CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na neděli 7. září 2014

Horoskop na neděli 7. září 2014
Neděle bývá o rodinných setkáních a různých volnočasových aktivitách a pro neděli Býkům, Lvům, Štírům a Vodnářům druhé a třetí dekády radím, aby se vyhnuli akcím a setkáním, do kterých se jim nechce. Pokud není zbytí a musí je podstoupit, doporučuji obrnit se trpělivostí a nadhledem a nenechat se vtáhnout do ničeho konfliktního a riskantního. Ve vzduchu jsou spory (obzvláště na domácí půdě a s ženami) a nehody.

Panny, Kozorozi a s nimi Býci první dekády, se dnes mohou pouštět do vylepšování či užívání si všeho kolem sebe, ať už jsou to vztahy, příbytky či péče o sebe a osobní věci. Den jim přeje.

Berani, Blíženci a Váhy dnes budou úspěšně komunikativní. Den jim přeje v setkáváních, v mluveném i psaném slově, všude se domluví ke své spokojenosti. Mohou se dostavit také nápady, které budou v týdnu k užitku. Je dobré jim naslouchat.

Zdravotně dnes bude nejcitlivější cévní system (srdce a tlak), pozor na každé rozčilování a prohřešky ve stravě. Také diabetici by dnes neměli hřešit ve svých dietách. Citlivý bude také krk a je vhodné ho chránit, odnést by to mohla krční páteř anebo mandle a hlasivky.

Pěknou neděli všem přeje Libuše / Věštírna Jednička