CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc srpen 2022 od Marty

Horoskop na měsíc srpen 2022 od Marty

Srpen je měsícem vhodným pro rozjezd nových "věcí", přičemž jejich úspěšnost bude záviset výhradně na Vás. Nebojte se riskovat a prosazovat svůj názor. 


BERAN (21.3. - 20.4.)

Láska: Jste velmi temperamentní a samostatní, přesto potřebujete oporu svého partnera a tu dovede náležitě ocenit. Čeká Vás období plné lásky a především zvýšené citlivosti vůči láskyplným projevům. Užívejte si to, je to dar.

Finance: Příjmy, které očekáváte, budou mít mírné zdržení, ale Vy se tím netrapte, protože o nic nepřijdete. Vše se nakonec vyřeší k Vaší úplné spokojenosti. Pokud Vám bude nabídnuta pomoc, neváhejte ji přijmout.

Zdraví: Můžete být náchylní na bolesti kloubů a páteře. Můžou se projevit i sklony k revmatismu a řídnutí kostí.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Láska: Srpen bude ve znamení objektivního posouzení Vašeho milostného života. Po partnerovi budete vyžadovat daleko větší otevřenost a sami budete také upřímní. Z této upřímnosti budete čerpat po další období.

Finance: V žádném případě se nespoléhejte na štěstí, ale vrhněte se do všeho sami a věnujte aktivitám potřebný čas. Úspěchy se dostaví a časem budou přibývat ještě další. Pokud máte pocit, že byste se měli něco nového učit, začněte.

Zdraví: Pokud plánujete miminko, nepromeškejte právě srpen. Je to také dobrý měsíc pro porody a mateřství vůbec.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Láska: Po nějaké době pocítíte ze strany partnera zájem, o kterém jste si mysleli, že už pohasl. Bude Vás hýčkat, ale zároveň očekávat, že budete vděční a budete ho respektovat. Vyplatí se Vám, pokud mu své sympatie dáte najevo.

Finance: Dostane se Vám ocenění, ale ve financích to nebude až tak velká suma, jakou potřebujete. To Vám může vynahradit potenciální povýšení, které Vám přinese finance do budoucna. Nové myšlenky budete schopni rychleji aplikovat do praxe.

Zdraví: Vaše nervozita je zvýšená, přestože Vaše situace vůbec není tak děsivá, jak se Vám zdá. Pozor na bolesti žaludku.


RAK (22.6. - 23.7.)

Láska: Poměřovat lásku finančním zabezpečením není zrovna vhodné - a to zvláště ve Vašem případě. Budete mít snahu se zabezpečit, to je v pořádku, ale netlačte příliš na pilu. Pro nezadané je možná žádost o ruku, či sňatek.

Finance: Pokud Vám bude nabízena pomoc, neváhejte jí přijmout. Jen na základě spolupráce můžete dosáhnout pozitivních výsledků. Nebojte se také svou pomoc nabídnout, bude přijata s nadšením.

Zdraví: Srpen je pro Vás měsícem plodnosti. Všechno se bude dařit. Pokud máte nějaký nápad, jak vylepšit své zdraví, realizujte to co nejdříve.


LEV (24.7 - 23.8.)

Láska: Důležité je pro Vás partnerství plné důvěry a pochopení. Zvláště v těchto dnech otevřeně hovořte o svých pocitech a trvejte na tom, aby i partner dokázal hovořit o svých přáních. Důležité bude naplánování společných cílů.

Finance: Na pracovišti bude vládnout přátelská atmosféra. Na základě této harmonické spolupráce se může zrodit zcela nový projekt. Ve financích můžete spoléhat i na náhodu a štěstí, které je Vám nakloněno.

Zdraví: Přehodnoťte své stravovací návyky. Možné jsou také střevní problémy a problémy s nadýmáním.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Láska: Prioritou bude pro Vás řešení citových otázek. Potřebujete si udělat jasno a nechcete dělat kompromisy. Raději přistoupíte na ukončení vztahu, což ale nebude potřeba. Není vyloučena žádost o ruku, nebo započetí nového vztahu.

Finance: Budete muset trošku omezit výdaje. Nenechte si vnutit práci, kterou dělat nechcete. Raději se postavte na vlastní nohy a uskutečněte svoje dlouho odkládané plány. Vezměte svůj život do svých rukou.

