CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na měsíc únor 2024 od Marty

Horoskop na měsíc únor 2024 od Marty

Beran (21.3. - 20.4.)

Beran má tvrdé rohy, které neváhá použít proti svému protivníkovi. Beran je znamení výrazné svým tlakem na získání všeho, co chce. Střetnutí s Beranem pro jiná znamení může znamenat "lůžko v nemocnici". Proto se mějte před Beranem na pozoru a neprovokujte ho. Pokud jste trpěliví a pokorní, můžete se v blízkosti tohoto znamení pohybovat bez obav. Beran má svou tvrdohlavost, která ho svou silou žene vpřed. Je vizionář, pracant a dokáže neuvěřitelně silně milovat. V tomto měsíci může očekávat přínos pozitivních malých změn. Práce a studium pro něj bude velikým přínosem a bude po zásluze odměněn. Ve vztazích díky zimnímu klidnějšímu období nedojde k výrazným změnám. Bude si užívat vzájemnosti se svým milovaným.


Býk (21.4. - 21.5.)

Býka celým životem provází naděje, že vše špatné jednou skončí. Je to v tomto směru nejsilnější znamení. Býk má trošku problém s vyjadřováním vlastních citů a pocitů, přitom paradoxně patří mezi nejvíce citlivá znamení. Býk je úžasným partnerem, vždy jde po boku své lásky a věří, že spolu vytvoří harmonii, soulad. Jeho síla a pozornost je zaměřena nejvíce na děti. Miluje svou rodinu a i když to nemá v životě lehké, vždy je pro něj rodina to nejhlavnější. V tomto měsíci mohou Býci očekávat velkou naději na ukončení sporů ať úředních, pracovních nebo partnerských. Problém s případným manželským trojúhelníkem bude ukončen. A Vaše rodinné vztahy se uklidní a urovnají. Vrátí se Vám pocity štěstí i trocha toho zadostiučinění za Vaší vytrvalost a nadhled. Čeká Vás vztahové slunečné období.


Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blíženci jsou znamením milování života a milování všech radostí, které nám přináší. Někdy mohou působit "nevěrně" vůči partnerovi nebo přátelům, ale je to naopak. Blíženec je společenský, rád slaví a rád se baví. Z toho vyplývá na povrchu pocit jejich rozlétanosti. Blíženec patří, byť na to nevypadá, mezi věrná znamení. Jeho síla a potřeba rodinné pohody je skrytá uvnitř a je pečlivě střežena. Blíženec pozoruje, ptá se, debatuje a z toho vyvozuje další cesty společné pro jeho rodinu. Nemívají mnoho tajemství, jsou vstřícní a povídaví. Řeknou na sebe mnoho, ale neberou to jako snížení své osobnosti, naopak v tom je jejich síla. Síla blíženců v tomto měsíci narůstá, ale zima a nevlídnost počasí je trošku rmoutí. Avšak i přes svou netrpělivost se pilně připravují na rozlet při prvních slunečných dnech. V práci a financích nebudete mít v tomto období žádné výkyvy. Avšak pozor na zdraví. Dbejte na dobrou životosprávu, pohyb a úsměv.


Rak (22.6. - 23.7.)

Rak je bystrý, inteligentní a brzy dozrává k moudrosti. Rak miluje domov a jeho klid. Neznamená to však, že by nebyl společenský. Mívá mnoho přátel a to hlavně proto, že je naslouchavý a nerad pomlouvá. Jeho přátele se mu svěřují, protože ví, že vše zůstane "u něj". Rak si občas bere příliš osobně starosti jiných, proto by měl trénovat nadhled a odosobnění se od "všech starostí světa". V tomto období není vhodný čas pro nové vztahy. Vyčkejte, až přijdou první jarní dny, protože slunečné počasí z Vás udělá neodolatelného partnera. Do té doby si plně rozmyslete, jakého partnera si přejete, a buďte připraveni, protože jakmile jej potkáte, budete určitě vědět, že je to ten pravý. V práci a v rodině budou všechny záležitosti v pořádku, snad jen občasná běžná výměna názorů Vás mírně rozladí. Štěstí a láska je ve Vás, stačí jim jen dovolit vyplout na povrch.


