CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na pondělí 15. září 2014

Horoskop na pondělí 15. září 2014

Mars je planeta energie, která ukazuje na naší schopnost pustit se do díla a jednání. Je to náš „tah na branku“. Když je k nám Mars příznivý, věci se nám daří, navíc cítíme příliv energie. Když k nám příznivý není, všechno je samá překážka, v horším případě přijde konflikt, nehoda či jen zhoršení zdraví (virózy, zhoršené chronické problémy).

V neděli Mars opustil znamení Štíra a vstoupil do znamení Střelce, ve kterém bude až do 27.10. Střelci mají významný den - po příštích šest týdnů budou mít energii Marsu na své straně (příště se tak stane až za dva roky). Měli by to pocítit jako příliv optimismu, vitality a odvahy pouštět se do nových věcí či úspěšně dokončovat ty, které se nějak táhly. Střelcům druhé dekády navíc začíná období, kdy se mohou šťastně seznámit, povýšit v zaměstnání i polepšit si finančně. Z přízně Marsu se od neděle mohou těšit dále Vodnáři, Berani, Lvi a Váhy, platí pro ně totéž.

Ke komu naopak bude energie Marsu nepříznivá, to jsou Blíženci, Panny a Ryby. Narozeni na začátku těchto znamení to mohou pocítit hned v pondělí jako nepochopitelnou nervozitu a podrážděnost, konfliktní situace a jako snahy, které nevyjdou. Přihlásit se mohou také virózy. Tato znamení by měla mít na paměti, že v disharmonickém postavení k nim Mars bude po šest příštích týdnů a doporučuji jim nadhled nad vším, co nepůjde podle jejich představ. Mnohé konflikty, které se jim nebudou líbit, mohou být užitečné, protože vnesou vyjasnění do vztahů a situací, které nějak stagnují (mnozí to mohli pocítit už v neděli).

V pondělí Blíženci zažijí své novoluní, obzvláště první dekáda by měla ubrat na vnějších aktivitách, dopřát si čas spíše pro sebe a v klidu si probrat události minulé a plány příští.

Panny zažijí svůj úplněk a obzvláště první dekáda může pondělní den zažít jako náročný a vyčerpávající, po kterém bude nutné si večer dopřát pořádný odpočinek.

Ke komu je pondělí neutrální až příznivé, to jsou Kozorozi, Štíři, Býci.

Zdravotně budou citlivé dýchací cesty, kyčle, trávení a nemoci psychické. Pro dnešní den platí: všude, kde nás to bude svádět k chytrosti, dejme přednost moudrosti – nechtějme a nedělejme věci za každou cenu, zvažujme, co nám za co stojí.

Pěkný začátek týdne a všechny další dny Vám přeje Libuše / Věštírna Jednička