CZ / SK

906 460 099, 46 Kč/min.
Volejte. Cena včetně DPH


« zpět

Horoskop na září 2023 od Marty

Horoskop na září 2023 od Marty

V tomto měsíci se nenechte zmanipulovat ostatními a spíše se snažte naslouchat své intuici. Pokud toho na Vás bude opravdu hodně, nesnažte se zbytečně “tlačit na pilu” a spíše si bez výčitek odpočiňte. Problémové situace se snažte řešit s nadhledem a humorem.


BERAN (21.3. - 20.4.)

Toto období bude ve znamení sklízení toho, co jste zaseli. Než něco uděláte, raději si vše promyslete a zvažte všechny možnosti, které Vás napadnou. Opravdu se vyplatí nespěchat a dívat se na řešenou situaci z nadhledu. Nechejte si prostor a čas na kvalitní rozhodnutí. Při konfliktech s ostatními se stáhněte do ústraní a vše řešte až s chladnou hlavou.

V dlouhodobých partnerských vztazích můžete zaznamenat znatelné ochlazení a konflikty, které mohou mít stupňující tendenci. Jediným možným řešením v této situaci je si v klidu sednout a navzájem si říct, co čekáte od dalšího spolužití. Dostanete tak vlastně šanci utvářet svůj vztah znovu, pokud to bude možné a vůle bude na obou stranách. Máte vysokou pravděpodobnost navázání nečekaného intimního poměru.

V práci a financích bude tento měsíc pod vlivem podnikavé ženy. Pokud jste muž, pak Váš úspěch bude zaručen při spojení s vlivnou a chytrou ženou, která Vám pomůže a poradí. Pokud jste žena, pak právě taková jste.

V tomto období pro Vás více než jindy bude důležitá péče o tělo, a to zejména správná výživa a kvalitní spánek.

Dobře zvažujte co uděláte. Nejednejte zbrkle a neuváženě a nenechte si od ostatních namluvit, že musíte spěchat. Nic není tak horké, jak vypadá, a pro Vás je v tomto období klíčové nechat svá rozhodnutí dozrát.


BÝK (21.4. - 21.5.)

Základním tématem pro tento měsíc bude rodina a rodinné vztahy. V případě dlouhodobých konfliktů bude nutné právě tyto řešit a hledat nová východiska. Budete hodně pod vlivem ženské energie a nezáleží na tom, zda jste muž nebo žena. Důležitá pro vás budou dlouhodobá pouta a otevřené srdce.

Toto období ukazuje na ztroskotání Vašeho vztahu nebo jeho úplné ukončení. Také není možné vyloučit vztah s partnerem či partnerkou, kteří jsou zadaní. Budete si muset ujasnit, co vlastně chcete a podle toho postupovat. Neodkládejte problémy na jindy a snažte se na věci nahlížet bez emocí, které by se v tomto období mohly snadno proměnit v otevřený konflikt. Obviňování druhých by situaci ještě zhoršilo.

Situace v práci může vyústit až ke ztrátě pracovního místa. Důvodem by mohly být mezilidské vztahy a podíl třetí osoby. Důležité je situaci řešit teď a neodkládat to na pozdější dobu. Rozhodně nezačínejte žádný nový projekt.

Zdravotně na tom budete poměrně dobře a při dlouhodobých nemocech můžete zaznamenat zlepšení. Hodně cvičte a pozor na nechtěné těhotenství.

Chopte se vedení a sami začněte směrovat dění ve své rodině pozitivním směrem. Nemá cenu schovávat hlavu do písku a problémy ignorovat. Stejně to budete muset řešit a vhodná doba je právě teď.


BLÍŽENCI (22.5. – 21.6.)

Možná jste se pro něco rozhodli a teď očekáváte, že se věci pohnou rychle kupředu. Ale tak to nebude. Na chvíli se ocitnete ve „slepé uličce“, ale je to situace pouze dočasná. Bude lepší na chvíli se vzdát světských radostí a stáhnout se do ústraní. Toto období předznamenává a připravuje Vás na změny, které budou následovat později.

