CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na prosinec 2022 od vědmy Marty

Horoskop na prosinec 2022 od vědmy Marty

Prosinec bude jako vždy ve znamení bilancování téměř uplynulého roku. Váš život procházel fázemi zisků a ztrát a nyní přichází čas na uzavření smlouvy sami se sebou o aktivitě směřující ke zlepšení Vašeho života. Jen skrze aktivní přístup se může vše obrátit k dobrému. Ujasněte si, co od života chcete a udělejte první krok.


BERAN (21.3. - 20.4.)

Pro Berany bude prosinec měsícem duchovního poznání a moudrosti. Hodně přemýšlejte o životě a radujte se z každé nové myšlenky, která přijde. Vaše síla bude inspirací i pro lidi okolo Vás.

V lásce se Vám snad nikdo nevyrovná v ohnivosti, s jakou jdete do vztahů. Jste aktivní a tvrdohlaví. V prosinci bude Vaše taktika působit jako magnet. Právě Vaše energie bude hlavním důvodem, proč dojde k výraznému oživení původního vztahu, nebo k vášnivému započetí vztahu nového.

V práci Vás "to" stojí spoustu sil a času, ale efektivita není taková, jak byste si přáli. Je na čase vydat se jiným směrem. Budete muset něco opustit a dát prostor něčemu novému. Pokud jde o inspiraci, jak vydělat peníze, najdete ji na cestách.

Zdravotně na tom budete poměrně dobře a opět Vám k tomu poslouží Vaše energie. Najděte si nějakou činnost, u které se dokážete uvolnit.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Hravost je velmi důležitá pro každého člověka. Pro Vás nyní hraje klíčový význam k udržení dobré kondice spokojenosti v životě. Co nejvíce vyhledávejte aktivity, které Vás budou bavit a zároveň budou tak trošku bláznivé.

V lásce máte věci pod kontrolou a můžete se spoléhat na loajalitu a věrnost partnera. Toho se Vám dostane vrchovatě a budete si to s radostí užívat. Nezapomínejte však, že největší jistotu máte sami v sobě. Nezadaní nebo nespokojení Býci mají velkou naději potkat někoho nového, kdo jim pomůže nalézt vyrovnanost v životě.

Ve financích Vás radost, kterou chcete způsobit svému okolí, bude něco stát. Budete muset sáhnout do úspor, nebo si vzít půjčku. Přestože máte velký potenciál si finance opatřit, moc to s utrácením nepřehánějte. Malou částku věnujte i na dobročinné účely.

Zdraví se Vám začne zlepšovat. Pokud jste nemocní, může dokonce dojít k úplnému uzdravení. Bude to ale chtít více péče a snahy.


BLÍŽENCI (22.5. - 21.6.)

Blíženci milují pohyb, a proto často stojí před rozhodnutím, kam nasměrovat svůj život. Prosinec, zdá se, bude pro mnoho z nich měsícem velkých změn v životě. Nebude se jednat o změny dílčí, ale zásadní. Nebojte se, jste v bezpečí.

Začínat vztah v tomto období není dobrá volba. V oblasti citů potřebujete stabilitu. A tu si dopřejte od osoby, kterou již znáte. Pokud již vztah máte, věnujte energii jeho zlepšení a nečiňte neuvážené kroky. Pokud jste sami, odložte hledáni partnera na pozdější dobu. Čekání se Vám vyplatí. Nečiňte zbrklá rozhodnutí.

V financích stojíte na rozhraní dvou cest, které Vás dovedou k cíli. Nesnažte se za každou cenu určit, která je ta pravá a udržujte si pozitivní mysl. Vaše ztráty z posledního období sice nejsou příjemné, ale fatální význam nemají. Vše se obrátí k lepšímu.

V prosinci hodně odpočívejte a nepouštějte se do žádných riskantních věcí. Velký význam pro Vás bude mít vědomé dýchání. Zaměřujte se na svůj dech a zbytečně ho nezadržujte.


RAK (22.6. - 23.7.)

Rozhodující význam pro toto období bude mít Vaše vnitřní síla. Nepodceňujte ani fyzickou stránku. Snažte se více cvičit, věnovat se posílení své obranyschopnosti a podporujte psychickou sílu. Využijte k tomu všechny prostředky, které máte k dispozici.

Lásku oslavujte a začněte trávit více času s přáteli. Tento měsíc je opravdu co slavit a Vy si to báječně užijete. Nečekejte až na volné dny, ale každý den si udělejte malou radost. Vaše vztahy se velmi posílí a budou inspirací i pro okolí. Nejlépe se budete cítit v rodinném kruhu a také s někým, koho velmi dobře znáte.

