CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na týden od 18.8. do 24.8.2014

Horoskop na týden od 18.8. do 24.8.2014

Tento týden nás bude překvapovat svými změnami, kdy dny dobré budou střídat dny problémové. Ale nevěšte hlavu - i problémy nás posilují a nakonec se ukáže, že byly pro naše dobro.

Pondělí: Nervozita a shon i trošku "řečí", které se k vám dostanou, vás nazlobí. Den však nakonec přinese pozitiva a to protože se k těmto záležitostem nebudeme připojovat. Takzvané mávnutí rukou bude našim pomocníkem. Nechte ostatní projevit jejich nesouhlasy, ale sami se pokud možno vyhněte komentářům, pak zjistíte, že vše jde jakoby kolem vás a nedotkne se to vaší nálady a duše. Den je ve znamení nadhledu nad malichernostmi, máte možnost svou sílu nadhledu trénovat.

Úterý: Přátelské setkání a popovídání vám udělá dobře. Můžete probrat starosti i radosti, věnovat se společným zájmům a poděkovat přátelům za jejich ochotu "být tu vždy pro vás". Je to důležité poděkování, aby ani vy ani oni neměli pocit, že se vyhledáváte pouze když něco potřebujete. Přátelé rádi pomohou, ale také rádi společně sdílejí radost a tak v dnešním dni, nezapomeňte na poděkování a sdílení.

Středa: Obava a žárlivost je součástí našich povah. Tento den můžeme tyto pocity vnímat silněji a je na nás, jak daleko jim dovolíme zasahovat do našich životů. Máte možnost si procvičit lásku bez vlastnění a tedy i bez žárlivosti a obav ze ztráty. Pokud milujete v srdci - nemůžete nic a nikoho ztratit - ve vašem srdci zůstane navždy i když se cesty rozejdou...

Čtvrtek: Nádherný zářivý den vás přivítá a bude vašim celodenním společníkem. Budete rozdávat úsměvy, dobrou náladu, lásku. Slunce prozáří vaše myšlení a vy si sami budete chtít tuto náladu uchovat. Stačí jen nebrat sám sebe příliš vážně a být k okolí tolerantní. Také se nenechte vtáhnout do "žabomyších válek". Nic vám to nepřinese a jen své sluníčko schováte za mraky.

Pátek: Je toho hodně. Poslední pracovní den se balíte na dovolenou nebo víkend a máte pocit, že nestíháte. Nebojte se, nic vám neuteče a pokud se zdržíte, nelamentujte a vezměte to tak, že vše, co se má dít, se stane. Takže nic vám neuteče, všechno nakonec stihnete, jen se pokuste problémy vysvětlit pozitivně a problémy, které se nakupí, se najednou úplně rozplynou.

Sobota: Den lásky, hořícího srdce, nám přináší štěstí. Být s milovanými se nám nedaří úplně každý den a tak dnešní den nám toto dopřeje. Užívejte si plnými doušky setkání s vnoučky, dětmi, příbuznými, partnery a rodinou. Nebývá častá možnost se takto sejít a tak čerpejte co nejvíce této radosti, abyste si ji uchovali i do dalších dnů a do dalších setkání na období, kdy vám může být smutno.

Neděle: Rozhodování a plánování se vám v mysli přihlásí s ohledem na následující týden. Co nemusíte, neplánujte, předejdete tak zklamání s možných změn a případného nesplnění plánů. Nechte život plynout a on pak sám vás povede v bezpečných vodách bez bouří a zbytečného vypětí. Rozhodování a plánování nám může naopak přinášet určité složité situace, které nás vysilují. Tak tedy život může plynout tak nějak sám a my jsme tady proto, abychom ho žili a ne abychom ho plánovali.
Vaše Naďa Naděžda / Věštírna Jednička