Lev (24.7. - 23.8.)

Lev je králem. Proč, když není ani nejsilnější, ani největší? Je to proto, že vždy dokáže ocenit odvahu protivníka. Tedy ke Lvu patří moudrost. Lvi jsou pyšní na své milenecké schopnosti, ke kterým je cesty vedou po celý život. Mají rádi dostatek financí a zprávy o svých přátelích. Chcete-li je potěšit, dejte jim najevo přízeň a řekněte jim, jak si jich ceníte. Získáte tím přítele na celý život. Pokud Lev strádá, cítí se psychicky zastrašen. Lev musí být ujišťován o své síle. Pak je vyrovnaný a šťastný. Lvi v tomto období očekávejte znovu nabytí vnitřní síly. A také romantickou večeři. Rodina i přátelé Vám dají najevo svou podporu. V práci se vše uklidní po náročných shonech a budete mít pocit naplnění. Vaše životní cesty dostávají pevný směr.


Panna (24.8. - 23.9.)

Panna je tak trošku stálým dítětem. Je přirozená, pravdivá, laskavá a vždy ochotna pomoci. Příliš se nesvěřuje, tajemství vlastních hnacích motorů života si uchovává a trpělivě jde ke svému cíli. Velmi dobře přijímá konec starých událostí a otevírá náruč novým zkušenostem. Panna je úspěšné znamení díky své vnitřní síle, byť navenek vypadá křehká. V tomto období Vás Panny čeká uvolnění a stagnace. Ale nebojte se, uplyne pár týdnů a budete zase ve změnách, které posunou Váš život do zajímavých zážitků. V práci i v rodině nebudete mít velké změny, proto dejte svou energii do společenských událostí a užijte si poslední část zimního období.


Váhy (24.9. - 23.10.)

Váha měří a váží vše, co ji do života přichází. Někdy až příliš. Šťastnější a vyzrálejší Váhy už tento povahový rys mírně uvolnily a nejsou tak příliš akurátní. Váha si potrpí na partnerský vztah, velice ji záleží na mínění okolí. Proto se někdy může stát, že i vícekrát žije s nesprávným partnerem a jen pro okolí se snaží, aby vše vypadalo v pořádku. Váhy dbejte více samy na sebe, komunikujte se svým vlastním vědomím a do života přidejte více možností náhodných situací. Nejde vše jen vážit a měřit. Matky a otcové ve znamení Vah jsou úžasní a milující. Jejich ratolesti jsou šťastnými dětmi. V tomto období Vás očekávají přípravy do dalších dnů. Máte velikou šanci najít si zajímavou práci, nebo otevřít vlastní podnik. V tom Vám Vaše vlastnosti budou pomáhat.


Štír (24.10. - 22.11.)

Říká se, že Štír je nejkomplikovanější znamení zvěrokruhu. Ale nemusí tomu tak být. Štír je úderný, chytrý, inteligentní a pro rodinu udělá cokoli. Rád přijme pozornosti, ale není pyšný. Jeho životní rozhodnutí vždy směřují ke Slunci. Možná je to proto, že je sám temné znamení. Miluje nové a nepoznané, volání dálek a studia všeho nového. V tomto období je štír mírně "potlačen", zima není jeho oblíbeným obdobím. Ale připravuje poctivě vše, co bude potřebovat, až vyjde Slunce. V rodině mohou nastat mírné třesky z důvodu častého pobytu ve vnitřním prostoru. Proto Štíři využijte denní doby a víkendy na výlety a odreagování se. Buďte milí na své blízké. V práci nedělejte změny a netlačte na své okolí. Pokora Vám přinese přízeň.


Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelec je velmi silné znamení. Možná proto, že vždy vystřelí svůj šíp ve správné chvíli. Jsou prostořecí, ale vyjadřují se vždy z důvodu pocitu lásky k Vám. Velmi využívají obyčejný zdravý selský rozum. Nejsou vypočítaví a jsou ochotni vždy být nápomocni. Jsou to velmi dobří přátelé a partneři. Jen pozor - věnujte Střelci dostatečnou pozornost i v intimitě, protože nešťastný Střelec v lásce rovná se dynamitu v rodině. V tomto období je vhodné využít vše ke sportování a užívání si zimních aktivit. A také na návštěvy společenských a kulturních akcí a setkání s přáteli třeba na bowlingu. Je čas na jakékoli změny v životě. Nebojte se, určitě budete úspěšní.


Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozoroh je tvrdohlavý a zároveň ve vypjatých situacích velice rozvážný. Je dobrým diplomatem pro své okolí. Kozoroh nemiluje veliké změny, ale pokud se jednou rozhodne, udělá velkou životní změnu bez mrknutí oka. Zdravý nadhled používá hlavně při flirtování. Miluje lov a náležitou odměnu opačného pohlaví. Kozoroh je lovec. Mívá v sobě ukrytá veliká tajemství, která prozradí pouze lidem, kteří ho překvapí svou nenadálou přízní. V tomto čase Vás Kozorozi čeká mnoho nového. Dostane se Vám zasloužených odměn v práci. Hádky a spory zmizí. Je vhodný čas pro naplánování investic nebo pro konzultace na úpravu a nápravu Vašich financí. Tento čas je pro Vás velice příznivý pro napravení všech minulých chyb. Do života Vám jde štěstí, láska a radost.


Vodnář (21.1. - 19.2.)

Vodnář v tomto měsíci může očekávat veliké zlepšení ve všech životních směrech. Vaše vztahy dojdou vrcholu, který se dlouhodobě udrží a to hlavně pro projevy upřímné komunikace. Manželství nebo jiné vztahy dostávají naději na změnu, která vede ke Slunci. Pokud budete pokračovat v projevech náklonnosti ke svým partnerům, můžete očekávat štěstí, lásku i podporu. Jen pozor, aby Slunce nespálilo to, co dlouhodobě tvoříte. Všeho s mírou. Máte nadbytek sil, které věnujete upevnění lásky a vztahů v rodině. Také Vás čeká odstranění a ukončení všeho, co v životě nepotřebujete. Tím se vytvoří prostor pro vnitřní stabilitu a přísun štěstí. Je vhodný čas pro nové začátky, ale také vhodný čas pro postupy v práci. Vodnáři jsou trošku tvrdohlaví a tak s nimi jejich okolí musí mít trpělivost. Vodnář takový přístup dokáže ocenit a všechny své příznivce zahrnuje velikou přízní a štědrostí. Moc a sílu, kterou v tomto čase zaslouženě dostáváte, pečlivě střežte a využijte ji ke spravedlivým účelům. Vodnář je bystrý, na povrchu trošku tvrdý, uvnitř citlivý. Vždy jde za svým cílem. Vodnář je dobrým přítelem, spravedlivým rodičem a milujícím partnerem. V tomto čase očekávejte chvíle sportu, kultury a setkání s přáteli. V práci toho na Vás bude hodně, ale vydržte, protože brzy přijde zlepšení a uklidnění. Své finance investujte do starožitností, nebo dejte do pořádku závazky, které Vám dříve vznikly. Zimní období Vám přinese mnoho radosti a lásky ve vztazích.


Ryby (20.2. - 20.3.)

Znamení Ryb se vyznačuje hlavně velikou silou k partnerství. Pro Ryby je velmi důležité mít zázemí, rodinu, přátele. Ryba je mlčenlivá, něžná, citlivá, ale pozor, nepodceňujme její vlastnosti. Pokud někdo zasáhne její blízké, je schopna za nepřítelem "vyskočit i z vody". V tomto měsíci je pro Ryby připravena energie plná lásky, cest, ať vzdálených nebo i blízkých. V práci je očekává spravedlivé ohodnocení a v rodině nebo ve vztazích chvíle plné pohody a příjemných zážitků. Avšak pozor na psychiku. Ryba dokáže odpustit mnoho, ale nevěru ne. Je to pro ni příliš velká bolest. Proto k Rybám buďme milí a vstřícní. Zároveň poctiví. Ryba to vrátí mnohonásobně svou péčí a laskavostí. Je čas na návštěvu rodiny a přátel. Zvažte poctivě, co si přejete a pracujte na tom. Určitě budete úspěšní. Nehádejte se s partnerem, není pro to vhodné období.


Vaše Marta / Věštírna Jednička