CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc listopad 2021 od Marty

Horoskop na měsíc listopad 2021 od Marty

Beran (21.3. - 20.4.)

Vaše egoistické sobecké názory už unavují Vašeho partnera. Myslíte jen na sebe, po partnerovi požadujete jen pracovat a pracovat. Nezajímá Vás, co pociťuje, co ho trápí. V budoucnu se může stát, že se karta obrátí.


Býk (21.4. - 21.5.)

Pracovní shon se budete snažit zmírnit. Všímejte si věcí kolem sebe, ať něco nepromeškáte. Naskytnou se Vám zajímavé příležitosti. Netlačte na pilu, dejte věcem volnost. Vše je ve Vašich myšlenkách. Záleží na tom, jak si vše poskládáte.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

To co Vás už dlouho trápí, brzy vyřešíte. Moc přemýšlíte. Snažte se své myšlenky směřovat na pozitivní věci. Hned se Vám uleví. Čeká Vás milé setkání s člověkem, který Vás povzbudí a posune dál "dopředu".


Rak (22.6. - 23.7.)

Pořád práce, starost o rodinu - jste v jednom kolotoči. Podléháte tlaku svého partnera. Vaše duše už demonstruje. Od svého partnera se už vzdalujete. Toužíte po někom, kdo Vám bude naslouchat a u koho budete cítit bezpečí.


Lev (24.7. - 23.8.)

Bude Vás čekat období lásky, touhy, uznání. Vaše pracovní výkony budou dobře oceněné. Toužíte po bezpečí, bojíte se o rodinu, aby vše klapalo, jak má. Nepřemýšlejte negativně, představte si, jak se máte báječně.


Panna (24.8. - 23.9.)

Pozor na intriky na pracovišti. Jste už unavení stále řešit něčí nespokojenost, která směřuje k Vám. Nedovolte, aby Vás někdo omezoval a vyčerpával. Menší starosti s penězi vyřešíte a pro příště si už dávejte pozor na výdaje. Osamělým lidem bude přáno v lásce, proto by měli mít oči otevřené.


Váhy (24.9. - 23.10.)

Vždy když se Vám uleví, tak zase přijdou problémy. Jste magnet na falešné lidi. Je na čase rozpoznat, kdo je k Vám upřímný a kdo ne. Zbytečně si komplikujete život. Podnikání se pomalu rozjíždí - buďte trpěliví, využívejte více reklamy, aby Vás bylo vidět.


Štír (24.10. - 22.11.)

Myslete na své zdraví - alternativní léčba by Vám měla pomoci. Jste plný vzteku a strachu. Máte pocit, že se vše zastavilo a nic Vám nefunguje. Zklidněte své emoce, pak zase budete fungovat. K odreagování by pro Vás byly vhodné sportovní aktivity.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Čekáte na lásku svého života a nyní máte šanci ji potkat. Někdo k Vám přichází z minulosti. Jsou to i lidé z minulých životů. Čeká Vás karmický vztah. Nebojte se budoucnosti, kterou pořád řešíte. Zaměřte se na přítomnost.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Vše děláte, jak nejlépe umíte a máte pocit, že pořád nejste spokojení. Chcete-li od života víc, jděte za svým cílem. Máte velkou šanci si splnit to, po čem toužíte. Nenechte se odradit od lidí, kteří Vám nepřejí. Je to Váš život - nenechte si do toho mluvit.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Podléháte poněkud více stresu, než je zdrávo. Koledujete si o větší zdravotní problémy. Pokud své životní tempo nezpomalíte, tak Vás čekají problémy s hospitalizací. Pak se vše na čas zpomalí - než se z toho zase dostanete do "normálu". Myslete víc na sebe.


Ryby (20.2. - 20.3.)

Pořád řešíte peníze. Pak se nedivte, že Vás bolí páteř a postupně se mohou zhoršit i zuby. Věčné obavy z materiálních věcí přenášíte na svou rodinu. Pořád počítáte, co vše stojí. Nepřemýšlejte neustále nad tím, co je a co bude.


Vaše Marta / Věštírna Jednička