CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na neděli 27. července 2014

Horoskop na neděli 27. července 2014

V sobotu Luna vstoupila do znamení Lva a v neděli po půlnoci se dostala do fáze novoluní. Luna je nyní v nejtěsnějším objetí se Sluncem, v jakém jen může být. Naše vesmírná matka se spojila s vesmírným otcem a před našimi zraky ukryta je právě oplodňována novým semenem. A tentokrát je to lví energie, kterou nám bude po příštích 28 dní předávat. Dnes zažíváme páté novoluní tohoto astrologického roku (roku, který začíná prvním jarním dnem).

První novoluní bylo v březnu v Beranu a my jsme se probudili ze zimního spánku a s jarem vykročili do nového ročního cyklu.
Druhé novoluní bylo v dubnu v Býku a my jsme si vyjasňovali, co v tom roce chceme dokázat, co na sobě a kolem sebe vylepšíme a kde na to vezmeme.
Třetí novoluní bylo v květnu v Blížencích a my jsme své nové plány realizovali přes nejrůznější kontakty, úřady, cesty a obchodní záležitosti.
Čtvrté novoluní bylo v červnu v Raku a my jsme pozornost zaměřili na čas s rodinou, na děti a návštěvy příbuzných, na vylepšování domova.

Páté novoluní máme dnes ve znamení Lva a pozornost nás táhne k láskám, dobrodružstvím, ale především k potřebě předvést plody svého dosavadního snažení. Fotky z dovolené, opálená těla, nákupy z ciziny, vylepšené příbytky a různé zážitky - vším se chceme pochlubit, vším tím si zvedáme sebevědomí a cítíme se být skvělí. A to je naprosto v pořádku. Energie Lva však bohužel často svádí k předvádění pozlátek a k touze po věcech, o které ve skutečnosti až tak nestojíme, ale chceme je mít jen proto, abychom se vyrovnali ostatním. Také svádí k láskám a milostným touhám, které zapomínají na realitu. A často si takové touhy chceme naplnit za každou cenu, bez ohledu na důsledky finanční či vztahové, někdy dokonce i zdravotrní.

Příští novoluní bude ve znamení Panny a my budeme nuceni věnovat pozornost všem neuváženým krokům. Budeme pozastaveni a pod vlivem všelijakých překážek přinuceni k analýze a k sebereflexi. Vše, v čem jsme nebyli pravdiví a v čem jsme nějak přestřelili nad své možnosti, si budeme muset osahat. Energie Panny, to je tvrdá kritika, která nevynechá žádný detail.

Co z toho plyne? Že po dobu vlády znamení Lva bychom měli mít na paměti, že co nevidět přijde konfrontace. K energiím Lva patří i teatrálnost - tedy divadlo a nejrůznější masky. A až nás to bude svádět k předvádění, bude opravdu všechno tak happy a super anebo to bude jen maska? To se každý dozvíme, až se vlády ujme Panna. Ale už nyní bychom to měli mít na paměti, ať si nenaděláme škody, které pak odneseme přinejmenším jako psychosomatické zdravotní problémy.

Sabiánským symbolem dnešního novoluní je karta muže, chlubícího se loveckými trofejemi. Klíčová slova dnešního dne (a všech příštích 28 dní) jsou: Mužská vůle předvádí sílu a moc a v touze po obdivu předvádí druhým, jak je skvělá.

Slunce, Jupiter a dnes i Luna jsou ve Lvu. Neděle bude plna ohnivé a až sebestředné energie a my můžeme mít sklon k přehánění, k netrpělivosti a prchlivosti. A protože Mars se nám po dlouhých sedmi měsících konečně přesunul do znamení Štíra a ke Slunci, Jupiteru a Lvu je silně disharmonický, neděle ukazuje na konflikty, nervozitu, hádky s dětmi a ženami a celkově s blízkými. To platí především pro Lvi, kteří právě slaví narozeniny a pro Štíry, Býky a Vodnáře začátku první dekády. A především pro ně mám radu: pozor na jakékoliv přehánění, unáhlené emoce a ego.

Komu den přeje, to jsou Berani, Střelci a Blíženci první dekády - ti dnes mohou zvládat sto věcí najednou a všechny úspěšně.
Z přízně Marse mohou těžit Ryby, Raci, Panny a Kozorozi začátku první dekády - pocítí příliv energie, které mohou dát velmi dobrý směr. Mohou se těšit, že věci, které dosud nešly, se pohnou k jejich spokojenosti.

Krásnou neděli všem přeje Libuše / Věštírna Jednička