CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc listopad 2023 od vědmy Marty

Horoskop na měsíc listopad 2023 od vědmy Marty

Vystupte z vyjetých kolejí. Rozhlédněte se a povězte nahlas, co vidíte. Slunce, opar nad lesy, který se probouzí k životu do nového dne, stromy hrající barvami. Zkuste se té krásy účastnit a “být přítomen”. Třeba procházkou (která však neodporuje současným "opatřením". V době, kdy Vám není úplně dobře a vše se na Vás valí, milujte, co děláte a pokud ne, změňte to. Vše je ve Vašich rukách. 


BERAN (21.3. - 19.4.)

Otevřete se nové pravdě, již nyní jste jiným člověkem. Mnoho lidí se pohybuje „bez kořenů“ a nevědí, kde je jejich síla, odkud ji čerpat. Vy jste však pochopili, že není jen mysl a duše. Je to uvědomění celku s vesmírem až za hranice našeho světa. 

Rozhlédněte se kolem, pohlédněte Vašemu partnerovi do očí. Co v nich vidíte? Není to jen Vaše drahá polovička, je mnohem víc. Nemusí Vám nic říkat, stačí hluboký pohled a otevřené srdce. Pak pochopíte, proč a co všechno se Vám děje. Zbavte se zbytečných lží vůči sobě a uleví se Vám. Někdy ze svých potíží děláte překážku, kterou nelze zdolat. Litujete se a obviňujete.

Váše zdraví potřebuje pozitivní přístup k věci a víru. Věřte a síla zdraví Vás naplní. Momentální přerušení toku hojnosti směrem k Vám zapříčiňuje současná epidemie a také neustálé pohledy do minulosti. Přestaňte se ohlížet a hleďte kupředu. Nové možnosti na Vás čekají.


BÝK (21.4. - 20.5.)

Mnoho lásky přijde samo od sebe, ať to bude někdo nebo Vy sami. Nezoufejte, že Váš život je osamocený, že Vás opouští ten, kdo ve Vašem životě jen neměl dále již zůstávat. Přijměte tento fakt. Rozlučte se, nelpěte a pusťte. Vše, co k Vám patří a náleží, se vrátí.

Procházíte transformací v pohledu na vztahy a lásku. Pochopení, že nic nepotřebujete vlastnit a mít pod kontrolou, je úžasný pocit. Milovat bez očekávání Vám dává svobodu, která Vám chyběla. Jste stateční, buďte na Vaši změnu hrdí. Jinak důvěřujte Vašemu tělu. Pokud Vám naznačuje přehnanou zátěž bolestmi a vyčerpáním, dostatečně si odpočiňte.

Ve financích máte pocit viny, že za Vašimi starostmi jste jen Vy sami. Ano, avšak obviňováním sebe si situaci nezměníte. Postavte se k tomu čelem a zpříma. Jednejte včas, jen tak Vaše současné trápení vyřešíte.


BLÍŽENCI (22.5. - 20.6.)

Právě vstupujete do neznáma. Jeden úkol jste právě vyřešili a další je před Vámi. Není se však čeho obávat. Stále vstupujete do neznáma, i když jste tam již tisíckrát byli - avšak pokaždé s jinými zkušenostmi. Pokud si uvědomíte Vaši důležitost, Váš úkol bude splněn.

V lásce se nacházíte mimo dění Vašeho vztahu. Jste odděleni od Vašeho protějšku, proto Vámi proudí pocit zoufalství a nevíte proč. Vaše soustředění směřuje ven mimo vztah. Možná jste zaneprázdněni prací, nebo řešíte jiný osobní problém. To však není důvodem pro izolování se od partnera a rodiny. Přehodnoťte Vaše jednání a podělte se s někým o Váš stav rozpolcenosti. 

Vaše zdraví je takříkajíc v pořádku. Nenechte se tímto pocitem uchlácholit. Nebuďte spokojení, že to nějak funguje. Udělejte pro Vaše tělo něco navíc. Vždyť Vás celý den nohy nosí, ruce něco podávají a zdvihají, smysly upozorňují a srdce bez přestání pulzuje. Dopřejte mu relax a péči, jakou si zasloužíte.