Září bude plné smyslových zážitků, a to zejména právě v oblasti lásky. Pokud jste sami, je zde velká šance navázání dlouhodobého vztahu plného něhy a porozumění. Pokud jste v dlouhodobém vztahu a prožívali jste období konfliktů, dojde k jejich projasnění, a Vy budete schopni nalézt řešení nebo se rozejít v klidu. Velké štěstí budou prožívat zejména ti, kteří mají děti, neboť právě v dětech naleznete pravé bohatství.

Snažte se ze své práce vytěžit maximum. Prožíváte velmi dobré období, a toho je potřeba patřičně využít. Bude se Vám dařit, ať už děláte v jakékoli oblasti. Přísun peněz je také zajištěn, takže si to v klidu užijte.

V tomto období můžete zaznamenávat problémy zejména v souvislosti ze srdcem, potažmo tlakem. Bude zřejmě potřeba ještě dalšího odborného názoru.

Pro to, abyste něco získali, budete muset něco obětovat. Této oběti v žádném případě nelitujte. Je to nutná oběť, bez které by Vám nemohlo být pomoženo. Výsledek, který se dostaví, bude veskrze pozitivní.


RAK (22.6. - 23.7.)

Jste na dobré cestě a Vaše plány jsou motorem pro Vaši další činnost. Teď bude potřeba sny zhmotnit Vašimi vlastními skutky. Zatím je vše jen ve fázi doufání, ale výsledek se brzy dostaví. Pro ty, kdo se snaží o miminko, je toto vhodná doba k početí. Je to také období vhodné pro počátek nových projektů.

Pro ty, kteří žijí ve vztahu, to nebude jednoduché období. Časté rozmíšky s partnerem mohou vyústit v dlouhodobou krizi, kterou můžete zastavit jen jedním způsobem, a to pochopením. Všímejte si chování Vašeho partnera a snažte se pochopit, proč jednotlivé kroky dělá. Nahlížejte na něj očima lásky a uvědomte si, že je to člověk s tužbami a slabostmi, stejně jako Vy. Potom budete moci konflikty zmírnit, popřípadě odstranit.

Pracovně se Vám bude dařit zejména ve spolupráci s ostatními. Příjemná atmosféra na pracovišti může dopomoci k lepším výsledků. Zisky budou spíše skromnější, ale zato stálé. Věnujte něco na dobročinné účely.

Dávejte pozor na úrazy a nehody na cestách. Spíše se držte při zemi a neriskujte. Dávejte si pozor i na stravu a pečlivě vybírejte, co budete jíst a pít.

Nevzdávejte se naděje na fantastický milostný život. Jste kousek před velkým štěstím, které bude živit naděje na lepší budoucnost. Nevěšte hlavu při nezdarech a dívejte se vstříc nové budoucnosti.


LEV (24.7. - 23.8.)

Měsíc září bude pod silným vlivem mužské energie. Pokud jste žena, máte šanci potkat silného dominantního partnera. Pokud jste muž, právě takový jste. Nebojte se více prosazovat a otevřeně mluvte o svých potřebách. Přitom nesmíte používat agresivitu, ale přirozenou autoritu. Výsledek se dostaví.

Pro nezadané může být září obdobím nových vztahů, zamilování a flirtování. Do Vašeho života vstoupí nová láska, která Vám dá křídla a Vy se budete cítit skvěle. Ve stávajících vztazích, pokud byly v poslední době nevyrovnané, může dojít k usmíření, nebo alespoň budou učiněny kroky, aby se situace zlepšila. Pokud jste konflikty s partnerem neměli, pak vězte, že v tomto období ani nenastanou.