V zaměstnání budete muset o svou pozici bojovat. Nebude to jednoduché, ale naštěstí máte dost sil na to, abyste to zvládli. Finance Vám budou spíše přibývat, ale také se o ně budete muset tvrdě zasloužit.

Neseďte moc dlouho u televize nebo počítače (tabletu, mobilu). V tomto období budete mít citlivější oči, které tím velmi trpí. Vyhýbejte se zakouřenému prostředí.


LEV (24.7. - 23.8.)

Cesta je mnohdy důležitější než cíl. Cestou se učíte nové věci a můžete během ní změnit právě i její cíl. "Cestujte" co nejvíce, zejména duchovně. Radujte se s probíhajících událostí a hoďte obavy za hlavu.

Sami nejlépe víte, že ve Vašich vztazích to v poslední době nebylo úplně ideální a kde jste udělali nejvíce chyb. V některých případech může dojít dokonce k rozchodu, který bude spojen i se ztrátou peněžních prostředků. Pokud jste nezadaní, nezačínejte v tomto období nový vztah. Spíše nechte věci, aby se vyvinuly samy.

Ve financích máte oporu člověka, který má podobné pracovní cíle jako Vy. Važte si toho a klidně mu můžete důvěřovat. Alespoň pro toto období. Přinese Vám to zisky, a to především z dlouhodobého hlediska. Může se také jednat o finanční podporu z blízkého okolí.

Nezapomínejte na své zdraví. V poslední době jste se zanedbávali a to Vám neprospělo. Zkuste začít s předsevzetími hned a nečekejte na příští rok 2023.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Čeká Vás velmi dobrý měsíc plný překvapení. Stojíte pevně nohama na zemi a přitom dokážete velmi dobře zpracovávat informace přicházející z duchovního světa. Užívejte si to a šiřte dobro i kolem sebe.

I v lásce Vás čeká velmi slibné období. Je to vynikající čas pro porody, těhotenství nebo početí dítěte. Stávající vztah dostane nový impuls a bude přínosem pro oba zúčastněné. Je tady také velká šance potkat novou lásku, která se bude vyvíjet velmi slibně a přinese Vám šťastné a spokojené dny.

Finance přijdou a Vy z nich budete mít velkou radost, protože budou z pozitivního zdroje. Pokud máte v plánu rozjet nový projekt, začněte ihned. Je vhodná doba pro nové podnikání, novou práci a nové nápady.

Ve zdraví Vás čeká dobré období. Nezapomínejte pravidelně cvičit a doplňovat vitamíny a minerály. To ovšem neznamená, že si nemůžete mírně "zahřešit".


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Je rozdíl být sám nebo opuštěný. Opuštění rozhodně nejste, ale měli byste věnovat nějaký čas chvílím samoty. Zvažujte své možnosti, poslouchejte svůj vnitřní hlas a meditujte. Energii načerpáte hlavně sami ze sebe.

Oblast lásky Vám v tomto období přinese opravdu hodně radosti. Bude se Vám velmi dařit a Vaše přitažlivost každým přibývajícím dnem poroste. Užívejte si krásné období s rodinou a všemi lidmi, kteří jsou Vám příjemní. Vyhýbejte se negativním lidem a vůbec kvůli tomu nemějte výčitky svědomí. Zasloužíte si být spokojení.

Skvěle se Vám bude dařit v práci i ve financích. Nebojte se vzít iniciativu do svých rukou. Věřte svým nápadům, protože pochází z božského vedení, které v tomto období vnímáte velmi silně.

Problémy se zdravím Vás pomalu opouštějí a žádná „kalamita“ se nechystá. V tomto období se nemusíte ani příliš hlídat. Stačí si udržet dobrou náladu.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Otevírají se Vám nové možnosti, tak mějte všechny smysly v pohotovosti. Je jedno, kde se právě nacházíte nebo kam se chystáte jít. Pozitivní změny si Vás najdou a vstoupí do Vašeho života jako očistný proud zářivě křišťálové vody.

Váš partner není příliš spokojený s dosavadním životem a začne Vám to dávat znát. Hádkám se v tomto období neubráníte, musíte se však naučit je držet pod kontrolou, aby nepřerostly v něco vážnějšího. Toto období odezní stejně rychle, jako přišlo. Snažte se raději najít nějaké společné pozitivní téma a tím se zaměstnat.

V zaměstnání budete mít opravdu hodně práce, ale nebude to nic, co byste nezvládli. Můžete dokonce očekávat mimořádné odměny nebo povýšení, které si za předcházející období opravdu zasloužíte.

