CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc leden 2022 od Marty

Horoskop na měsíc leden 2022 od Marty

Beran (21.3. - 20.4.)

Čeká Vás rušné období. Budete vše přehodnocovat. Určité osoby Vás mohou blokovat v tom, co si přejete. Po zdravotní oblasti se některé problémy, které jsou nyní v klidu, mohou znovu projevit, proto pozor na oblast páteře - může Vás to dlouhodobě trápit. Dostatek pohybu a méně stresu ovlivní Vaše zdraví pozitivně.


Býk (21.4. - 21.5.)

Nenarážejte hlavou stále do zdi, mějte vše pod kontrolou. Než cokoliv řeknete, nebo uděláte, hodně přemýšlejte. Chcete vše moc rychle, ale osud má s Vámi jiné plány. Vyčkejte a bude se dařit. Učte se být trpěliví. Jinak si budete šlapat po štěstí. V práci zmírněte své tempo, bude se Vám lépe pracovat. Pozor na úraz rukou.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

Vše si pořádně zmapujte, protože potřebujete v životě jistotu a pevnou půdu pod nohama. Duševní rovnováha je pro Vás nejdůležitější k Vašemu dalšímu růstu. Mohou Vás trápit dýchací cesty. Ale některé události v životě nemůžete rozdýchat a to se může projevit ve Vašem myšlení směrem k horšímu. Brzdí Vás také nerozhodnost. Udělejte krok dopředu…


Rak (22.6. - 23.7.)

Čeká Vás nové citové vzplanutí a bude to láska Vašeho života. Přijdou velké změny, na které se můžete těšit. V práci se Vám bude dařit, můžete být i povýšeni na „lepší“ místo. V rodině se urovnají spory, které se táhnou už delší dobu. Máte šanci se udobřit. První krok udělejte Vy. Zda chcete udržet rodinu pohromadě, je jen na Vás.


Lev (24.7. - 23.8.)

Zas tak moc nebojujte, šetřete sílu, protože přijde čas, kdy ji budete potřebovat. Leden může být pro Vás obdobím, kdy budete řešit důležité úřední záležitosti. S partnerem Vám to může trochu skřípat, vše je však o komunikaci, jak se dohodnete. Myslete víc na rodinu a také si udělejte čas na sebe.


Panna (24.8. - 23.9.)

Začátkem nového roku budete řešit vztahové záležitosti. Váš partner mění dost své nálady. Nikdy nevíte, s čím přijde. Mohou se vyskytnout menší zdravotní problémy v rodině. Pozor na konflikt se ženou – myslím tím v rodině. Čeká na to, že Vás takzvaně „vytočí“. Přijde Vám nová pracovní nabídka. Tuto změnu už potřebujete.


Váhy (24.9. - 23.10.)

Načerpejte sílu - nejlépe v přírodě. Potřebujete si pročistit hlavu. Čeká Vás zásadní rozhodnutí a nebudete toho litovat. Klid na srdci a čistá mysl Vás posune pozitivním směrem. Mějte v sobě sílu a opravdu si věřte. Nerozhodnost změníte, pokud budete chtít něco změnit k lepšímu.


Štír (24.10. - 22.11.)

Měsíc leden bude plný vášně. Čeká Vás milostné pokušení. Jde o milenecký vztah. Zahoříte láskou, ale pozor na zklamání. Pokud se chystáte na operační zákrok, dopadne to dobře. Budou se odehrávat velké změny, které už začaly. Hvězdy Vám přejí štěstí.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Máte možnost získat výhodné obchody. Peníze se Vám budou sypat, ale dávejte velký pozor, ať neuděláte chybu. Je možné, že přijdou zdravotní komplikace. V citové oblasti potkáte novou známost, která by mohla „mít“ budoucnost – a na to se můžete těšit.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Pozor na podrazy od lidí, od kterých byste to nečekali. Můžete pociťovat dost vyčerpávající období. Co se týká financí, budete sklízet, co jste zaseli v minulosti. Nebojte se stále toho, že nebudete mít dost peněz. V podnikání se Vám dařit bude. Nepříjemná zprava přijde z rodiny.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Změňte své návyky a začněte měnit svůj život. Udělejte si více času na sebe. Moc pracujete a jste dost vyčerpaní. Zdraví máte jen jedno, proto pečujte o své tělo i duši. Čeká Vás bohatý „sexy“ nápadník. Ten prozáří Váš život a začnete konečně žít. Štěstí je Vám velice nakloněno.


Ryby (20.2. - 20.3.)

V lednu budete řešit své zdraví, rodinu i práci - od všeho něco. Vše řešte v klidu. A to i když máte pocit, že někdy vybouchnete. Máte silného anděla, který Vás ochraňuje. Budete ho potřebovat. Váš život se změní od základu.



Přeji Vám mnoho úspěchů, hodně lásky, zdraví a štěstí v novém roce 2022. A ať se Vám splní vše, co si přejete.


Vaše Marta / Věštírna Jednička