Toto období se jednoznačně jeví jako plodné zejména v obchodní oblasti. Možné jsou příjmy z cest, popřípadě z ciziny. Svou pílí a vytrvalostí můžete dosáhnout větších úspěchů, které sice přijdou až následně, ale budou stát za to.

Zdravotně se Vám bude dařit velmi dobře. Opatrní buďte zejména na své ledviny. Pokud nejste spokojeni se svým lékařem, změňte ho právě teď.

Významnější posun můžete zaznamenat v oblasti financí. Dostanete od nějaké ženy zprávu, která se bude týkat právě financí. Může se také jednat o pracovní nabídku, kterou bude dobré přijmout.


PANNA (24.8. - 23.9.)

Toto období nebude jednoduché. Vše si budete muset vybojovat a prosadit vlastní silou. Budete potřebovat hodně sebedůvěry, vytrvalosti a síly, abyste to zvládli. Na druhou stranu budete touto silou od svých andělů obdaření, takže by se měl úspěch dostavit. Nebojte se překážek a pokuste se vše zvládnout co nejlépe.

Pokud máte ve vztahu k Vašemu partnerovi problémy, nesnažte se je za každou cenu vyřešit. Raději si dopřejte trošku klidu a odpočiňte si, abyste dokázali na vše pohlížet se „zdravým“ odstupem. Nenechte se vyrušit z klidu a vše si pořádně rozmyslete. Pokud partnera hledáte, pak v tomto období nový vztah nezačínejte. I zde platí, že byste si měli držet odstup a přednostně dát do pořádku svůj život.

V práci platí to, co v lásce. Věci Vám začínají přerůstat přes hlavu a nejlepším řešením je udělat si pauzu. Možná, že se Vám bude zdát, že Vám některé příležitosti k zisku utečou, ale přišli byste o víc, kdybyste vše moc řešili.

Po fyzické stránce budete relativně v pořádku. Zajděte si na masáž, sportujte. Zkrátka o sebe pečujte s láskou.

Dlouho očekáváte nějakou událost, ale věci se stále nehýbou dopředu. I nadále je tam vidět zdržení, které Vás bude stát hodně sil. Nezoufejte a obrňte se trpělivostí. Vše dobře dopadne.


VÁHY (24.9. - 23.10.)

Máte v sobě hodně tužeb a snů, které se ne vždy vyplní, a to Vám už začíná silně vadit. Nenechejte se ovládat chtivostí a raději svou pozornost upřete jiným směrem. Zároveň se nenechte od druhých zneužívat s vidinou, že to od nich jednou dostanete zpět. Život má být vyvážený a na své si musí přijít nejen tělo, ale také duše.

V partnerském vztahu Vám bude dána nová šance začít znovu. Bude záležet na Vás, zda to přijmete, nebo se rozhodnete pro setrvání v letargii. Toto období také přináší druhou příležitost v lásce, což může ukazovat na příchod partnera, který Vás před časem opustil a nyní se rozhodl pro návrat k Vám. Velmi šťastné manželství budou mít ti, kteří do manželského vztahu vstupují podruhé.

Dobře se bude dařit zejména lidem, kteří pracují v cizině. Dále to může znamenat, že máte možnost pracovat nebo se vzdělávat v zahraničí, ale jste příliš nerozhodní. Jinak žádné velké příjmy nečekejte, ale Vaši stabilitu to nenaruší.

Zbavte se co nejvíce chemických látek, které Vám brání naplno a kvalitně prožít svůj život. Snažte se vařit z „prvosurovin“ a nepoužívejte polotovary.

Pokud jste v partnerském vztahu, jásejte. Nacházíte se v období, které přeje právě vztahům dvou osob, a to je potřeba náležitě využít. Pokud ve vztahu nejste, tak neváhejte a přijměte nabídku, která se Vám naskytne a bude Vám příjemná.


ŠTÍR (24.10. - 22.11.)