Zdraví: Mohou Vás potrápit bolesti v krku, a to důsledkem virového onemocnění nebo mechanického podráždění.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Láska: Vaše citové vnímání bude zvýšené. Touha po romantice bude velmi silná, partner jí bude opětovat. Je zde také možnost milostného trojúhelníku, který překvapivě nebude ke škodě Vašeho vztahu - spíše naopak.

Finance: Zamyslete se nad tím, jak si vytvořit rezervy na důchodový věk nebo na dobu, kdy budete mít zvýšenou potřebu peněz. Každý nápad, který vede do plusu, se počítá. Pokud máte chuť začít s něčím novým, začněte dělat kroky k uskutečnění svých plánů.

Zdraví: Máte dobrou schopnost rozlišení, co je pro Vaše zdraví dobré a co ne. Vezměte odpovědnost za svůj stav do svých rukou.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Láska: Všechny problémy a konflikty, které Vás v poslední době trápili, mohou na čas ustat. To Vám poskytne prostor pro to, abyste si urovnali myšlenky a oba jste si ujasnili co od života chcete. Atmosféra se na čas pročistí.

Finance: V práci nevládne dobrá atmosféra. Kolegové budou podráždění a nadřízený po Vás bude chtít, abyste přebírali práci za druhé. Začněte si dělat plány do budoucna a pokuste se změnit místo. Finančně Vám to prospěje.

Zdraví: Váš organismus je poměrně odolný a dobře se vypořádává s nemocemi. V případě, že jste nemocní, máte reálnou šanci na vyléčení.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Láska: Drobné hádky mohou přerůst ve větší konflikt, který poškodí vztah na velmi dlouhou dobu. Pokud se partner začne chovat nezvykle, snažte se pochopit příčiny jeho chování dříve, než uděláte nevratné rozhodnutí.

Finance: Váš zisk bude z velké části záviset na chybě druhé osoby. Co jinému přinese ztrátu, Vám přinese zisk. Finance nebudou nikterak významné, ale budou stačit na pokrytí nákladů, které budete potřebovat. Není vyloučena půjčka.

Zdraví: Zdravíčko bude v rámci možností sloužit. Mohou Vás potrápit jen drobné nemoci, kterých se brzy zbavíte.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Láska: Nechte se od partnera rozmazlovat a sami mu připravte nějaké překvapení, abyste vztah oživili. Není vyloučeno ani započetí vztahu nového, plného něhy, lásky a vášně. Léto na Vás působí opravdu blahodárně.

Finance: Všechna důležitá rozhodnutí týkající se financí odložte na jindy. Hrozí velká ztráta peněz vzniklá špatným rozhodnutím nebo chybnou investicí. Ohlídejte si i pracovní místo, pokud o něj nechcete přijít.

Zdraví: Pozor na to, co sníte, nebo vypijete. Hrozí nákaza ze špatných potravin a nápojů. Také se vyhýbejte styku s chemikáliemi a látkami neznámého původu.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Láska: Vytyčte si s partnerem společné cíle a snažte se je naplnit. Pokud budete mít větší jistotu, že Váš vztah někam směřuje, budete daleko klidnější. Zároveň se snažte zanést do vztahu „svěží vítr“. Fantazie máte dost.

Finance: Věci se zastaví na „mrtvém bodě“. Pokud se budete snažit tento stav násilím překlopit do stavu aktivity, jen ztratíte. Pokud podnikáte, hrozí ztráta části klientely. Raději si vezměte dovolenou a nechte věci plynout.

Zdraví: Hledejte řešení i v alternativních formách léčení. Medicína a její alternativa by se mohla ve Vašem případě aplikovat současně.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Láska: Jste na prahu velké lásky. Pokud jste sami, může Vás potkat velké štěstí a Vy konečně dosáhnete svého cíle. Nenechte si nikým namluvit, že si to nezasloužíte. Pokud jste v dlouhodobém vztahu, objeví se nové skutečnosti, které jej oživí.

Finance: Finančně na tom budete celkem dobře a objeví se další zdroje příjmů. Nečekejte však výhru nebo něco podobného. Stabilní příjmy Vám přijdou jen na základě dlouhodobého a vytrvalého snažení.

Zdraví: Pozor na nehody a úrazy. Vše, co Vás potká, vznikne na základě zbrklosti pramenící z Vaší nevyrovnané psychiky.



Vaše Marta / Věštírna Jednička