Tok peněz k Vám přichází a odchází. Brána hojnosti je pro Vás otevřená. Je tu možnost povýšení či změny na nové lepší pracoviště. Jen nebuďte až moc ctižádostiví a nechtějte mít moc nad jinými. Poděkujte za příležitost a vstupte do otevřených dveří s radostí.


RAK (21.6. - 22.7.)

Přistupujte ke všem a ke všemu s velkou láskou a důvěrou. Vaše energie je láskyplná. Možná ještě netušíte, co se s Vámi stalo. Věřte, že vše je správně a jak má být. Pochopte, že i druzí potřebují čas na to, aby procitli. Každý z Vás je jedinečný. Dejte čas a prostor druhým. Pokud potřebují pomoci, neváhejte. 

V lásce neustále přemýšlíte a hodnotíte, Vaše mysl zkoumá, zda je vše v pořádku. Myslíte si, že chyba je na druhé straně, protože Vy to přece děláte správně. Nechte mrak pochybností odplout a zaměřte se na pocity Vašeho srdce. Ono Vám popravdě sdělí, jak to doopravdy je.

Vaše zdraví je velmi zatížené vším pozemským. Jménem, bydlištěm, majetkem, pomluvami, závistí a lakotou. Opusťte mentálně všechny tyto kotvy, které Vám brání vzlétnout a nadechnout se zdravého života. Leťte.

Ve financích je jen přechodné období. Zdá se Vám, že nic nevychází, nebo se snad proti Vám všichni spikli. Nezoufejte, jen Vás to upozorňuje, že se máte spoléhat vždy na sebe. Být na svých vlastních nohách. Je to nejpevnější základ jaký kdy můžete mít.


LEV (23.7. - 22.8.)

Život se stále mění. Nemá žádný konečný cíl. Když něco skončí, nové započne. Pokud jste došli do svého pomyslného cíle a cítíte, že nevíte kudy kam, chvilku se zastavte a nová cesta se Vám brzy otevře.

V lásce nyní platí, že pokud se nerozloučíte se svou osobností, nenajdete svou individualitu. Opusťte dav s předsudky o lásce a vztazích a ve Vašem životě se budou dít neuvěřitelné věci.

Dotáhněte Vaše úsilí „být fit“ do konce. Je zapotřebí se soustředit na životosprávu, kterou jste zanedbávali. Pohyb na čerstvém vzduchu jen prospěje Vašemu temperamentu.

Ve financích otevřete oči a uvidíte pravdu. Nesnažte se nic odsouvat a neřešit. Je to vše před Vámi, jen nedělejte, že nevidíte. Přijměte onu pravdu za jediné východisko a otevřou se Vám možnosti řešení a finanční hojnosti.


PANNA (23.8. - 22.9.)

Ovládla Vás energie „celku“. Časy se mění, svět se neustále proměňuje. Radost, naplnění, bytí. Máte konečně pocit, že někam patříte, a i z Vašeho okolí jsou tyto impulsy cítit. Lidé, kteří Váš stav nechápou, nechte v jejich světě.

Láska je pro Vás zdroj energie, který Vám chybí. Nejprve byste se měli zaměřit na sebe. Vaše láska k sobě mluví jasně. Nemáte se rádi, tak ani nemůžete mít rádi druhé. Soustřeďte se na Váš střed, duši plnou nepodmínečné lásky. A nyní může začít něco nového, krásného.

Vaše zdraví je v naprostém pořádku a není proč vyvolávát chaos a paniku. Z ničeho děláte „něco“ (nemluvím zde o současné pandemii). Jen si tím přivoláváte stres a nervozitu. V poklidu užívejte podzimních dní a zdravě se opatrujte.

Ve financích jste se dostali do bodu, kdy máte možnost Vaše sny realizovat. Rozdíl mezi sněním a realitou je jasný. Realita Vás dává do pohybu a zřetelně cítíte život naplno. Sen je pouze návrh ve Vaší hlavě, který tam zůstává bez pohybu. Proto jděte a konejte.


VÁHY (23.9. - 22.10.)

Očekáváte od druhých odezvu za Vaši pomoc. Nečekejte. Jednali jste s vřelým srdcem a otevřenou náručí. Někdy se poděkování nedočkáte. Neberte to jako nevděk, jen to přijměte. Nezištnost je důležitá pro Váš další posun v životě. Nelitujte a poděkujte za možnost někomu pomoci. Vše se Vám vrátí, až to budete nejméně čekat.