Jak jasně svítí Vaše budoucnost a Vy jí přitom nevidíte. Máte velmi dobře našlápnuto, tak se nedržte zpátky a užívejte si všeho, co Vám život nabízí. Vytyčte si cíl a jděte za ním i přes překážky. Budete mít dostatek energie, abyste vše zvládli. Pro lidi ve veřejných profesích bude tento měsíc ve znamení dosažení vážnosti a úcty ostatních.

Váš vztah zřejmě dosáhl vrcholu a bude potřeba se zbavit starých a překonaných návyků, které Vám již neslouží. Možná jste se na vše dívali špatně a bude to chtít odstup a náhled z jiného úhlu. Pro mnohé tento náhled bude znamenat dobrovolné rozhodnutí pro život v osamění, a to alespoň po nějakou dobu, než budou síly opět načerpány a touha po lásce se znovu rozhoří. Zkrátka to chce více vášně.

Snažte se o více samostatnosti a řiďte se svými sny a tužbami. Nenechte se zlomit na něco jiného, než jste původně chtěli. Můžete i trošku více riskovat a v oblasti financí se štěstí dostaví. Pozor na marnivost a přehnané rozhazování.

Budete celkem v pohodě, až na mírné stresy. Vždy, než se rozčílíte, párkrát se nadechněte a řekněte si, že s klidem to jde lépe.

Hlavním tématem pro Vás se stane žárlivost v lásce. Ať už žárlíte Vy na partnera, nebo partner na Vás, obojí je špatně. Troška pochybností neuškodí, ale nic se nemá přehánět.


STŘELEC (23.11. - 21.12.)

Nic už není jako dřív, ale tak je to v pořádku. Procházíte obdobím změn zásadnějšího charakteru a zvraty, které to přináší, Vás mohou na nějaký čas ochromit. Věřte však, že se jedná o boží zásah a boží vedení. Všímejte si všeho kolem sebe a vnímejte poselství, která jsou Vám předávána. Není to konec, je to začátek.

Dbejte o otevřenost a udržujte otevřenou komunikaci ve vztahu. Přitom zastávejte svá stanoviska a nedovolte partnerovi, aby bylo vše po jeho. Velmi důležitá je vyváženost a naplnění potřeb Vás obou. Každá jednostrannost může vyvolat konflikt. Buď svůj vztah ustojíte a vývoj půjde pozitivním směrem, nebo přijde partner úplně nový. Každopádně Vás čeká v lásce vývoj veskrze pozitivní.

V zaměstnání také dojde k několika změnám, které budou mít pozitivní vliv na Vaší kariéru. Intuice Vám napoví, co a kdy udělat, abyste z toho vytěžili co nejvíce. Přijdou také nové příležitosti, jak vylepšit rozpočet.

Dobrá kondice přímo nabádá k tomu, abyste byli i v životě více aktivní. Je to také vhodné období pro zplození potomka.

Pozor na žárlivost a zášť ze strany spolupracovníka nebo spolupracovnice. Mohou z toho vzniknout dlouhodobé problémy, které budete jen těžko překonávat.


KOZOROH (22.12. - 20.1.)

Udělejte něco pro svou budoucnost. Toto období je velmi vhodné pro vlastní konání. Přejděte z fáze snění do fáze činů, které Vás nyní mohou posunout dopředu mílovými kroky. Štěstí stojí na Vaší straně a dařit se Vám bude převážně v pracovní oblasti. Na tu byste se měli zaměřit především.

Partnerský vztah se nesmí proměnit v bojiště o dvou vojácích. Nedovolte, aby Vám vzájemná konfrontace přerostla přes hlavu více, než je zdrávo. Nahraďte emoce konstruktivním vyjednáváním, protože jen tak se můžete posunout dál. Buďto se dohodněte nebo se od sebe odlučte. Ale nebojujte. Pokud hledáte partnera nového, budete si muset ještě nějaký ten čas počkat.

