Vašemu okolí.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Očekávejte dobrou zprávu, týkající se rodiny. Může se jednat o narození potomka nebo vnoučka. Zároveň je možná radost skrze děti ve Vašem okolí. Dařit se Vám bude také v práci, a to zejména v oblasti mezilidských vztahů. Je dobré období pro navázání nových přátelství. Přehodnoťte i svůj milostný život a vzpomeňte si na hodnoty, které jste dříve vyznávali. Ustoupili jste tlaku obyčejů, které vládnou ve společnosti a neplníte si potřeby svého srdce. To máte šanci změnit. Celý měsíc bude ve znamení nápravy a navazování mezilidských vztahů. Důvěřujte své intuici, jste velmi citliví na energie kolem Vás.


Vaše Marta / Věštírna Jednička