Zdravíčko Vás sice trochu potrápí, ale nakonec to nebude tak vážné, jak to na začátku vypadalo. Udržujte si pozitivní mysl a vše půjde lépe.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Přes určité překážky a problémy předcházejících období budete nakonec překvapeni z výsledků. Máte zkrátka štěstí a ochranu, ze které budete čerpat celý prosinec. Věnujte se úklidu kolem sebe a tím pomůžete dát pozitivní změny do pohybu.

V lásce nebude začátek měsíce vypadat příliš nadějně, ale tím se vůbec netrapte. Konec roku bude pro Vás ve znamení lásky, ať už situace vypadá jakkoli nepříznivě. Budete muset mít jen trošku trpělivosti a pochopení pro partnera, který to také nemá zrovna jednoduché. Pro nezadané je možný začátek nového vztahu spíše v druhé polovině měsíce.

Oblast financí moc změn nepřinese. Spíše hodně utratíte. A pokud si nedáte pozor, můžete o část peněz i přijít. Nedělejte v tomto období žádná závažná finanční rozhodnutí a držte se zpátky v utrácení za dárky.

Co se týče zdraví, nesnažte se stihnout vše za každou cenu. Spěch a zbrklost by se Vám mohly vymstít. Pozor na drobné úrazy, které by Vám znepříjemnily konec roku.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Vaše dny prozáří štěstí, které společně s Vaší myslí vytvoří úžasnou atmosféru. Přestože vše nebude takové, jak jste si představovali, tak se věci vyvíjí pro Vaše nejvyšší dobro. Nepropadejte panice při prvním problému. Vše dopadne dobře.

Při domácích přípravách na vánoční svátky bude zapotřebí nadhledu a klidu, který rodina objeví právě ve Vás. Budete se muset chopit iniciativy a stát se hybatelem letošních svátků, a to zejména po stránce organizační. Partner Vaši snahu ocení a v mnohém na Vás dá. To však nezneužívejte. Spíše se snažte být oporou. Síly máte dost.

Finančně to v prosinci nemusí být žádná sláva, ale je tu ještě pár možností, jak si rozpočet vylepšit. Přemýšlejte, které to jsou a hned začněte konat. V práci nevládne moc dobrá atmosféra. Nesnažte se to za každou cenu změnit. Spíše si zachovejte klid a důstojnost.

Pevná vůle a stabilní životní postoj Vám poslouží v oblasti zdraví. Hodně spěte a nenechte se vyvést z míry malichernostmi.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Necháváte se příliš ovládat malichernostmi. To Vám bere chuť k radosti ze života. Vše kolem Vás nemusí být úplně perfektní a už vůbec to není podmínkou k tomu, abyste strávili pěkné dny. Pouto, které Vás svazuje, se dá odstranit. Nenechte se ovládat.

Milujete a budete milováni. A to v každé fázi svého života. Láska vždy nemusí přijít odtud, odkud to očekáváte. Milujte naplno a snažte se to dát partnerovi najevo. On Vám to plnou měrou oplatí. Věnujte hodně času rozhovorům s ostatními lidmi a zajímejte se o ně stejně, jako se oni budou zajímat o Vás.

I když jste o svou pozici v práci museli trošku bojovat, spíše Vás to posílilo. V práci se Vám daří a dokonce budete oporou pro ostatní, což Vám z dlouhodobého hlediska přinese další finance. Výdaje i příjmy máte pod kontrolou.

Zdravotně jste na tom poměrně dobře a máte velkou schopnost samouzdravení. Věnujte se posilování psychiky a stabilizujete i zdraví.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Čeká Vás období klidu a vyrovnanosti. Důležité pro Vás bude zejména smíření se s nevyhnutelným. Přijímejte věci tak, jak jsou a neobávejte se budoucnosti. Máte dost duchovní síly a opory, abyste vše zvládli.

V lásce máte zelenou a přímo se Vám nabízí. Vy jí kupodivu odmítáte přijmout a stále váháte. Nebojte se tolik a užívejte si každého dne, který Vám přinese něco dobrého. Vlažnost v citech není na místě. Ukažte lidem, které máte rádi, že o ně stojíte. Jste velmi milováni. Neodmítejte lásku a více se uvolněte.

Ve financích očekávejte dobrou zprávu, stejně tak v práci. Pokud práci hledáte, dostanete pozvání k pohovoru nebo oznámení o přijetí. Pokud pracujete, dostanete přidáno, nebo přijde nová nabídka. Každopádně se nemáte čeho bát.

Proti minulému období dojde ke zlepšení zdraví. V některých případech může dojít k úplnému uzdravení. Choďte hodně na procházky do přírody.


Přeji Vám klidný advent a šťastné a veselé Vánoce.


Vaše Marta / Věštírna Jednička