Jdete správným směrem a můžete si být jistí, že Vaše názory jsou správné. Toto období je také otevřené k rozjetí Vaší vysněné kariéry bez kompromisů. Je zde velká možnost získání finanční hotovosti, která přijde náhle a nečekaně.

Cítíte se sice dobře, ale pořád se Vám něco nelíbí na Vašem vzhledu. Je důležité se přijímat takoví, jací jste. Potom se vylepší i zdraví.

Využijte každé možnosti, kdy můžete odjet na pracovní cestu. Čekají Vás tam zprávy, které velmi výrazně vylepší Váš rozpočet. Dobře se bude dařit těm, kteří tráví větší množství času na cestách.


VODNÁŘ (21.1. - 19.2.)

Některé věci se zpozdí, ale nezastaví. Je to proto, že kdyby tyto události nastaly teď, měli byste problém s jejich přijetím. Budete potřebovat ještě nějaký čas, abyste si uvědomili, co vlastně chcete a dokázali si od života vzít ty správné věci. Tato doba také nabádá k odklonění se od světských věcí, které Vás budou pokoušet zejména v oblasti financí.

Snaha zabezpečit se může mít neblahé následky, které mohou vážně poškodit Váš vztah. Zkuste se s partnerem domluvit a pracujte na budování své domácnosti společně a v symbióze. Není důležité, kolik toho dokážete, ale důležitý je společně strávený čas, který tomu věnujete. To může vztah utužit a posílit. Pozor na majetnické sklony. Partner není Váš majetek a ani Vy nejste majetek jeho.

Práce Vám půjde pěkně od ruky a nejen to. Zisky sice přijdou opožděně, ale přece, a budete překvapení, jak se Vám bude dařit. Dostane se Vám též uznání od nadřízených a kolegů - a to už za trošku námahy stojí.

Řiďte se svou intuicí a udělejte pozitivní změny ve své životosprávě. Zároveň na sebe buďte přísní a svá předsevzetí dodržujte.

Dostanete nějakou zprávu týkající se financí od muže, který bude zřejmě Vašim spolupracovníkem nebo nadřízeným. Tato zpráva bude veskrze pozitivní a tak nezpychněte a držte si odstup od poživačnosti.


RYBY (20.2. - 20.3.)

Opravdu nedostanete nic zadarmo. O vše se budete muset zasloužit. Naštěstí máte dostatek síly a inteligence, abyste v této zkoušce osudu obstáli. Nezáleží na tom, jak dlouho půjdete, ale hlavně začněte dělat kroky k tomu, abyste se měli lépe. Opravdu budete muset použít všechny svoje dovednosti, abyste se odrazili ode dna.

V lásce dojdete k hlubokému poznání, které Vás bude stát hodně sil a donutí Vás přehodnotit svoje dosavadní smýšlení. Může se stát, že od Vás odejde někdo, kdo doposud zastával ve Vašem životě významné místo. Všechno toto je dáno tím, že se v podstatě bojíte citů a bojíte se zamilovat, protože máte strach s citových zranění, se kterými máte bohaté zkušenosti. Jediné řešení je risknout to a dovolit lásce vstoupit.

Pokud jste na někom nebo na něčem finančně závislí, budete se toho muset zbavit. Vůbec Vám to neprospívá a brzdí Vás to v dalším rozvoji. Nevzpomínejte stále na to, jaké to bylo dřív, a vykročte dopředu.

Buďte na sebe opatrní. Hrozí menší úrazy z nepozornosti. Vyhýbejte se také alergenům. Riziko alergie je v tomto období vyšší.

Ve Vašem okolí je kdosi, kdo o Vás velmi stojí. Vy ale stále hledáte něco jiného a tak jste si toho ani nevšimli. Pozor na to, aby Vám příležitost k lásce pro zaslepenost neutekla mezi prsty.


Přeji Vám pokud možno pohodový měsíc září.


Vaše Marta / Věštírna Jednička