Teprve nyní si uvědomujete, že pro příchod partnera nastal správný čas. Záříte a jste připraveni na Vaší životní lásku. Toto zjištění ve Vás probudilo tvořivost a nápady. Těšte se, Váš život dostane náboj lásky a štěstí.

Přijímejte elán, který je Vám skrze zdraví posílán. Plni energie naslouchejte Vašemu spokojenému nitru. Uslyšíte, jak k Vám promlouvá. To, co jste „investovali“, se Vám nyní navrací. Je to jako adrenalin, který nemá konce. Avšak neusněte na vavřínech spokojenosti a dopřejte si dostatek odpočinku.

Ve financích jste si prošli životní moudrostí a zkušenostmi. Je zde období, ve kterém jste v rovnováze dávání a přijímání. Zůstaňte v této harmonii.


ŠTÍR (23.10. - 21.11.)

Moc dobře víte, co máte dělat a jak jednat. Rychle, jasně a zřetelně vidíte Váš cíl. Někdo Vaše chování ocení, jinému znepříjemníte život, či dokonce ohrozíte existenci. Vaším jednáním zčeříte hladiny klidných vod.

Váše požadavky, co se lásky týče, jsou stavěny na stresu. Nechtějte a nevynucujte si něčí sympatie. Není pro to vhodná doba. Vymaňte se z pozice rozkazujícího a snažte se žádat. Prosba je součástí pokory a lásky. Otevřete Vaše srdce, aby mohla energie laskavosti proudit.

Jste rozpolceni. Nevíte, kde Vám hlava stojí. Vaše zdraví tak nesmírně trpí. Bolesti hlavy, kolísání tlaku a trávící problémy tomu jen nasvědčují. Zbavte Vaši mysl nepodstatného a nedůležitého. Věci, které nelze změnit, úplně vypusťte. Život je nespravedlivý jen podle Vašeho úhlu pohledu.

Svá „zranění“ stále nosíte v sobě. Proč právě Vy, proč tak dlouho, proč se Vám to opakuje a proč z toho kolotoče nelze ven? Jen Vy můžete tento začarovaný kruh opustit jednou pro vždy. Negativním přístupem k penězům jste si vypěstovali pocit, že finance jsou zkáza, peníze jsou nečisté, nezasloužené, nebo až moc tvrdě vydělané. Přijměte je jako součást a radost Vašeho života, skrze které si uskutečňujete Vaše sny a touhy.


STŘELEC (22.11. - 20.12.)

Vaše existence tu není náhodou. Bez Vás by vesmír nebyl celistvý. Zapomínáte na sebe skrze zájem a péči o jiné. Nastal vhodný okamžik si uvědomit, že když se vzdálíte od svého domova, není to opuštění a oddělenost od rodiny, to je jen iluze a předsudek společnosti, protože doma jste všude, kde je Vám dobře.

Chcete za každou cenu partnera a jste přesvědčeni, že to tak má být. Jdete však proti Vašemu nitru. Život není pracovní postup, kdy, jak a proč. Jsou to akce a reakce na dané situace. Stále se měnící, avšak synchronní energie. Roztrhejte Vaše plány o lásce a nechte se vesmírem překvapit jeho originalitou.

Ve zdraví Vaše cesta není snadná. Potýkáte se s překážkami, které Vám znepříjemňují život. Nedejte se, nic Vás přeci nezdolá. Víra, kterou máte, Vám pomůže zvládnout toto období. Buďte optimističtí a Váš zdravotní stav se mnohonásobně zlepší.

Ve financích Vám nikdo nepřinese úspěch a finanční zajištění na zlatém podnose. Je potřeba pro to něco udělat. Máte možnost Vaše sny zhmotnit. Pokud jste chtěli utéci před povinností, bylo by to špatné rozhodnutí. Za svou spokojenost jste zodpovědní jen Vy sami.


KOZOROH (21.12. - 19.1.)

I když se Vám zdá, že se Váš postup zastavil, není to tak. Vše je stále v pohybu. Krůček po krůčku. Pomalu a jistě se posouváte na své cestě. Vychutnejte si zpomalení, využijte jeho plynulost a klid k čerpání nových sil. Rozhlédněte se a sledujte dění kolem.

Otevřete se novým dobrodružstvím tak, jako malé dítě. Důvěřujte a vstupte do temných neprobádaných lesů lásky. Buďte nevinní, otevření a zranitelní, jen tak můžete poznat nejúžasnější podobu lásky a životního partnera.

Ve zdraví neberte život tak vážně. Jste připraveni na novou etapu Vašeho života. Hravost a veselost rozproudí ve Vašem těle regeneraci a pozitivní léčivou energii. Smějte se, vždyť smích uzdravuje.

Vaše finanční situace je natolik dobrá, že můžete dávat potřebným. Pomoc svým blízkým Vás dostane do vibrací, které způsobí další přísun peněz na Vaše konta. Nekonečný cyklus dávání a přijímání je zaktivován. Buďte šťastní, že máte možnost pomáhat.


VODNÁŘ (20.1. - 18.2.)

Pokud se cítíte sami, není to tak. Osamělost a samota jsou dva rozdílné stavy. Když jste osamělý, pak myslíte na druhé, chybí Vám rodina, přátelé, Vaše láska. Je to negativní pocit, který nás svírá. Samota je přítomnost sebe sama. Je to velice pozitivní stav. Prostě jste. Pokud Vám vadí Vaše samota, co pak s Vámi asi dělá pocit osamělosti. Soustřeďte se na Vaše zájmy a udělejte něco pro sebe.

Osvoboďte se z klece výchovy, jak by měl vypadat vztah a pohled na lásku. Pravda ve Vašich srdcích Vám ukáže, jak „to“ doopravdy vlastně je. Nedejte na názory druhých a jděte za svým štěstím.

Nyní jste "čistí". Jak se vzdalujete od své minulosti, tím více nabíráte na síle. Zvládli jste mnohá trápení. Vaše odvaha vstoupit do neznáma Vám pomohla najít novou a jistou cestu. Nezapomínejte, že nikdy není pozdě pro své zdraví udělat i tu nejmenší změnu. Důvěra Vás vždy povede.

Ve financích je tvořivost jedna z kvalit Vašich životů. Je to postoj a Váš přístup k životu. Bez této energie byste neměli nic z toho, co dnes máte. Období, které je před Vámi, je plné kreativních nápadů, jak Vaše finance znásobit. Nebojte se nových věcí.


RYBY( 19.2. - 20.3.)

Každý se může někdy zamotat do vlastních projektů a vizí. Nejste si plně vědomi svých očekávání a tužeb, protože nevíte, na které straně vlastně stojíte. Zda jako divák nebo jako aktér. Nevadí, stačí se jen zastavit a neposuzovat druhé. Realita se dostaví, když přestanete být přehnaně nadšený ze svých plánů a snů. Iluze ve Vaší mysli pouze promítá Váš nápad a zůstává tak jen myšlenkou. Uveďte vše do činnosti a své vize realizujte.

Kdy naposledy jste viděli západ Slunce nebo rozbřesk začínajícího dne? Jak často vnímáte, že Slunce hřeje a vítr Vám čechrá vlasy? Zapomněli jste prožívat přítomnost všedních věcí. Přitom pro život tak důležitých. Zapojte se do života a žijte. Nezapomínejte při tom na lásku a city.

Jste sami sobě lékem. Využijte Vaší tvořivé energie. Odhoďte myšlenky na to „někým se stát“, protože mistrovským dílem již jste. Neustálými domněnkami, jak nejste dobří a krásní, si kazíte vlastní nitro, které pak churaví, a imunitní systém slábne. Váš přístup ke zdraví může být příkladem pro ostatní.

Něco je u konce. Je čas se od tohoto odpoutat, přijmout smutek s tím spojený, avšak nepokoušet se nic zadržovat. Čeká na Vás něco většího. Objevíte jiné možnosti a dimenze hojnosti. Překročili jste bod, ze kterého není návratu. A gravitace už udělá svoje.


Přeji nám všem, abychom "Covid-19" co nejdříve porazili.

Hodně zdraví Vám přeje Marta / Věštírna Jednička